Lede til Jesus – leve i Ham

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Nadverens indhold og betydning
Advertisements

Gudstjeneste 11. juni 2006 Velkommen!. Gudstjeneste 11. juni 2006 Tre ting vi skal passe på >< Tre ting vi skal gøre.
Hvordan bruges FLADSKÆRMENE i Brabrand Kirke ???.
Paulus en brik i Guds frelsesplan
Filipperbrevshymnen.
Livets Ord Livets Ord December 2011 December 2011.
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Nøgler til menighedens vækst
Hvad siger bibelen som socialt evangelisk arbejde? John Lorenzen Præst i Saralystkirken.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Håbets folk. Møde Jesus igen for første gang Er vi tro mod dét, han var tro imod? Prædiker vi det evangelium, han prædikede? Lever vi evangeliet, som.
Livets Ord Livets Ord Juni 2012 Juni 2012 Arbejd ikke for den mad, som er forgængelig, men for den mad som varer til evigt liv, den som menneskesønnen.
Lidelse, sygdom og forbøn.
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Har I hørt det? Mission er et must! Soma Biblia - en mulighed 
Døbt til discipelskab! Matthæus Evangeliet 28:18.
Å.
Paulus’ brev til de kristne i Efesus
”Kaldet til kærlighed”
Ungdomsvelsignelse Søndag d. 24. marts Evangeliet i en nøddeskal Joh 3,16 For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver,
Den, der tror, har evigt liv Det evige liv i Johannes-evangeliet
En menighed, der søger enhed
Ef 4,1-16: Hvordan fastholder vi Åndens enhed i vor menighed?
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
Loven om at dømme andre Matt 7,1-5
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Velkommen til undervisningsdag om
Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)
Livets Ord Livets Ord Januar 2012 Januar 2012 Også i år fejres Den Økumeniske Bedeuge - også kaldet Bedeugen for Kristen Enhed. Den finder sted over.
De 5 B’er Brødrene Bønnerne Bibelen Brødet Badet
Gennemgang af dåbsritualet
Diakoni i lys af skabelse og forløsning hvad er diakoni?
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen. 7 følger af retfærdiggørelsen jf. Rom 5,1-11 1) Fred med Gud v.1 2) Adgang til Gud v.2a 3) Håb om herlighed v.2b 4)
Speciale om diakoni i NT Formand for Foreningen AGAPE Stiftspræst for diakoni i Viborg Stift Se evt. noter på
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen De herliges lidelser er nåde Romerbrevet 8,17-39 De herliges lidelser er nåde Søndag, den 9. august 2015 Aalborg Frimenighed.
Når Helligånden taler Lektion 1: Helligånden taler gennem Bibelens forfattere Lektion 2: Helligånden taler gennem nulevende mennesker.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Ændr 2. linje i overskriften til AU Passata Light 3. APRIL 2016 SOGNEDAG ØSTER HORNUM PROFESSOR (MSO) ANDERS-CHRISTIAN JACOBSEN AARHUS UNIVERSITET ARTS.
Guds kærlighed er stærke, milde hænder 1, S1 Guds kærlighed er stærke, milde hænder, som dækker dig med miskundhed og fred. Guds kærlighed dig ud i livet.
Liturgiens evangelium. En god gudstjeneste er som et H.C. Andersens eventyr tematisk - genkendelig - overraskende.
Galaterne 1-2 Nåde og Fred fra Gud Fra Paulus, apostel, ikke fra mennesker, ikke udsendt af et menneske, men af Jesus Kristus og Gud Fader,
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Komme dit rige iblandt os
MU104_Mester og Herre 1, S1 Mester og Herre, Frelser og Gud, lad Dine børn være ét. Bind os nu sammen med fredens bånd. Fyld os med Din kærlighed.
Uenighed uden bitterhed. Spørgsmål 1. Kan man være uenige uden at blive bitre? 2. Kan uenighed have et formål? 3. Kan man være enige om at være uenige?
Vores relation til Gud: Når Gud taler. Hvordan kan jeg bede? Salmernes bog – Hjælp til at udtrykke både smerte og glæde Fadervor – Grundopskrift fra Jesus.
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
I lære hos Jesus, om samtale og bøn JOHANNES EVANGELIET KAP. 18.
491 – Kirken den er et gammelt hus, 1, S1 Kirken den er et gammelt hus, står, om end tårnene falde! Tårne fuldmange sank i grus, klokker end kime og kalde,
Ølgod kirke 29. maj 2011.
Gud er lys, og der er intet mørke i ham 1. Joh. 1.5
Hvordan kan vi deltage i Guds mission?
Livets Ord Oktober 2017.
Nadver, Bøn og tak, S1 Bøn og tak
Vi synger med Maria vor store glæde ud til ham, som gav os Jesus,
493 – Velsign, o store, stærke Gud, 1, S1
093 – Op, glædes alle, glædes nu 1, S1
Fader, hold om mig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen.
Du er mit svar Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen.
066_Jesus, Frelser og befrier 1, S1
Livets Ord April 2018.
Syng om Herren, o, mit hjerte 1, S1
Du skal ikke være bange Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Nu går solen sin vej Nu går solen sin vej 2. Nu går landet til hvile,
Mark. 10:17-22 Og da Jesus gik ud på vejen, kom der én løbende og faldt på knæ for ham og spurgte: »Gode Mester, hvad skal jeg gøre for at arve.
Nåde! Jeg råber Gud. Befri mig fra frygten nu.
Præsentationens transcript:

Lede til Jesus – leve i Ham Indre Missions formål: Lede til Jesus – leve i Ham Hovedbestyrelsen præsenterer seks kendetegn på en sund forkyndelse i Indre Mission. Som vækkelsesbevægelse er det vigtigt for os, at forkyndelsen leder til det åndelige liv, vi har som formål. Vi håber, at alle vil sætte tid af til at arbejde med disse kendetegn, så det får betydning for forkyndelsen og det lokale arbejde.

Vi vil forkynde Jesus Kristus Vi vil holde Bibelen højt Vi vil opfordre til bøn Vi vil fastholde dåb og nadver Vi vil kalde til omvendelse og tro Vi vil vise vej til liv i kærlighed og tjeneste

Vi vil forkynde Jesus Kristus Alle er syndere, som har brug for frelse fra evig fortabelse. Hvordan forkynder vi Jesus Kristus som menneskers frelser?

Vi vil holde Bibelen højt Alle har brug for Guds Ord som rettesnor for tro, lære og liv. Hvordan fremmer vi glæde over bibellæsning, så det får betydning i hverdagslivet?

Vi vil opfordre til bøn Alle har gennem bøn fri adgang til Gud, som altid lytter, når vi beder. Hvordan gør vi det klart, at bøn er en gave og gør en forskel?

Vi vil fastholde dåb og nadver Alle bliver Guds børn i dåben og har brug for nadveren til et liv i Guds nåde. Hvordan skaber vi forståelse for en luthersk betydning af sakramenterne?

Vi vil kalde til omvendelse og tro Alle må vende sig bort fra et liv uden Jesus og bekende ham som Herren. Hvordan bliver troen levende for mig?

Vi vil vise vej til liv i kærlighed og tjeneste Alle kristne er kaldet til at efterfølge Jesus og forvalte Guds gaver. Hvordan tjener vi ham og praktiserer kærlighed?