Pythagoras.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Advertisements

HNX Årgang 2011/2012.  Optagelseskrav  Personlige krav  Hvor?  Forløb  Indhold  Muligheder.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.
Game maker.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
De 10 små forskelle mellem Mann & Frau.
Opstandelsesfest.
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Nørrebros erfaringer med aktiviteter i et heterogent kvarter Børnearbejdet i Nørrebro Taekwondoklub.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Tradition og Fornyelse
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
Livets Ord September 2009.
...Slap af... HJGHK. Hvis du er rigtig træt af af den daglige stress som du skal til at gå igennem..
At vente på Guds time.
En kone ledsagede sin mand til lægen.
Introduktion til Kongen og hans Rige
Edward Jenner blev født i Som dreng holdt Edward meget af natur og teknik og tilbragte mange timer ved floden Severn´s bredder, hvor han ledte efter.
Livet i Helligånden TEMA: Pinse TEXT: Rom. kap. 8 MÅLGRUPPE: kristne og endnu ikke kristne FORMÅL: At forstå og kalde os til at praktisere fællesskabet.
Kate-QUIZ-mus.
IT og praktik på Høje Kolstrup Skole Menu IT som en del af praktikken Hjemmesider Farvel og tak.
Nørlem SFO Forældrerådet Årsberetning 2012/13. Hvem er vi? Eivind Jesper HenrietteIben MajaThekla Flemming.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Kristen mystik – den spirituelle gudsopfattelse..
Opgaver og drøftelser kristendomskundskab og dansk 8. – 9
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Sokrates 469 f.Kr. – 399 f.Kr..
Om Friedrich Nietzsche liv
Kampen om troen, kap.6.. Daniel 6:1-6 Dareios besluttede at indsætte satrapper over kongeriget, hundrede og tyve fordelt over hele riget, og over dem.
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud
Samson Og Dalila.
Ap. G. 2:37-47: Da de hørte det, stak det dem i hjertet, og de spurgte Peter og de andre apostle: »Hvad skal vi gøre, brødre?« Peter svarede: »Omvend.
Historien om Jesus’ fødsel
Skabt som mand og kvinde
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Skrevet af Alexander E, Amalie og Wootae 6.a
Bulbjerg.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Gaudí, kirken, kunsten og kulturen
HANS CHRISTIAN ØRSTED Lavet af: Emil og Astrid. FAKTA OM H.C ØRSTEDS LIV Hans Christian Ørsted han vidste ikke hvad han skulle bruge sit elektromagnetismen.
Demokrit. Hans liv Han blev født i Abdera i Thrakien, en jonisk koloni i Teos. Hans fødselsår var ifølge Apollodorus 460 f.Kr. Hans far var rig.
Ludvig Holberg DAnsk forfatter.
Hans liv Aristoteles var en græsk filosof. Sammen med Platon regnes for den, der har haft størst indflydelse på den vestlig verdensdel tanker. Han blev.
Lavet af Sander Kringelbach og Nikolaj Svennum
Euklid 325 f.Kr f.Kr..
Lavet af: Emil og Astrid
Galileo Galilei Fysiker..
HERMAN BANG. HERMAN BANG BLEV FØDT DEN 20. APRIL 1857 OG DØDE DEN 29. JANUAR HERMAN BANG VAR EN DANSK KRITIKER, FORFATTER OG JOURNALIST. ALLEREDE.
Herman Bang.
N iels Bohr blev født den 7. oktober Han voksede op og levede med sin familie i København. Bohr var igennem hele sit liv fascineret af fysik og videnskab,
Leonardo da Vinci.
Engelsk matematiker, fysiker og astronom
N.F.s gRUNDTVIG.
Tidslinje Charles Darwin.
Unge og mobning Sarah Amann Mortensen 1.
Procent regning.
Præsentationens transcript:

Pythagoras

Fakta Født 570 før kristi fødsel. Død 495 før kristi fødsel. Han var en græsk filosof, mystiker, matematiker, musikteoriker og musikterapeut. Næste Side

Mystiker En mystiker er en person, der kontakter det guddommelige ved at meditere, kontemplation og bøn. Konremplation er en form for bøn, hvor man kommer ind i bevidstheden og koncentrere sig om at kontakte gud. Næste Side

Musikteoretiker Teorien om musik er at sætte toner og rytmer sammen til et sammenhængende system. Den har stor betydning for musikken i dag. Næste Side

Musikterapi En terapeut der bruger musik som et redskab til f.eks handicap, særlige behov eller lidelser. Det kan også bare blive brugt til at slappe af og få det godt. Man tænker på nogle gode ting og alt det negative bliver glemt. Næste Side

Kendt for Han er kendt for hans formel (Læresætningen) a2+ b2= c2 og har bla. også lavet fraktalet ved navn "Pythagoras´s træ". Når han skulle svare på et spørgsmål, svarede han også altid i hele tal. Næste Side

Hvad er en filosof En filosof er en der prøver at finde svar på store spørgsmål, i dette tilfælde er det den græske filosof Pythagoras. Næste Side

Hans Familie Han giftede sig med sin yndlings elev som var leder for den syriske skole Theano. Han fik sammen med sin kone tre børn. Damo, Arignote og Miyia. De var alle sammen piger. Næste Side

De vigtigste værker og opdagelser Ligningen og læresætningen, som han ikke selv har opfundet men kun navngivet. Han kaldte den for "Pythagoras´s ligning". Man siger, at det var ham der opfandt den, fordi man ikke vidste hvem der rigtigt havde opfundet den. ”Hans” læresætning er den vigtigste opdagelse inden for matematikken. Næste Side Opfriskning: a2+ b2= c2

Film om Pythagoras