© Siemens A/S 2015siemens.com/answers Vedvarende teknologiløft til Grønlands erhverv Future Greenland konference den 8.maj 2015.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
15 OKTOBER 2012 RETHINK BUSINESS 1 Projekt "Rethink business" handler om at styrke din virksomheds forretning. Det kan være i forhold til indkøb af materialer,
Advertisements

Målgrupper Målgruppe Hvem vil du ramme med jeres aktivitet på sociale medier? Hvad ved din målgruppe om jeres organisation? Hvilke tre nøglerelationer.
Industriprojekt Udvikling af systemprodukter og systembyggeri
Teknisk dialogmøde den 14. august 2013 Rengøring.
Hvorfor er det offentlige marked interessant?
mellem Miljøministeriet og KL
Modul 1 - Processer.
Introduktion til kriterium 4 Partnerskab og ressourcer Excellence netværk 2004 Jørgen Kjærgaard.
Introduktion til værdistrømsanalyser
Produktion og Logistik
Velkommen til B.B.O. BEST BUSINESS OPPORTUNITY Opstartstræning - en god start for nye Distributører - Copyright: PRO VITA Group Denmark / Layout og produktion:
Det rådgivende salg Tanke-eksperiment del 1 De tre sælger arketyper
Komfort Husene i Vejle 10 Danske passivhuse
Dansk Supermarked IT-afdelingen: Jens Christensen
Opstartsmøde fase 2: Implementering og etablering af miljøerne
Fra idé til virkelighed Den innovative Skole 2007 I V Æ R K S Æ T T E R.
Præsentation af e-takeaway.dk
SLP 4 Samarbejde med vejleder Planlægning og styring
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
Forretningsmodel.
Introduktion til Microsoft CRM Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
WorldIQ A/S - Technology Briefing
Potentialevurdering.
Den 28. oktober 2004 v/Anna Pelvig, PELVIG & PELTZ Markedsføring i praksis -cases.
Microsoft Dynamics – synergi mellem forretningsområder Susanne Christoph Dynamics Sales Lead
FOPS arrangement den 18. maj 2011: ”Den gode proces for medarbejderne ved virksomhedsoverdragelse” Sådan har vi gjort.
Barrierer i og for forbedringsprojekter Udenom, indenom, henover eller igennem barriererne Hvilken vej vil du? 12. oktober C2E netværk.
OPP-projektet – Vildbjerg Skole. Opstart af udbudsproceduren Offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse i EF-tidende med opfordring til at deltage i.
Camp IB sept sept VELKOMMEN TIL CAMP IB37.
OPI EFFEKTMÅLINGSVÆRKTØJ
Søren Kofoed Weeke Rambøll Management A A R H U S U N I V E R S I T E T Den administrative forandringsproces Justering af programmet På styregruppemøde.
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
24. Logistik Logistikbegrebet - Kort definition:
September 20031KUP - Projektstyring Formålet med projektstyring Formålet med projektstyring er at planlægge og styre et udviklingsprojekt, således at projektet.
MODUL 3B KAREN WISTOFT PROFESSOR, INSTITUT FOR LÆRING, ILISIMATUSARFIK LEKTOR, INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK, AU Tværfagligt samarbejde.
