Velkommen til Kulhuse!. Velkommen – og hvem er vi? Anne Louise Nanna.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
Advertisements

GRAFISK FORTÆLLING 1.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
Uddannelsessystemet Paradokser og muligheder
Arbejdspladsudvikling
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Sofies dejlige dag.
Velkommen til juleafslutning Aftenens program: • Gennemgang af vores udlandsrejse/aktiviteter • Spørgsmål vedr. indbetaling! • Igangværende og kommende.
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Hvor der er fokus på klimaet.
Å.
Du er ved at gå ind i en magisk verden.... Om et øjeblik...
Hvad gør livet så værdifuldt
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
VELKOMMEN til alle jer ”nye” 10vk ‘r
Projektlederens rolle(r)
Socialpsykiatrien i ny organisering Velkommen til Dialogmøde i Socialpsykiatrien HTK.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Videreudvikling af ide 2&2
Relationer – børn og voksne
Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
Session 16: Hvad forstår vi ved sundhed Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Hvad gør livet så værdifuldt
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Lederseminar 2014 Varde Kommune
Skitur 2015 – fra den 15/2 – den 21/ Klub Roskilde Øst.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
Delphi-evaluering og Green Field Evaluering af event Som start på Green Field.
Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Creative Platform Learning Emne: DEMOKRATI. 22. JA – Vi har lavet en fejl (med kategori og klap) 1.Find sammen to & to med en der har samme sportsinteresser.
Hej her er et lille diasshow Tryk på Enter-tasten, når du vil videre!
Godmorgen - og velkommen til alle de nye. Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Nu vi samlet er igen og et år er gået Karlslunde vi sidst tog.
Skitur 2016 – fra den 21/2 – den 26/ Velkommen Før turen Turen derned Dernede Hjemkomst.
Hvad gør vi sammen, når vi kommer hjem? DET FÆLLES BEDSTE – Næste-skridt-workshops søndag d. 24. april kl. 10 – 14 for dit lokalområde. Forslag til facilitering.
Overgangen fra børnehave til SFO og skole Forældremøde i Børnehuset xxx xx september/oktober 2015.
Den Sociale Højskole/ Introduktionsdag ©Visionpool Aps Spilleregler i en god gruppe Workshop, Den Sociale Højskole, 9. juni 2008.
Kurser der virker Akademimøde 26. oktober Hjemmeopgaven: Hvad er det vi vil have ud af kurset TRANSFER.
Stxstudentereksamen.
min sommerferie på malorca
TEMA 1 Kortlægning: Mobilitet i hverdagen
Den gældbundne tjener med Lego-figur
Velkommen til undervisning af arbejdsmiljøgrupper
TEMA 6 Præsentation: Sælg idéen
Hvad gør livet så værdifuldt
Hver en ny dag er bedre end i går,
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
De pårørende i beslutningsrummet
At home The sittingroom The kitchen The dining room The bedroom
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Design Thinking Consultant Agnete Design Thinking Consultant
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Midt om natten Strisserne kom før vi ventede dem Midt om natten
Morale og dannelse i uddannelse
Lille store verden Rasmus Seebach
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
Livsuret Minderne smiler her, mens vi synger om det nu, der bli´r,
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Den glade skole på bjerget.
Værktøj 10: Forandringer og stress - Arbejdsgruppen
Tekst: Herbert Andersen
Præsentationens transcript:

Velkommen til Kulhuse!

Velkommen – og hvem er vi? Anne Louise Nanna

Hvad skal vi nu? Programmet er i jeres mappe! Indtil frokost skal vi: - hilse på hinanden - synge ”Kulhuse-sangen” - høre Mogens fortæller om recovery-stjernen - tage et fællesbillede udenfor

Inden vi går i gang… Skriv jeres gruppenummer på jeres mappe Hej til det fantastiske madhold! Klokken betyder nu er det tid til at komme tilbage Birgitte Mannov står for bussen, der kører hjem i aften og tilbage hertil i morgen tidlig

Sig hej til jeres gruppe Tag en runde i gruppen og fortæl: Hvad hedder jeg? Hvor bor jeg? En ting jeg holder af at lave i min fritid

Sig hej til gruppen ved siden af Rejs jer op og sig goddag til alle de andre i gruppen ved siden af jer.

Tid til at synge Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Nu vi samlet er igen og et år er gået Karlslunde vi sidst tog hen meget har vi nået kurset er en stor succes Mon vi får en lun buffet det må tiden vise nu når vi må spise

Vers 2 Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Hygge os det skal vi jo vi skal være sammen til i morgen klokken to skal vi danne rammen om et fællesskab så stort vi går ind ad skovens port Masser kvaliteter ja i flere meter.

Vers 3 Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Pauser får vi mange af og kan også slappe Energi vi har i dag derfra kan vi tappe man kan gå en lille tur eller ta’ en lille lur Vi skal bare hygge os en smule rykke.

VELKOMMEN TIL Mogens Seider Leder af socialpsykiatrien

Hvad skal vi her i Kulhuse?

Vi skal hygge

…skabe fællesskab

”Vi skal os rykke” Lade os inspirere Være ”testpiloter” på det nye værktøj til at arbejde med sig selv: Recovery -stjernen

Hvad forstår vi ved Recovery? Vi tror på: Alle kan få det bedre Vi går efter: At vi skal alle leve så godt som det er muligt

Recovery er en proces – en rejse Recovery er begrebet, der beskriver det enkelte menneskes personlige proces med at komme sig Det er en dybt personlig forandringsproces, hvor et menneske vokser hinsides den katastrofe, som den psykiske sygdom har forårsaget man bliver ikke ”ligesom før” - men kommer til et nyt sted – med ny bagage/nye kvalifikationer

Recovery-rejsen er individuel Din rejse? Et andet menneskes rejse Et menneskes rejse

Vi mødes med hver vores ekspertise E n person med ekspertise i sit eget liv og den allerbedste og unikke viden om sine egne drømme og håb + En person med faglig ekspertise og en professionel kompetence

At tænke i recovery betyder også at vi som medarbejdere i socialpsykiatrien skal rykke os Her lidt om hvad det betyder for medarbejderne og organisationen

Et godt værktøj til en god snak

Når vi kører hjem i morgen, så er mit håb At vi har hygget os sammen At vi har lært hinanden bedre at kende At vi er blevet klogere på, hvordan vi kan samarbejde om at skabe recovery-rejser At vi har fundet ud af, hvordan vi kan bruge recovery-stjernen til det

Inden vi går ud, så tænk over Hvad ønsker jeg personligt at få ud af de her to dage? (tal også gerne med din sidemand om det )

Fællesfoto Om lidt går vi alle sammen ud og stiller og foran trappen til teatersalen. Alle fra Gasværket går sidst ud og stiller sig på selve trappen. (Alle andre står foran trappen på plænen) Når billedet er taget går vi alle til spisesalen, hvor der er frokost. Næste gang vi ringer med klokken skal vi samles i spisesalen (kl )