OPDAG bibliotekerne i Odense - grydeklare tilbud til skolerne.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Advertisements

BrugerundersøgelseBrugerundersøgelse Gjerrild Bønnerup Friskole Juni 2006.
Velkommen til Støtteforeningen Kragelunds venner Kragelund forsamlingshus.
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Hvor står vi nu, og hvor er vi på vej hen? Timbuktufonden
Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper, i hverdagen er.
Hvordan bruger de unge folkebiblioteket – fysisk og digitalt Adfærd, betydning, interesser & forventninger Lotte Hviid Dhyrbye Tænketanken Fremtidens Biblioteker.
De sidste undervisningstimer
Udvikling af beboerdemokratiet
Børns udvikling Af Sasja og Caroline.
Design – en definition Dyrehaveskolen.
Profilering af dig selv - vha de sociale medier
MODERNE MEDIER – et 6 ugers kursus for lærere august-oktober 2012 Foto fra rapporten: Digitale medier i folkeskolen.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Gruppe - Hvidovre. Information og kommunikation Formålet er at fremme informationen og kommunikationen mellem de to institutioner og gøre børnene og de.
Af Andreas og Marlene. Spørgsmål. • Hvornår lavede i en internetshop? • Hvorfor valgte i at lave en internetshop? • Hvordan fik i lavet jeres hjemmeside.
Projekt - mobil interaktion i det fysiske og virtuelle biblioteksrum.
Digitalisering og medialisering
Billetsystem BiBook. Hvordan var det før BiBook?  Billetter skulle sendes ud til alle filialer  Billetter skulle lægges tilside fra telefon- bestillinger.
Inspiration og viden i din hverdag RANDERS BIBLIOTEK.
Kommunikation / it.
Svømning i den danske folkeskole Pilotprojekt i tre danske kommuner Danmarks Idræts-Forbund og Dansk Svømmeunion.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Nemt på nettet at understøtte og øge borgernes brug af NemID og digitale selvbetjeningsløsninger med udgangspunkt i den fælles offentlige digitaliseringsstrategi.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Informationssøgning for ungdomsuddannelserne
Træningsmærker. Træningsmærker - Børn - fastholdelse gennem træningsdeltagelse. Fægteklubben i Vordingborg indledte i 2012 et nyt, populært forsøg med.
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Beboere med anden sproglig eller kulturel baggrund end dansk
Kort præsentation af principperne bag SOL (Samarbejde Om Læring)
5/6 klasse Dagbog for lejrskole til Bornholm
Krudtuglerne Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper,
UDDANNELSER I UDVIKLING – side 1 Skolebiblioteket som læringscenter Rikke Schultz.
En styrket indsats for kronisk sygdom, d. 28. september 2011 Et løft i behandlingen - et kig på succeser og udfordringer.
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
UDDANNELSER I UDVIKLING – side 1 Skolebiblioteket som læringscenter Rikke Schultz
Mødet med kursisten - motivation og barrierer 24. Februar 2014.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Potentialerne i den (nye) åbne skole
It-hjælp til mindre it- parate virksomheder Kjersti Lunde, Projektleder, Erhvervsstyrelsen.
Lederseminar 2014 Varde Kommune
Netværksmøde for praktikere. Inden man går i gang med DDB Den typiske process: Planlægning/Design/Produktion/Lancering Vi starter midt i produktiondelen.
Projekt - mobil interaktion i det fysiske og virtuelle biblioteksrum.
Digital post – kommunikationen til borgerne. Kommunikation og indsatser – overblik (”forberedelse” frem til juli 2014) Kampagneaktiviteter Bølge 2-kampagne;
Danskernes Digitale Bibliotek Hvorfor er det en god idé? Børne- og kulturdirektør Flemming Olsen, næstformand i Børne- og Kulturchefforeningen DB SYD –
DDB-CMS Udfordringer og erfaringer Lone Søbye Andersen –
… og hvordan vil DIRA gøre alt det?? DIRA hi[15] koncept Med en massiv satsning på hi[15] agter DIRA at opnå: -Flere udstillere blandt DIRAs medlemmer.
Sammenhæng: Eleverne bliver ikke bedre til at skrive og arbejder ikke med deres fejl. Eleverne snyder: bruger oversættelsesmaskiner eller henter stile.
Skolebestyrelsens årsberetning Skolebestyrelsens opgaver Skolebestyrelsen fastsætter principper for skolens virksomhed, herunder om –undervisningens.
Skolestart Program Velkomst Lovgrundlag og trinmål for 0. klasse
Status december 2013 FRIVILLIGE IT-GUIDER V/ RIKKE, SOLRØD BIBLIOTEK.
Undervisning af alle 9. klasser i Digital Post Ved Digital Vejleder Kathrine Mørcholdt Buus og Digitaliseringskonsulent Kristinna Andersen.
Arbejdsweekend i 5.kreds Gl. Skovridergaard i Silkeborg.
2 SPROGINSTALLATIONER LOUISE WITTIG 27. NOVEMBER 2014.
Instruktorforløb i Akademisk Studiekompetence 3. undervisningsgang Anja Hønnerup Nielsen November 2011.
Den koordinerede ungeindsats
Forældremøde 9. april.
E-biz 2014 Idé – Koncept – Navn Varer – Målgruppe
Dialogmøde – VIA University College - den 16. juni.
Stenderup Kirke Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål.
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
Børn og sociale medier Hvordan bruger eleverne fra Skelgårdsskolen de sociale medier ?
Kompetenceudvikling Kjeld Bo spurgte i efteråret 2012 Claus om der blandt medarbejderne var interesse for noget dansk undervisning. Hvorfor kom spørgsmålet,
- Kom tættere på dit barns skolegang
Trivselsmålingens resultater på vores skole
Tårnby kommunebibliotekers kommunikationsstrategi
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser
Charlotteskolen - læring lige i nærheden
Præsentationens transcript:

