2. maj 2016 Område Brønshøj-Vanløse Børne- og Ungdomsforvaltningen INFORMATIONSMØDE OM SAMMENLÆGNINGEN AF VANLØSE OG HYLTEBJERG SKOLER.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sekretariatet for Lægelig Videreuddannelse
Advertisements

Skolebestyrelsesvalg 2012
8. december 2010 på Egegård Skole
Vi arbejder i bestyrelsen på at sikre og føre tilsyn med, at den rette kurs sættes og holdes. Overordnet retning og overblik, vi arbejder ikke ”i maskinrummet”.
Forældremøde på Stestrup Skole
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Frøslev-Padborg skole
Date1 Kontakt til kontaktforældre Billede af skolebestyrelsen og skolen.
Valg til Skolebestyrelsen
Valg til skolebestyrelsen 2014 Valg møde den Kl På Korning Skole 1. Valgreglerne v. Tove 2. Skolebestyrelsens opgaver v. forældrerepræsentanterne.
Valgmøde mandag d. 19. maj Skolebestyrelsens sammensætning • 7 forældrevalgte medlemmer (4 år) • 2 medarbejderrepræsentanter (1 år) • 2 elevrådsrepræsentanter.
Skolebestyrelsen  7 forældrerepræsentanter  2 medarbejderrepræsentanter  Alle skal udfylde en tavshedserklæring  2 elevrepræsentanter  Alle har stemmeret.
Skolebestyrelsesvalg på Vesterkærets Skole Skolebestyrelsesvalg 2014 Bekendtgørelse nr. 28 af Kommunale regler for valgprocedure.
SAMARBEJDE OG MEDINDFLYDELSE. Overordnede bestemmelser Ledelse og medarbejdere skal i samarbejde føre de af kommunalbestyrelsen fastsatte mål ud i livet.
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
Forældremøder på Kalbyris
4K-pårørendegruppe Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe, Gentofte, Rudersdal
Hvad laver skolebestyrelsen på Dagnæsskolen?
Skolebestyrelsesarbejdet. Dagsorden for den 10. April Skolebestyrelsen på et overordnet plan Procedure omkring valgprocessen Hvad er så Skolebestyrelsen.
Forældreinformation om skolebestyrelsesvalget Ny skolebestyrelse fra august 2014 Valg hver 4. år Din mulighed for at få indflydelse, nærdemokrati 7 medlemmer.
Januar Indledning Vi har i skolebestyrelsen udarbejdet et årshjul som viser de faste aktiviteter og emner, vi skal arbejde med i løbet af skoleåret.
SKOLEBESTYRELSENS OPGAVER FOLKETINGET BYRÅDET UNDERVISNINGSMINISTERIET BØRNE- OG UNGDOMSDIREKTØR SKOLEBESTYRELSEN: 7 FORÆLDREREPRÆSENTANTER 2 MEDARBEJDERREPRÆSENTANTER.
Oplæg til fællesmøde om Ny skole 2013 Mandag d. 2. juni – 21: 30 på Søndergård Skole v/ skolechef Per Udesen og Børne- og Kulturdirektør Klaus.
Skolebestyrelsesarbejdet. Hvor En skolebestyrelse er en bestyrelse på en uddannelsesinstitution, hvor både forældre, elever og lærere samt skolens ledelse.
4. Det kommunale valgår –Nyvalg til handicaprådet, LBR og klagerådet –Valgkampen generelt –Andet.
Tilsynspligt en større indsigt i skolens gang og virke Bliver en del af skolen indefra. tidlig information om - og mulighed for at kommentere på skolens.
Maglegårdsskolen Skolebestyrelsesvalg 2006 Valgbestyrelse Kommunalbestyrelsesmedlem: –Marie-Louise Andreassen Nuværende skolebestyrelsesformand: –Morten.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Elevrådsstruktur. § 1. Der nedsættes elevråd på alle erhvervsskoler, der er godkendt i henhold til § 1 i lov om erhvervsskoler. Elevrådet er elevernes.
Formålet med mødet Gennemgå og samle de input vi fik fra møderne
