Tema: Årets nye børnelitteratur 2014

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

Hvordan bruger vi hans og sin?
Inspiration til fotografering.
At bruge disse to ord rigtigt
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Tænk over den!!! Klik med musen for at gå videre..
”Intet” af Janne Teller
…ny Muhammed krise ??.
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Det svære liv i en sportstaske
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Sæt pennen på papiret Skriv de årsager til uro hos spædbarnet ved brystet, som falder jer ind…. Uro ved brystet s kan skyldes…
Dialogisk læsning Hvorfor og hvordan.
Læringsstile og lektier
GÅ LÆSEVEJEN MED DIT SKOLEBIBLIOTEK! TYVE MINUTTER OM DAGEN….
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Indsamlingsmetoder.
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
Livets tog.
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Billedbøger.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Tema: Nye danske børnebøger
Å.
Dialogisk læsning – Eksempler på spørgsmål
Engelbert H – og den sidste chance
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Et stort danseshow.
Overvældet af Jesu opstandelse!
Lav din egen bog LAD BØRNENE KLIPPE OG HÆFTE.
De uanstændige Af Leif Panduro Kapitel 1.
Forfatterportrætter Velkommen.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Gamle liv – de nye alderdomsskildringer Bliv inspireret i temaet på.
Splint Dette er Splint Han er en god ven Jeg ville ønske at han fantes i virkeligheden.
Børnelitteraturen – genrer og æstetik
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Bogskabeloner i PowerPoint
Videreudvikling af ide 2&2
Nørlem SFO Forældrerådet Årsberetning 2012/13. Hvem er vi? Eivind Jesper HenrietteIben MajaThekla Flemming.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Spejder er sejt!. Plan Hvorfor tager man på Plan? Hvad får du ud af det? Hvordan er det at tage helt alene af sted? Hvordan er det at skulle hjem? Forældres.
Visionssangsang 2006 Mel: Sofacyklen.
Tema: Årets danske debutanter Bliv inspireret i temaet på.
High fantasy Den mest udbredte og almindelige form for fantasy, på dansk også kaldet episk fantasy. Magi, mytologiske væsner, andre racer og stort verdensbillede.

Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Den Glade Internationale Venskabsuge!
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
Tema: Første Verdenskrig Bliv inspireret i temaet på.
Kvinder Ser sig i spejlet..
Eventyrforløb 8.a½ Præsentation af forløb Gennemgang af genretræk
Lærings- og praksisfortælling
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Tema: Fantastisk Fiktion Bliv inspireret i temaet på.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Tema: Årets danske debutanter Bliv inspireret i temaet på.
Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle
Ind i eventyr - en interaktiv assistent til 6. klassetrin
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Billedbogen i børnehaven – en praksisguide af Caroline Sehested Leg og læring i Børnehaven Gyldendal 30. Oktober 2013.
Årets anmelderfavoritter
Den gældbundne tjener med Lego-figur
Pjece til forældre - parat til skole Skolestart august 2017
PERU Missionsprojekt.
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Præsentationens transcript:

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 Bliv inspireret i temaet på Bliv inspireret i temaet på Bliv inspireret i temaet på

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 Skyggefugl er en klassisk ”ud og hjem” fortælling med hang til det groteske og finurlige, der udfordrer både poetisk og faktuelt og sender (højt)læseren på en rejse af de bedre inden for genren. 

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 Indbydende og positiv pegebog til de mindste om hyggen ved at spise sammen med sin mor. Den mørklødede Viola er samtidig er et alternativ til de kridhvide Kaj, Jeppe og Willi.

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 Skøn, genkendelig og rørende historie om pigen Ayse, der så gerne vil være sej og faste lige så længe som sine brødre. Men er det egentlig sejt at snyde sin mor? Og hvorfor bliver Ayse så bleg?

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 Emmy er tilbage for fuld styrke her i sidste del af serien om den glade, sjove og til tider uheldige pige, der helst vil opleve alt sammen med bedsteveninden Kit. Endnu engang kommer Emmy på kant med Ditte fra klassen og der er også en idrætsdag, der helst skulle gå i glemmebogen.

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 Gudernes sang er 2. del af den spændende letlæste science fiction serie Zonen. Har man ikke læst 1. del Det forbudte land, kan man med fordel læse de 90 sider inden eventyret fortsætter for pigen Ona og drengen Jos, når de endnu engang bevæger sig ind i det forbudte område bag muren.

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 Sjette bind af Ida Jessens og Hanne Bartholins poetiske billedbogserie om elefanten Carl fanger og fortryller. Og denne gang særligt børnene.

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 Finurlig højtlæsningsbog om jalousi og adoption - der med fine illustrationer vil være en nydelse for både børn og oplæser.

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 En rigtig børnekrimi med et spændende plot og mange dilemmaer for historiens hovedperson Viggo, der går i 6. klasse.

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 Det er ikke synd for Karl. Tværtimod. Karl har en fest. Opsang til de speltspisende, økobevidste og klimaforstyrrede forældre.

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 Billedbog med temaerne om ’at sige fra’ og ’sige sin mening’, men også om at glæde sig til at få flot tøj på. Lea Letén kommer godt omkring både tematisk og billedligt i denne billedbog.

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 Skøn lille billedbog for de 3-5-årige, der vil hygge sig med den enkle historie om Ib, som på finurlig vis alligevel rummer så meget.

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 Endnu en skøn lille billedbog for de 3-5-årige om den lille hvide hund Ib, der altid er klar med en løsning på stort og småt. Kast jer endelig over denne finurlige historie, der rummer sin helt egen logik.

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 En fin samling folkeeventyr tilføjes en ekstra dimension med Peter Madsens prægnante og dramatiske illustrationer.

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 Storladen, kompetent og medrivende historisk roman om den danske sagnhelt Holger Danske. Blandingen af islandsk saga-stemning, lidt fantasy og overtro og korrekte historiske detaljer fungerer optimalt.

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 Kan selv - vil selv! En fin billedbog for de 2-5 årige om et trodsigt krokodillebarn, der finder ud af, at det nogle gange kan betale sig at lytte til sin mor.

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 En stor bog fra en stor børnebogsforfatter. Jakob Martin Strid har skrevet endnu en bog om den lille blå elefant Mimbo Jimbo og hans venner og modsat de andre Mimbo Jimbo bøger er denne her både større i format og indhold. Men der skal også mange sider til, for at fortælle om den lange vinter.

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 En troldepige, der opdager, at hun er et menneskebarn og en trold, der viser sit sande men slemme jeg, er essensen af denne herlige og neglebidende højtlæsningsbog.

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 Tankevækkende billedbog om den selvstændige og tapre lille pige Lili indbyder til samtale mellem børnene og deres forældre.

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 Gorillaen der var en gorilla er en ganske særlig børnebog – det er en af den slags bøger som både børn og voksne kan lære rigtig meget af!

Tema: Årets nye børnelitteratur 2014 Vanvittige, vilde, viltre Vitello vælter videre rundt i Vallensbæk/Hvidovre/Vanløse (verden?) med vid og verve.