Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Årets anmelderfavoritter

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Årets anmelderfavoritter"— Præsentationens transcript:

1 Årets anmelderfavoritter
På denne liste kan du se anmeldernes bud på årets bedste læseoplevelser, der har sat sig spor, og som de gerne vil dele. Listen afspejler en stor variation i forhold til litterære genrer og tematikker.

2 Årets anmelderfavoritter
Med sproglig elegance og et skarpt blik for den menneskelige længsel leverer tyske Judith Hermann suveræne noveller, der rummer både mild melankoli og optimisme.

3 Årets anmelderfavoritter
Karensminde er en umådelig smuk roman med stærkt bevægende beskrivelser af relationerne i en familie. Årets must-read - ikke mindst for alle dem, der var begejstrede for 'Godhavn'.

4 Årets anmelderfavoritter
Den længe ventede afslutning på trilogien cementerer med al tydelighed, at det velskrevne og neglebidende brag af en dommedagsthriller er et sandt mesterværk.

5 Årets anmelderfavoritter
Den selvbiografiske roman løftes til nye højder, når Linn Ullmann med sit lyriske sprog skriver om sin opvækst, kærligheden mellem sin berømte forældre og farens sidste tid.

6 Årets anmelderfavoritter
Fantastisk debutroman om to halvsøstre og deres slægt igennem syv generationer. En gribende og medrivende historie, som må blive en af efterårets helt store succeser.

7 Årets anmelderfavoritter
En sand perle om stille eksistenser og modet til at træffe livsændrende valg selv sent i livet. Kent Haruf er en brillant fortæller, som endelig er oversat til dansk.

8 Årets anmelderfavoritter
Astrid Lindgren knytter på mesterlig vis den lille historie sammen med den store. Dagbogsoptegnelserne føjer vigtige brikker til vores viden om Astrid Lindgren og dagliglivet i det neutrale Sverige.

9 Årets anmelderfavoritter
Filosofisk, fransk, foruroligende og fremragende. Tankevækkende thriller om fiktion og virkelighed. D’après une histoire vraie?

10 Årets anmelderfavoritter
Stærk og velskrevet roman om to søstres fri opvækst og stærke bånd. Spændende og smuk historie om søskendekærlighed, seksualitet og venskab.

11 Årets anmelderfavoritter
Efter Mørkets frembrud er en mesterlig, lavmælt roman om at vende tilbage til et ufremkommeligt Tjernobyl, hvor forandringen er total. Læseren sænkes ned i et næsten uoverskueligt mørke, hvor de sproglige beskrivelser af personerne og miljøet er eminente.

12 Årets anmelderfavoritter
Merete Pryds Helle er nomineret til DR Romanprisen 2017 for 'Folkets skønhed'. Fremragende roman om Marie og hendes slægt på Langeland. En velskrevet og poetisk slægtskrønike baseret på forfatterens egen familiehistorie.

13 Årets anmelderfavoritter
En kvindes sammenbrud oplevet gennem sønnens og venindens øjne. Trisse Gejl er tilbage med en stærk og medrivende fortælling om kærlighed og familierelationer.

14 Årets anmelderfavoritter
Hvis du tror, at 2 plus 2 er 4, har du ikke læst Orwells uforlignelige mesterværk . Her skildres et samfund, der er kendetegnet ved overvågning og kontrol. Big Brother is watching you!

15 Årets anmelderfavoritter
Lille sort-humoristisk roman, der med udgangspunkt i et poetisk sprogunivers, fortæller om sorgens væsen på en smuk og surrealistisk måde.

16 Årets anmelderfavoritter
Ny fremragende thriller der forvandler din drømmeferie til et mareridt. Steen Langstrup er tilbage i topform.

17 Årets anmelderfavoritter
En meget velskrevet, smuk og poetisk fortælling om livet og døden, som samtidig er en fortælling om alderdommens forbandelser, håb, svigt og kærlighed.


Download ppt "Årets anmelderfavoritter"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google