1 Medlemskategorier – Nuværende 2015 01.10. Medlemskab og Stamklub Medlemskab af en DMU klub opnås ved henvendelse til den valgte/søgte klubs bestyrelses.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolebestyrelsesvalg 2012
Advertisements

Tilhører Skrydstrup Vandværk. Må ikke benyttes uden tilladelse.
8. december 2010 på Egegård Skole
DTaF’s Lovmappe Afsnit 3 DTaF’s Lovmappe Undervisning DAN-fortræning.
”En reference er en mulighed for en BNI-kollega til at præsentere sin virksomhed for en, som har et behov for dennes produkt eller ydelse, og hvor der.
DTaF’s Lovmappe Afsnit 8 DTaF’s Lovmappe Undervisning DAN-fortræning.
ForældreIntra Østerhøjskolen Formålet er
Regelkurset, afsnit 4 Definitioner 3 Protester Protestbehandling.
Ændringsforslag til lovforslag L1 §12. stk 4 Grupperådsmøde •Oprindeligt forslag Tilføjes til §12, stk. 4: ”Kopi af indkaldelsen med dagsorden og bilag.
Generalforsamling Utterslevhøj Grundejerforening 19. marts 2013 kl. 19
Etik regelsæt for dommere •Dommergerningen er en hobby, som skal nydes på lige fod med andre. •En hobby dyrkes af lyst og ikke nød. •Nogle er dygtigere.
Green Building Council Denmark Forslag til forskellige typer af medlemskab af DK GBC Oplæg til nye medlemstyper, kontingentstruktur, medlemsfordele og.
December 2011 Dansk Karate Forbund Dommerprogram 2012 KATA & KUMITE.
Særlige krav til foreninger i svømmehaller …. Sikkerhed Aktiviteter i svømmehallerne sker på foreningens eget ansvar I har det fulde ansvar for Jeres medlemmers.
Tele- og dataudbud 6 kommuner i Midt- og Vestjylland
Budget 2005 Optimér din forretning gennem:. Kontingentindtægter i 2004 inkluderede ca. kr i ekstraordinært markedsføringsbidrag)
Samarbejde om opgaveløsningen - udfordringer og muligheder Med udgangspunkt i hverdagen og fremtiden i Guldborgsund kommune.
Rotary Danmarks Ungdomudveksling Rotary Danmarks Ungdomudveksling Multi Distrikt Danmark Student Protection Policy II Sikkerhed og omsorg for udvekslingsstudenter.
1 PRINCIPPER Organisationsstrukturen bygger på en klar adskillelse af Vision, strategi, udvikling, politik og den daglige drift Der foreligger beskrivelser.
Valg til skolebestyrelsen - en orientering om de regler, der gælder for skolebestyrelsesvalget 2010.
Hvordan søger man om optagelse?
Udsagn 1 (Stillingsændringer) Den faglige organisation: ”Da Gurli Petersen har fået nye arbejdsopgaver fra 15. maj 2007, har hun krav på at få sin løn.
NatPHD Generalforsamling 2010 Ph.d.-foreningen ved Naturvidenskabeligt Fakultet.
Hvad er en indsatsplan? En indsatsplan er en handleplan for grundvandsbeskyttelse Det er Vandforsyningsloven samt en tilhørende bekendtgørelse der beskriver,
Godkendelse af dagsorden Formandens beretning
Nationalråd 2009 Valg af Tjenesteteamleder og kandidater til Tjenesteteam.
Refshammer beboerforening
1 © Copyright AK-Samvirke – 2014 Kontrol af Bopæl og ophold.
Hvad betyder skolereformen for mig som elev på nordbyskolen?
Meritvejen til faglært status Betingelser Meritvejen er for voksne - alder mindst 25 år Der kræves mindst 4 års relevant erhvervserfaring inden for transport.
Strukturprocessen Repræsentantskabsmødet 10. maj 2014 Forbundsbestyrelsens forslag til en ny struktur, baseret på en ØST / VEST model, blev godkendt med.
Præsident Introduktion til arbejdet som klubpræsident Præsident1.
MEDLEMSTILGANG – hvordan? NØRRE-SNEDE ROTARY KLUB
Webmaster Introduktion til arbejdet som webmaster Webmaster1.
Sekretær Introduktion til arbejdet som klubsekretær Sekretær1.
Medlemsundersøgelse, sammentælling Sammentælling medlemsundersøgelser.
Udkast til nye tekniske bestemmelser for BVT´s kontrolordning.
1 BMX overgang til DCU DMU Klublederseminar 2015 Foto: Thomas Christensen KC Racing.
Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind.
Kvalitetsstyringsordning for sagsbehandling på natur- og miljøområdet Maj 2010.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Introduktion til Badminton People. Spiller/forældre 2 – i – 1 Denne del af BadmintonPeople erstatter den gamle KLUBPORTAL og det gamle INFOSPORT Denne.
Assistance Service(1/2) Velkommen til Nespresso Club, du taler med, hvad kan jeg hjælpe dig med? Medlemsnummer Har du dit medlemsnummer tilgængeligt? (hvis.
Medlemsundersøgelse 2016 Medlemsundersøgelse 2016
DIMITTEND 2016/2017 Præsenter dig selv: Navn, junior-marketingkonsulent i Akademikernes A-kasse, hvad læser du, evt. relationer til studieretningen i øvrigt.
Krisens forløb J.O.Kjær Hansen, 04 jvf. Mitroff
Klassesamtale om resiliens
Bestyrelsesundersøgelse 2016
Medlemsundersøgelse 2016 Medlemsundersøgelse 2016
Medlemsundersøgelse 2016 Medlemsundersøgelse 2016
Medlemsundersøgelse 2016 Medlemsundersøgelse 2016
Bestyrelsesundersøgelse 2016
DIMITTEND 2017 Præsenter dig selv: Navn, junior-marketingkonsulent i Akademikernes A-kasse, hvad læser du, evt. relationer til studieretningen i øvrigt.
Medlemsundersøgelse 2016 Medlemsundersøgelse 2016
Vision MX 2020 Organisatorisk Sikre fællesskabet
Bestyrelsesundersøgelse 2016
Bestyrelsesundersøgelse 2016
Introduktion til Badminton People
Medlemsundersøgelse 2016 Medlemsundersøgelse 2016
Bestyrelsesundersøgelse 2016
Anvendt Statistik af Kenneth Hansen
Bestyrelsesundersøgelse 2016
Fremtidens Forening Dialogseminar lørdag d. 8. oktober 2016
Foreningsliv & Persondataforordning
MEDLEMSTILFREDSHED Januar 2018.
Velkommen Miljø official kursus 2018.
Få mere at vide - LYT - SPØRG
Introduktion til arbejdet som klubmester
Blev udført i perioden fra den 27. august til den 6. september. 1
Blev udført i perioden fra den september
Præsentationens transcript:

