Randers, Viborg og Vildbjerg Hvordan sælges de overskydende traktorer og maskiner bedst muligt? V/ Teknikrådgiver Flemming Hedegaard, Byggeri og Teknik.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Kompetenceudvikling og innovation i yderområder
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
F Forældremøder…. Forældremøder v. Birgitte Ravn Olesen.
Kundebetjening Opgave med salgstrappen.
TPG handleplans-skema
At Dividere Decimaltal.
? At sige NEJ Vrede uden autopilot Integritet & Samarbejde
Økonomi og Bøn Søndag den 27. marts Repetition • Vi har lært at: • Gud ejer alt sølv og guld • Han ønsker at søger for os på alle livets områder.
Læringsstile og lektier
”Vind gratis sex når du tanker”
Hvordan virker Backoffice Hvilken strategi og taktik skal man anvende
Borgernes barrierer for brug af IT
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
MIN skabelon MIN generalisering! MIN specielle virkelighed!
I NABOSKABET.DK Børn og Unge. Naboskab i forskellige højder  Integration og sammenhængskraft i boligområdet handler ikke kun.
Budgetgrundlag i planteavlen
Vedvarende energi til husstande
Måske er I bedste venner i et år,
Hjemmeside Tirsdag den 5. oktober 2010.
Den glade CEO og iværksætter!
Størrelsesøkonomi i et nyt lys
Darum skole 4. november 2013.
Joken, der bringer dig held!
Godt købmandskab Orienteringsfasen Tilbudsrunden
Undersøgende. Indkredser situationen: Hvem gjorde hvad, hvor, hvornår, hvordan.? Hvad skete der? Hvem gjorde hvad? Hvad sagde hun? Var alle der? Hvem var.
Det handler om at følges med nogen og skabe resultater.
Notesbog Notesbogen er interaktiv.
Loven om bekymringer Matt 6,
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
Joken, der bringer dig held!
Modul 1 Rød løber (A). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Karl Henrik Flyums model
Faldgruber ved investeringer i bygninger og maskiner
Hvad er en god mekaniserings strategi?
Spørg først dig selv: Hvad koster varen andre steder?
Innovation Camp uge 46 Innovation og entreprenørskab René Meyer Erhvervskonsulent, Norddjurs Kommune Cand. Mag. i Oplevelsesøkonomi, Aarhus Universitet.
Hvor mange traktorer er nødvendige? - en tommelfingerregel !
Bønder. Det gælder om at overleve… En voksen skal bruge 700 TRKR pr. runde for at overleve. Et barn det halve.
1 Senior Erhverv Søhøjlandet Nye tider, nye muligheder…! PP er sendt pr.mail.
Erhvervssammenslutningen. Velkommen Udviklingshus med fokus på digital forretningsudvikling Etableret i medarbejdere Altid selvfinansierende AAA.
Rapporter (Access, del 5). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller, og.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Maskinkonsulent Karl Jørgen Nielsen, Byggeri & Teknik I/S, Randers
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Profilfag Julemarked Helt på plads med samarbejdsbutikker I. Virksomhedsbeskrivelse I. Navn, Adresse, mail, telefonnr, kontaktperson II. Profil, Målgruppe,
Optimeret jordbearbejdning
Rationel udfodring af grovfoder
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Byggeri og Teknik Hvordan laves strategi for mekanisering? Landskonsulent Erik Maegaard Dansk Landbrugsrådgivning.
3. Virksomheden i en markedsøkonomi
Omkostningsstyring og valg af mekanisering?
Randers, Viborg og Vildbjerg Hvordan opnås den optimale maskinstrategi? Af Maskin og Teknikrådgiver Flemming Hedegaard BYGGERI & TEKNIK I/S.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Grovfoderseminar 2008 Handel med grovfoder Erik Bendix Jensen – Dansk Kvæg Erik Maegaard – Planteproduktion.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
Af Hani Al-Kerdi Klasse 1.3t RTG.  Hvad i skal høre om i min fremlæggelse  Isolering af huse  Forskellige slags materialer  Det bedste materiale til.
Gdr. Mogens Jensen, ”Engelsholm”, Randers.
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
Hvad kan vi gøre for at hjælpe søskende??
SUCCES MED SALG 1.
Link til video:
Fakta om Spar Bonde Spar Bonde blev stiftet i 2001 af en række landmænd, der så behovet for en indkøbsklub. Spar Bonde drives af SLF, LMO, SAGRO og Centrovice.
Præsentationens transcript:

Randers, Viborg og Vildbjerg Hvordan sælges de overskydende traktorer og maskiner bedst muligt? V/ Teknikrådgiver Flemming Hedegaard, Byggeri og Teknik I/S, Vildbjerg. Tlf

Randers, Viborg og Vildbjerg Set fra forhandlerens synspunkt! Det hører med til at være maskinhandler, at man tager brugte maskiner i bytte. Det skal være muligt at lave en fornuftig forretning ud af det. Det skal være seriøst fra begge sider. Man er ikke jernhandler, men bruges som sådan indimellem.

Randers, Viborg og Vildbjerg Set fra landmandens synspunkt! Det skal maskinhandleren bare, hvis han vil sælge nye maskiner. Jeg vil naturligvis have mest muligt for mine brugte maskiner. Jeg vil gerne prøve flere forhandlere for at få den rette pris. Selv gamle, små maskiner er penge værd.

Randers, Viborg og Vildbjerg Hvordan opnår I så det bedste resultat? Lav en helhedsplan over, hvad der skal sælges og købes i en kortere periode. Brug jeres lokale netværk, naboer, medhjælpere osv. Sælg ikke kun de bedste maskiner i ren handel. Planlæg hvilke maskiner, der skal byttes i hver handel. Vær seriøse i antallet af forhandlere, der involveres.

Randers, Viborg og Vildbjerg Hvordan opnår I så det bedste resultat? Fokuser på bytteprisen fremfor på hver enkelt maskine. Accepter, at I også har noget til ”gl. jernpris” Sælg hellere til en lidt for lav pris end beholde det overskydende. Husk det er jeres økonomi, og jeres bedrift der skal hænge sammen!

Randers, Viborg og Vildbjerg Maskinsalg eksempel Ford 8340 SLE, frontlift 2,5t, Hitchkrog, Tvillinghjul MF 3060, 2 wd, Tvillinghjul. 4 m MasterDan, Nordsten CLR,græsudstyr og hydr. Markør 4 furet 16" Kverneland LD 100 risteplov, sliddele ok 12 t galv. Kimadan, flowmåler,12 m Slæbesl. 38 mm slanger 800 L, 12 m Hardi, mågevinger

Randers, Viborg og Vildbjerg Jeg spurgte følgende mærker:

Randers, Viborg og Vildbjerg Maskinsalg eksempel Byttepris på JD 7820 Autopower og en 18 t PG Samson gyllevogn. Samlet pris kr., byttepris kr. Byttepris TVT 1190 og en 18 t PG Samson gyllevogn. Samlet listepris kr., byttepris kr. Byttepris MF 7495 og en 18 t PG Samson gyllevogn. Samlet listepris kr., byttepris kr.

Randers, Viborg og Vildbjerg Maskinsalg eksempel Min vurdering af den samlede maskinværdi til salg er ca kr. JD´s vurdering kr. New Hollands vurdering kr. MF´s vurdering kr. Det er under forudsætning af ens rabatter. Og hvad kan vi så lære af det? Det er ikke ligegyldigt, hvor vi sælger vores maskiner.

Randers, Viborg og Vildbjerg Hvordan bytter man så bedst? Planlæg dine maskinkøb. Sørg for sammenhæng mellem det, I skal købe og de maskiner, der skal sælges. Sælge det ”dårlige” i ren handel til ”netværket” Fokuser på bytteprisen. Spørg de forhandlere, du reelt vil handle med.

Randers, Viborg og Vildbjerg HUSK, HVIS IKKE DIN MASKINE KAN KOSTE NOK I DAG, SÅ KAN DEN HELT SIKKERT HELLER IKKE I MORGEN!

Randers, Viborg og Vildbjerg Det er altid sjovere med maskiner, der er brugbare, fremfor ikke brugbare!!