Jesper Aaberg ForretningskunsulentMicrosoft Strategy Briefing, 12. maj 2005 US title: Business Productivity Advisor.
Dialogmøder med bygherren Dialog om arbejdet med at planlægge og koordinere i forhold til sikkerhed og sundhed under projektering og udførelse (procedurer,
Danskernes Digitale Bibliotek. DDB Indkøbssamarbejde DDB’s indkøbssamarbejde står for fælles indkøb, administration og forhandling af alle digitale materialer.
Leif Gjørtz Christensen, socialchef, Århus Kommune
Vedvarende teknologiløft til Grønlands erhverv
1 Regionernes bidrag til Europa 2020 benchmark af den danske vækstmodel Konference – Regionernes Hus – Mandag den 4. april 2011 Claus Kondrup Generaldirektoratet.
Erfaringer fra samarbejdet med virksomheder og Væksthus Nordjylland v./ virksomhedskonsulent John Chr. Aasted Aasted Consult 23. september 2008.
- Set fra en vinkel med uddannelsesmæssigt fokus ”Intention og rammer i Infrastrukturrapporten – og deres betydning for uddannelsesområdet” - Set fra en.
Systematisk og opsøgende kontakt med virksomhederne v /Kirsten Thomsen Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland.
C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y Copyright © Projektmodel for Beredskabsplan.
Navn på oplæg - Navn på oplægsholder - Dato for afholdelse af oplæg Program den 3. februar Velkomst og nyt fra grupperne - Oplæg om finansiering,
Last Planner System V/Erik Jung
”En indgang til voksen og efteruddannelse” - et oplæg til temamøde i beskæftigelsesregionen 12. maj 2010 – Temamøde, Roskilde v/ VEU centerchef.
Brug for alle Hvad går det ud på? v/ projektchef Jens Hørby Jørgensen.
Kontakt mellem borgere med handicap og den kommunale forvaltning GAP-analyse af Det Centrale Handicapråd.
Frode Frederiksen Specialkonsulent Kommunens fokus på ø-færgerne Tom Heron Direktør, Teknik og Miljø Anders Bech Frandsen Overfartsleder.
PRINCIPPER FOR PROJEKTLEDELSE IT PROJEKTLEDELSE 14. marts 2014.
Et samarbejde mellem: BAT Kartellet | Bygherreforeningen | Dansk Byggeri | Danske Arkitektvirksomheder | DI Byggematerialer | Foreningen af Rådgivende.
Hurtig i gang – 2 Jobcenter Esbjerg Udfordringer og opnåede erfaringer.
Kort gennemgang – der kommer en nærmere beskrivelse på modul 3
Funktioner og arbejdsdeling
Forpligtende aftaler - og loyalitetsaftaler
SUF - gevinstrealisering
Leverandørprojektering og samprojektering
(s. 1) Præcise udbud giver bedre tilbud og færre konflikter
Skabelon til samarbejdserklæring
TFV teorien Produktion som en transformation af input til output.
Strategi 2022 Stærkere Firmaidræt – Mere kollegamotion.
Tilslutning til den nye inddrivelsesløsning
ProjekteringsProcesPlanlægning
Elevguide Innovations-brobygnings-opgave (IBO)
Statens HR – Implementeringskoncept
Odense den 20/8 samt Århus den 28/8
Digital aflevering.
INTRODUKTION TIL SKOLELEDERE
Præsentationens transcript:

© Siemens A/S 2015siemens.com/answers Vedvarende teknologiløft til Grønlands erhverv Future Greenland konference den 8.maj 2015

© Siemens A/S 2015siemens.com/answers Future Greenland konference den 8.maj 2015 Lemvigh-Müller - en tryg partner i projektmarkedet v/ René Keller

Sammen står vi stærkt på projektmarkedet

Med Lemvigh-Müller som samarbejdspartner bliver jeres arbejde med projektet lettere - og jeres forretning bedre EN LØNSOM PROJEKTFILOSOFI ”Vi samarbejder med vores kunder på projekter for at skabe en lønsom forretning - for begge parter”

ET OPTIMERET PROJEKTFORLØB – FRA START TIL SLUT Konkurrencedygtig tilbudsoptimering Granskning af projektets præmisser Analyse af optimeringsmuligheder: Stordriftsfordele, konverteringer, halvfabrikater mv. samt produkter og løsninger ift. monteringstid Kontrol af tilbud efter ’4 øjne-princippet’ Aflevering og gennemgang af tilbud og evt. alternative tilbud

Lønsom planlægning Opstarts- og materialevalgsmøde - koordinering af materialevalg, levering, muligheder for fælles mersalg Udarbejdelse af projektkatalog med leveringsplaner, materialelister, mersalgsplaner mv. Introduktion til div. projektstyringsværktøjer, drift og vedligeholdelsesmateriale samt certifikat- og sikkerhedsblads- database ET OPTIMERET PROJEKTFORLØB – FRA START TIL SLUT

Sikker og fleksibel gennemførsel Fast projektkoordinator - løbende håndtering af bl.a. reservations- og skaffevareordrer, leverancer, evt. produktkonverteringer, returvarer, tomme tromler, paller mv. Aftaleoverholdelse - de produkter, der tilbydes, er de produkter, der anvendes Sikker levering — koordinering af leveringstidspunkter i forhold til byggeprocessen Fleksibel logistik - levering til fortov eller direkte ind på etagerne ET OPTIMERET PROJEKTFORLØB – FRA START TIL SLUT

NÅR LEVERANCEN SKAL OPTIMERES… Når I har ordren i hus, hjælper vi med at optimere leverancen: Vi afdækker og vurderer udbudsmaterialet Vi afklarer optimeringsmuligheder: Stordriftsfordele, konverteringer, halvfabrikater mv. samt produkter og løsninger <> monteringstid Vi kontrollerer tilbuddet efter ’4 øjne-princippet’ Vi gennemgår tilbud samt evt. alternative tilbud med dig Dit udbytte: Stærk teknisk bistand - uden rådgivningshonorar Større sikkerhed pga. vores veldokumenterede kvalitetsprodukter Mulighed for stordriftsfordele i kraft af vores brede produkt palette

Før du går i gang med at bygge, hjælper vi med at planlægge projektet: Vi afstemmer materialer, levering, fælles muligheder for mersalg mv. på et opstartsmøde Vi udarbejder projektkatalog med leveringsplaner, materialelister, mersalgsplaner mv. Vi gennemgår projektstyringsværktøjer, drift- og vedligeholdelsesmateriale, certifikat- og sikkerhedsblads database Dit udbytte Frigjort tid og ressourcer i kraft af projektkoordination Øget mersalg Sikkerhed - aftalte materialer er tilgængelige, når de skal anvendes NÅR PROJEKTET SKAL PLANLÆGGES…

Når du går i gang med at bygge, hjælper vi med at styre leverancen og koordinere projektet: Vi tilknytter en fast projektkoordinator med VIP-nr., som følger op på pladsen ugentligt og sikrer aftaleoverholdelse og et effektivt flow på byggepladsen Vi håndterer løbende reservations- og skaffevareordrer, evt. Produktkonverteringer, returvarer, tome tromler, palller mv. Vi koordinerer indkøb og logistik i forhold til byggeprocessen og leverer til fortov eller direkte ind på etagerne Dit udbytte Større lønsomhed: Leverancer på pladsen til rette tid og på ønskede sted Hurtig handlekraftig hjælp fra fast kontaktperson, der kender projektet ved evt. pludseligt opståede problemer Frigjo’ libel! I o!. i. rt tid og ressourcer i kraft af projektkoordination NÅR PROJEKTET SKAL GENNEMFØRES

LØBENDE MARKEDSOVERVÅGNING …Og i fremtiden kan vi også hjælpe dig med at holde øje med de gode muligheder Aktiviteter Central overvågning af markedet → overblik over projektmarkedet og beslutningstagere på de enkelte projekter Shortlisting af projekterne og analyse af mulighederne → overblik over hvilke leverandører der er i spil på de enkelte projekter, og hvilke alternative produkter og løsninger, der kan bringes i spil Proaktiv tilgang til markedet ift. kunder, leverandører og øvrige beslutningstagere

VORES VIDERE SAMARBEJDE … Vi har en plan! Skal vi hjælpe jer i mål med jeres projekter?

TAK FOR JERES OPMÆRKSOMHED

Tak jeres opmærksomhed TAK FOR JERES OPMÆRKSOMHED