OPDAG bibliotekerne i Odense - grydeklare tilbud til skolerne

Baggrund Skolereformen Synlighed Noget vi gjorde i forvejen kunne godt sælges bedre. Henvendelse fra By- og Kulturforvaltningen

Eksisterende tilbud Strømline eksisterende tilbud Klassisk biblioteksorientering ved henvendelse. På kombi-biblioteker også fx højtlæsning. Lod os inspirere af hinanden, for at kunne tilbyde det samme alle steder – og dermed skabe en mangfoldighed af tilbud.

Hvordan? Inspiration fra bl.a. Silkeborg Bibliotekerne til at samle det hele i et trykt katalog. Opdele efter hvilket klassetrin hvert tilbud henvender sig til. Vigtigt med trykt folder. Lærere svære at kommunikere med digitalt.

Hvordan? BKF: fælleskommunal folder med kulturtilbud til skolerne. Der blev faciliteret et møde med lærere, hvor man kunne lufte sine idéer og få feedback på dem. Samtidig kom det med på BKF hjemmeside med kulturtilbud. Fælleskommunalt kun over nettet. Vi synes at det var vigtigt, også at have den i fysisk form.

Færdigt katalog – ud til folket! Stand på konferencen Pædagogiske dage, for alle lærere m.fl. i Odense Kommune, i alt ca deltagere over 3 dage i august Flyer for hjemmeside fra BKF med kulturtilbud til skolerne i Odense Kommune Egen hjemmeside Nyhedsbrev og børne-ungekultur i Odense Kommune

Det er modtaget Telefonen begyndte at kime og mailen rørte også på sig Onsdage er et hit Især PlayOut og Kend dit Bibliotek er populært

Omfanget Igennem efteråret har der stort set været booket klasser ind hver onsdag og ofte flere klasser samme dag på Hovedbiblioteket Filialerne har også været meget velbesøgt. Musikbiblioteket har også haft nogle henvendelser.

Tilbagemeldinger Lærerne er glade for at komme her med deres klasser Vi er glade for at blive booket på forhånd – giver tid til forberedelse og bedre kvalitet Ikke alle lærere har opdaget tilbuddet Forventningsafstemning

Fremtiden Stadig mange der ikke kender til det Ikke så meget reklame pt – giver os ro til at videreudvikle tilbuddet

Fremtiden Se på andre tilbud i kataloget, om de bliver brugt og om de alle skal blive i kataloget –Planer om at videreudvikle på PlayOut – skabe et nyt spil –Digital ABC Spørge lærerne om de har andre behov Udvikle lignende tilbud til daginstitutionerne