Skolebestyrelsens beretning Skåde skole.
Skolebestyrelsesvalg 2010 Det nye er: Enkeltmandsvalg (Ingen stillere) Brevafstemning (Ingen valgdag) Mulighed for forskudt valg.
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Skolebestyrelsen Forælder specialklasse Medarbejder Elev Leder Ekstern repræsentant?
Skanderborg Kommune Valgmøde 3. marts 2014 Baggrundsviden for at kunne varetage skolebestyrelsesarbejdet.
Dialogmøde 17. januar 2011.
Velkommen til fælles Informationsmøde
Erhvervsakademiloven VISION: Udvikling af KVU og VVU Stærke KVU-miljøer med Faglig tyngde Forankring af ansvar, herunder for økonomi Ledelsesmæssig kapacitet.
RAMMER FOR SKOLEBESTYRELSENS ARBEJDE Lovgrundlag og kompetencer
Præcisering Oplægget baserer sig på den indstilling, der er på vej til byrådets behandling Indstillingen har været i høring i perioden 20/ /1-14.
Valgmøde 7. april Velkomst 2.Skolebestyrelsens arbejde - Det formelle - og i praksis 3.Tidsfrister 4.Opstilling / valgliste 5.Eventuelt.
Skolebestyrelsens årsberetning  På grund af lock outen har skolebestyrelsen ikke kunnet gennemføre årsberetningen som vanligt med et tidssvarende foredrag.
Randers Kommune Evaluering af Randers Modellen 2. December 2009.
Kursusaften for nyvalgte skolebestyrelser 21.november 2012.
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Forældremøde 9. april.
Dialogmøde – VIA University College - den 16. juni.
Tidsplan 1 ProcesMedarbejdere/ledere/forældrePolitisk niveau Marts19: Skriftlig orientering til involverede ledere Uge : Samtaler med ledere 16:
1 Implementering af Fremtidens Fritidstilbud Møder mellem områderne, skolerne og institutionerne MAJ-JUNI 2015.
Forslag om påtænkt lukning af Tjørnelyskolen og overvejelser vedr. flytning af Tjørnelyklasserne Dialogmøde forældre Tjørnelyklasserne den 30. september.
Rammeaftale om samarbejde og medindflydelse. Formål: …at styrke medarbejdernes interesse for effektivitet i kommunens forvaltning og i dennes institutioner.
Årgangsforældremøder Skovgårdsskolen Det gode samarbejde Skolebestyrelsen: Beskæftiger sig med principperne for skolens virksomhed Skolelederen:
Gesten Børnecenter Bestyrelse. Hvem er vi 7 Forældrevalgte – valgt for 4 år 2 Medarbejderrepræsentanter – valgt for 1 år 1 Leder og 1 Souschef 1 Repræsentant.
Skolebestyrelsesvalget 2016 Skolebestyrelsesvalget Kulsbjerg Skole En gennemgang af valg- proceduren.
Præsentation til forældremøde 2016 Skolebestyrelsen Præstø Skole.
Områdeforældrebestyrelsens arbejde
Overordnede bestemmelser
Styrelsesvedtægt for Varde Kommunes Skolevæsen.
Informationsmøde for selvejende institutioners medarbejdere om virksomhedsoverdragelse og udlån Fremtidens Fritidsstruktur September/oktober.
Informationsmøde for kommunale institutioners medarbejdere om virksomhedsoverdragelse og udlån Fremtidens Fritidsstruktur September.
Nye digitale løsninger
Øget administrativ kvalitet og sammenhængskraft FASE 3 - bemandingsproces Styregruppemøde 25. maj 2018.
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Forflyttelser 2019.
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Udrulningsperioden er slut Kommunikation om Aula begynder
INTRODUKTION TIL SKOLELEDERE
Præsentationens transcript:

2. maj 2016 Område Brønshøj-Vanløse Børne- og Ungdomsforvaltningen INFORMATIONSMØDE OM SAMMENLÆGNINGEN AF VANLØSE OG HYLTEBJERG SKOLER

BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGENKØBENHAVNS KOMMUNE / Information om Borgerrepræsentationens beslutning Overgangsudvalg og deres opgaver Proces for nedsættelse af overgangsudvalg Skoler Fritidstilbud Proces for kommende skoleleder Proces for kommende fritidsledere Drøftelse af stillingsopslag til skoleleder Fælles arrangementer Vigtige deadlines DAGSORDEN

BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGENKØBENHAVNS KOMMUNE / Vanløse og Hyltebjerg skole skal lægges sammen pr. 1. august 2017 De to skoledistrikter lægges sammen med virkning fra indskrivningen til skoleåret 2017/2018 De to skolers fritidstilbud lægges sammen fra skoleåret 2017/2018 Det nye fritidstilbud organiseres som en fritidsinstitution i den kommunale klynge E Der skal i samarbejde med skolernes og fritidsinstitutionernes bestyrelser, medudvalg, elevråd og ledelser udarbejdes en plan for sammenlægning Der skal tages særskilt stilling til den nye skoles budget efter de første to år af sammenlægningsprocessen BORGERREPRÆSENTATIONENS BESLUTNING DEN 28 APRIL 2016

BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGENKØBENHAVNS KOMMUNE / OVERGANGSUDVALGENE Skoler Medlemmer fra de eksisterende bestyrelser 3 forældrerepræsentanter fra hver skole 1 medarbejderrepræsentant fra hver skole 1 ledelsesrepræsentant fra hver skole 1 elevrepræsentant fra hver skole Fritidstilbud Medlemmer fra Vanløse skoles KKFO og fra Hyltebjergs fritidsinstitutions forældreråd 3 forældrerepræsentanter fra hvert fritidstilbud 1 medarbejder repræsentant fra hvert fritidstilbud 1 ledelsesrepræsentant fra hvert fritidstilbud Begge udvalg skal nedsættes inden 20. maj 2016, og nedlægges automatisk 1. august I august 2017 vælges en ordinær skole- og klyngebestyrelse

BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGENKØBENHAVNS KOMMUNE / At sparre med skoleleder om sammenlægningsprocessen At sikre forældres, medarbejderes og børns tryghed i overgangsprocessen At tage initiativ til fællesarrangementer, hvor børn og forældre kan møde hinanden At sparre med skoleleder om den nye skoles pædagogiske grundlag og visioner At godkende en timefordelingsplan for skoleåret 2017/2018 At sikre samarbejdet mellem skolens og fritidstilbuddets midlertidige overgangsudvalg SKOLENS MIDLERTIDIGE OVERGANGSUDVALGS OPGAVER

BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGENKØBENHAVNS KOMMUNE / At sparre med fritidsinstitutionsledere om sammenlægningsprocessen At sikre forældres, medarbejderes og børns tryghed i overgangsprocessen At tage initiativ til fællesarrangementer, hvor børn og forældre kan møde hinanden At sparre med fritidsinstitutionsledere om det nye tilbuds pædagogiske grundlag og visioner At sikre samarbejdet mellem fritidstilbuddets og skolernes midlertidige overgangsudvalg FRITIDSTILBUDDETS MIDLERTIDIGE OVERGANGSUDVALGS OPGAVER

BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGENKØBENHAVNS KOMMUNE / Bestyrelser mødes Valg til overgangsudvalg Medlemmer udmeldes til områdeforvaltning Senest 20 maj Første opgave Mødes i juni og planlægger aktiviteter PROCES FOR NEDSÆTTELSE AF DE MIDLERTIDIGE OVERGANGSUDVALG

BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGENKØBENHAVNS KOMMUNE / Der ansættes en ny skoleleder til at styre sammenlægningsprocessen Starter 1. august 2016 Vær opmærksomme på stram tidsplan Ansættelsen sker via et indstillingsudvalg De to nuværende skoleledere fortsætter indtil 1. august 2017 NY SKOLELEDER

BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGENKØBENHAVNS KOMMUNE / 1 ledelsesrepræsentant fra hver skole 2 medarbejderrepræsentanter fra hver skole udpeget af LokalMED 2 forældrevalgte medlemmer fra hver skole udpeget af nuværende skolebestyrelse Områdechef Anna-Belinda Fosdal Vi foreslår, at klyngeleder deltager som repræsentant for fritidsområdet med observatørstatus. Dette skal godkendes af indstillingsudvalget OBS! Medlemmer til indstillingsudvalget skal udmeldes til områdeforvaltningens AC’er Ida P. Gravesen på senest 20 Husk fulde navn, mail og hele cpr. nr. INDSTILLINGSUDVALG

BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGENKØBENHAVNS KOMMUNE / Opslag drøftes i dagEndelig godkendelse af opslag 4. majStillingen kommer på nettet 9. maj Indstillingsudvalgets medlemmer udmeldes til forvaltningen Ansøgningsfrist 30. maj Indstillingsudvalg vælger ansøgere til 1. samtale 2. juni Første samtalerunde 7. juni Anden samtalerunde og endelig indstilling 15. juni Udmelding om den nye skoleleder til skolerne 22 juni ANSÆTTELSE AF NY SKOLELEDER

BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGENKØBENHAVNS KOMMUNE / Udkast er udsendt fredag og uddeles på mødet 5 min til at læse opslaget Jeres spørgsmål, kommentarer og forslag Udsendes tilrettet tirsdag morgen Frist for kommentarer onsdag kl. 14 til Merete Nyboe Jensen STILLINGSOPSLAG

BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGENKØBENHAVNS KOMMUNE / Officiel åbning af Genvejen i juni Fælles arrangement for skolernes og fritidstilbuddenes medarbejdere i starten af august Fælles arrangement for forældre og børn i efteråret, fx fælles idrætsdag Løbende nyhedsbreve FÆLLES ARRANGEMENTER

BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGENKØBENHAVNS KOMMUNE / VIGTIGE DATOER HvornårHvad skal gøresHvem gør det 2. majDrøftelse af stillingsopslagInformationsmøde 4. maj Kl. 14 Sidste chance for kommentarer til stillingsopslag De to skolebestyrelsesformænd De to næstformænd i LokalMED Skoleledelserne Sendes til Området/Merete på 9. majOpslaget kommer på nettetOmrådet/Merete 20. majDeadline for udmelding af indstillingsudvalgets medlemmer Skolebestyrelsesformænd sender navnene til Området/Ida på 20. majDeadline for udmelding af det midlertidige overgangsudvalg for skolers medlemmer Skolebestyrelsesformænd sender navnene til Området/Ida på

BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGENKØBENHAVNS KOMMUNE / 20. majDeadline for udmelding af det midlertidige overgangsudvalg for fritidstilbud medlemmer Klyngeleder sender navnene til Området/Ida på 30. majAnsøgningsfrist for skolelederstillingen 2. juniIndstillingsudvalg udvælger ansøgere til samtale Indstillingsudvalg 7. juniFørste samtalerundeIndstillingsudvalg 15. juniAnden samtalerunde og endelig indstilling Indstillingsudvalg 22. juniUdmelding til skoler om ny skoleleder Anna-Belinda 1. augustNy skoleleder starter VIGTIGE DATOER

BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGENKØBENHAVNS KOMMUNE / HOLD JER ORIENTERET PÅ: SLIDES FRA I DAG LÆGGES OP HER

BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGENKØBENHAVNS KOMMUNE / TAK FOR I DAG!