Afrapportering fra netværket for børn og unge Margit Næsby, Børn- og Ungechef.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Tilbudsportalen Introduktion for de 5 socialtilsyn Januar 2014
Advertisements

Børnefamiliecenter Nordvang og familieklassen i Vestbyskolen.
Døgninstitutioner i et forvaltningsmæssigt perspektiv
Det gode samarbejde København Syd Samarbejde
KAN MAN VÆKSTE PÅ DET SPECIALISEREDE SOCIALOMRÅDE MED RESPEKT FOR KVALITET OG SAMARBEJDE?
Hanne Manata Socialchef Aalborg Kommune
Socialtilsyn Midt Informationsarrangement Januar 2014.
- Fælles børn - Fælles mål - Forskellige opgaver og kompetencer
Evaluering af kommunalreformen og den nye nationale koordinationsstruktur Oplæg ved Torben Buse, Vicedirektør, Socialstyrelsen 8. Maj 2014.
Formål at give udsatte unge uddannelse og kompetencer, samt netværk unge i projektperiode Fokus på at metodeudvikle ungdomsuddannelsernes parathed.
Dialogmøder 2012 De private tilbud og kommunerne - fælles udfordringer og muligheder Geert Jørgensen.
Samarbejde om opgaveløsningen - udfordringer og muligheder Med udgangspunkt i hverdagen og fremtiden i Guldborgsund kommune.
Hvad har vi arbejdet med? Skiftet fra at ekskludere til at inkludere Kompetenceudviklingsforløb for alle medarbejdere Rotationsprojekt med.
Nye Veje i Specialundervisningen. Målet for Nye Veje Det overordnede mål er, at alle børn skal inkluderes mest muligt med respekt for deres funktionsniveau.
Udmøntning af reform på specialområdet BUU 30
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Barnets Reform – tidlig indsats og tværfagligt samarbejde
Er den ikke-ekskluderende skole en mulighed ?
Politisk temamøde den 8. maj 2014 Det specialiserede social- og specialundervisningsområde Borgmester Mogens Gade, formand for KKR Nordjylland.
HONORERING AF PLEJEFORHOLDET UD FRA EN GENNEMSNITSBETRAGTNING
Nye udviklingsarbejder Ulfborg skole
Tema 4 Overgange i barnets liv
Bo Ravn Kommunernes indsats En samlet, strategisk indsats i kommunen En tidlig og differentieret indsats i grundskolen (overgang til ungdomsuddannelse)
Paradigme 2.0.
Det nye Socialtilsyn.
Rejseholdets anbefalinger - overblik Tema 1 Kompetenceløft til lærere og ledere Anbefaling 1: Lærernes kompetencer skal styrkes Anbefaling 2: Hæv kompetencen.
Nye veje i overbygningen Udgangspunkt i elevernes læringsmål og læringsstrategier Undervisningen tilrettelægges fleksibelt på tværs af klasser og årgange.
Foreløbige forslag til aftaler indenfor: Arbejdsdelingen på forebyggelsesområdet Børne/svangre området Rådgivningsforpligtelse Status fra forebyggelsesgruppen.
Visualisering af den nuværende struktur for udvidet specialpædagogisk bistand i Silkeborg Kommune Tilbud uden for kommunen Elever med svære generelle indlæringsvanskeligheder.
Børn og unge. Indsatsområder tværgående Dagtilbud/klubSkoleFamilie- og Børnesundhed Alsidig pædagogik Lilla = Børne- og Ungepolitikken Blå = integrationspol.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Forandringsprogrammet/Organisationsudvikling 9. Maj 2007 Bilag 2 BUF’s strategiske grundlag.
En kvalitativ undersøgelse – baseret på interviews
Den Sociale Rammeaftale Region Sydjylland Aftale mellem 22 kommuner og Region Syddanmark 1-årig aftale Indstilles af KKR – godkendes af hver kommunalbestyrelse.
Efterværn i Danmark Socialstyrelsen, Danmark
Af: Sarah greve og Anja Cichon
Akutplejefamilier i Københavns Kommune v. konsulent Lene Christiansen
”Inklusion er en vedvarende proces, der handler om at skabe åbne og udviklingsorienterede miljøer, hvor alle børn og unge oplever sig som aktive deltagere.
Ved Pauline Ansel-Henry og Dorthe Nørgaard BKF Sydjylland den 4. oktober 2013 Kort om Inklusionsudvikling L ANDSSAMRÅDET AF PPR- CHEFER 21. OG 22. NOVEMBER.
Socialtilsyn Midt SL februar Socialtilsyn Midt – hvorfor er vi her? Vi gør en forskel for de mest udsatte borgere i Danmark! Vi garanterer, at der.
Status projekt ”Bristede Drømme-Nyt håb” styregruppemøde
Dagsorden – Hvem tager BURC hånd om? – Hvordan er det gået med udgifts- og aktivitetsudviklingen? – Hvorfor går udgifterne opad nu? – Hvad gør vi nu?
Strategi for inklusion x. Hvorfor en inklusionsstrategi? For at: Binde inklusionsarbejdet sammen på tværs af dagtilbud, skole, fritidstilbud og det specialiserede.
Efterskoleforeningen Kursus for nye forstandere Liselund 2014 Anette Ingemansen Vicedirektør Nye forstandere 2014.
Socialtilsyn Region Hovedstaden Møde i KKR den 16. april 2013.
Intro til samarbejdet med socialfaglig rådgiver Organisation – Tværfagligt Center For Børn og Unge Formål og målsætning Målgruppen Kendetegn ved socialfaglig.
Programmet er afprøvet i tre repræsentative skoledistrikter siden januar 2013 Implementeres i resten af kommunen per 1. januar 2016 Partnerskabskommune.
Overskrift og underoverskrift i versaler. Underoverskrifter og brødtekst står altid i den fast definerede grå. EFTERVÆRN STØTTE TIL TIDLIGERE ANBRAGTE.
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Oplæg til møde med gruppeformændene om kriminelle grupperinger i Odense Børn- og Ungeforvaltningen juni 2009.
Inddragelse af udsatte børn, unge og deres forældre i sager om frivillige og tvangsmæssige foranstaltninger efter servicelovens regler v/ ankechef Henrik.
Alle typer døgninstitutioner Private opholdssteder
Voksenansvar for anbragte børn og unge Registrering og indberetning
Rammeaftale 2018 – Baggrund og opstart
Udarbejdet af UU Randers
Investering i efterværn
Præsentation af Socialtilsyn Øst -orientering om årsrapport 2015 og evalueringen af lov om socialtilsyn Baggrund Socialtilsynets årsrapport skal fungere.
Præsentation af Socialstyrelsens Praksiskonsulent-korps
Perspektiver i ungepakken Per Bredholt Frederiksen
Tilsynsrapporter 2017 Årsrapport 2017 Evaluering af tilsynsreformen
Socialtilsyn Østs takster for 2017
V. Tilsynskonsulent Anja Bechgaard.
KLF - konference om chancelighed
PPR og Familieindsatser
Tilsynsrapporter 2017 Årsrapport 2017 Evaluering af tilsynsreformen
Inddragelse af udsatte børn, unge og deres forældre i sager om frivillige og tvangsmæssige foranstaltninger efter servicelovens regler v/ ankechef Henrik.
Grundkursus i at være plejefamilie
Følgegruppen for Forebyggelse
Frederiksberg den 15. august 2019
Rammesætning Aftaler om indhold Jeg taler ud fra en faglig position
Præsentationens transcript:

Afrapportering fra netværket for børn og unge Margit Næsby, Børn- og Ungechef

Fokusområder 2014 Netværket og Socialtilsyn Øst har haft en fælles arbejdsgruppe om snitflader mellem kommuner og tilsyn – fokus på plejefamilier. Arbejdsgruppen er referencegruppe til Socialstyrelsen om udvikling af tilbudsportalen Børnehuset deltager i netværket Netværket har udpeget 2 kommuner som repræsentanter. Greve og Guldborgsund Kommune er udpeget.

Fokusområder 2014 Implementering af standardkontrakter – udviklet i KKR Ministertema: Udsatte børns skolegang Rammeaftale 2015

Forslag til styregruppen Behov for landsdækkende fokus i Rammeaftalen Fokus på implementering i kommuner, som ikke deltager Arbejdsgruppen om specialiserede tilbud bruges som sparring/reference

Fokus i 2015 Ministerteamet for 2015 om udsatte børns skolegang – procedure udarbejdet: – Før anbringelsen – Under anbringelsen Eleven går i almindelig skole uden støtte Eleven får almindelig støtte på distriktsskolen Eleven har behov for specialpædagogisk bistand – Ved hjemgivelse – Overgang til ungdomsuddannelse

Anbragte børns skolegang Procedure for samarbejdet mellem kommuner om valg af skoletilbud til anbragte børn og unge Fokus på inklusion i den almene skole Fokus på gode overgange ved hjemgivelse og ved overgang til ungdomsuddannelse