1 Medlemskategorier – Nuværende Medlemskab og Stamklub Medlemskab af en DMU klub opnås ved henvendelse til den valgte/søgte klubs bestyrelses licensansvarlige, der har adgangskode og password til klubportalen. Kontaktoplysninger til de licensansvarlige findes under adressen Klubbens licensansvarlige sørger for at medlemmet bliver meldt ind i DMU via DMUs Klubportal. Medlemmet får tildelt et personligt licens- og medlemsnummer, som følger personen for altid og som tillige skal anvendes til at tegne licens med i DMUs licensportal. Et medlems stamklub er den klub, hvorigennem medlemmets kører- og/eller officials licens er udstedt. Licens kan kun løses i stamklubben. Stamklubbens medlemsoversigt skal vise, hvilken medlems- og licenskategori medlemmet tilhører. Samtidig medlemskab af flere klubber er tilladt, men kun en klub kan være stamklub. Skift af stamklub kan ske, såfremt medlemmets nuværende stamklub skriftligt accepterer det. Medlemskab findes i fire kategorier: Kategori I: Fuldt medlemskab med Motorbladet (kr. 210) Alle indehavere af kørerlicens, D, S og T - licens skal have fuldt medlemskab af deres stamklub. Kontingentsats pt.: se afgiftscirkulære. Kategori II: Familie eller alternativt medlemskab med MotorBladet (kr. 170) Dette medlemskab kan erhverves af alle (dog ikke indehavere af kørerlicens og D,S og T- licens), når der i forvejen er mindst 1 person på samme adresse, der er fuldt medlem af DMU. Kontingentsats pt.: se afgiftscirkulære. Kategori III: Familie eller alternativt medlemskab uden Motorbladet (kr. 90) Den eneste forskel på kategori II og kategori III medlemskab er Motorbladet. Ved medlemskab af 1 eller flere klubber kan man, når man er kategori I medlem af sin stamklub, tegne kategori III medlemskab af andre klubber. Kontingentsats pt.: se afgiftscirkulære Kategori IV: Officials medlemskab (kr. 0) Dette medlemskab kan tegnes af officials i klubber af typen G (B), der ikke har anden tilknytning til klubben, end at de årligt medvirker ved et antal løbsarrangementer. Medlemskabet kan ligeledes benyttes til DMU officials licens G i kategori A og C, men ikke kørerlicens eller højere grader af officials licens.

2 Medlemskategorier – FORSLAG Medlemskab og Stamklub Medlemmet får tildelt et personligt licens- og medlemsnummer, som følger personen for altid og som tillige skal anvendes til at tegne licens med i DMU’s licensportal. Et medlems stamklub er den klub, hvorigennem medlemmets kører- og/eller officials licens er udstedt. Licens kan kun løses i stamklubben. Samtidig medlemskab af flere klubber er tilladt, men kun en klub kan være stamklub. Medlemskab findes i to kategorier: Kategori I: DMU Medlemskab (kr. 210) Alle medlemstyper kan være medlem af denne kategori. Indehavere af kørerlicens, D, S og T – licens skal være under denne kategori. Valgfrit om man vil modtage Motorbladet. Kategori II: Øvrig DMU Medlemskab (kr. 0) Dette medlemskab kan tegnes af øvrige. Ved medlemskab af én eller flere klubber kan man, når man er DMU Medlem i sin stamklub, tegne kategori II medlemskab af andre klubber. Man modtager ikke Motorbladet.