Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Advertisements

Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
F Forældremøder…. Forældremøder v. Birgitte Ravn Olesen.
Udfordringer i uddannelsessystemet Oplæg – SFU Sommerlejr 2010 v. Frederik Gjørup Nielsen.
Grundlæggende PowerPoint
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Hvordan har du det? 2010 | Unge Disposition • Datagrundlag for HHDD2010 – unge • Fysisk helbred/trivsel - Selvvurderet helbred • Psykisk.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Borgernes barrierer for brug af IT
Temperatur på unges motivation Oplæg på CeFu-konference
Uddannelsessystemet Paradokser og muligheder
Oprydning på Pc'en Din PC bliver langsommere jo længere tid du bruger den Du er ikke årsag til dette Det er bare sådan din PC arbejder. Dine filer bliver.
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Hvordan kommunikerer jeg med min PC
Hvordan kan undervisningen vitalisere / re-vitalisere de unges
Forbyggende indsatser • FOR UNGE. For at indsætte dato og sidefod: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”. Indføj ”dato” i feltet for.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Skift mellem flere åbne vinduer
Bytte   PowerPoint  .
Instruktion i Animation Shop
At skabe den livsnære samtale David Viftrup. Kristne venner Relation til præst Kristne aktiviteterBibelenÆgtefælle BørnForældre Resarch by John Finney,
VOFF konference april 2011 Hvad sker der i klasserummet? De sociale og faglige relationers betydning for fastholdelse 27. April 2011 Susanne.
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
?.
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Titeldias (uden baggrundsfarve) Husk at vælge korrekt layout for hvert dias: Klik med højre musetast på dias i ruden til venstre i skærmbilledet og vælg.
Fortællinger fra kanten
SEO PÅ AU.
Efteruddannelsesindsatsen 2007 Analyse Danmarks undersøgelse januar 2008 Oplæg på Kompetencerådets møde den v./ Merete.
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
Deltagelse og fastholdelse i et skole- og ungdomskulturelt perspektiv på erhvervsuddannelserne Peder Hjort-Madsen, Center for Ungdomsforskning, Aalborg.
Midtvejsevaluering af Uddannelsesparathed. Om evalueringen  Del af den samlede evaluering af initiativerne under Ungepakke 2  Midtvejsevaluering – status.
Center for Undervisningsmidler Dispositionsvisning Den hurtige professionelle måde at arbejde på. Her kan du koncentrere dig fuldstændig om indholdet.
Klasserumsledelse og elevinddragelse
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Hvem er HF-kursisterne og hvordan kan vi motivere dem?
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Læringskultur og elevinddragelse
Den digitale kløft Professor Birgit Jæger Institut for Samfund og Globalisering Roskilde Universitet.
Kvinder Ser sig i spejlet..
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Oplæg.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
Den sociale udfordring, de unge og ungdomsuddannelserne 9 tendenser og udfordringer – og et tværgående bud på et svar Noemi Katznelson, Center for Ungdomsforskning.
Hvordan motiverer vi de unge?
Skabelon mailopsætning
Mål Viden om og inspiration Kompetencer aktiviteter Evaluering
emne erklæring SmartArt-grafik med billeder på rød baggrund
Filmbånd (Øvet)   Du kan genskabe effekterne på dette dias ved at benytte følgende fremgangsmåde: Klik på Layout i gruppen Dias under fanen Startsiden,
Skabelon for billede til sociale medier
Præsentationens transcript:

Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til at fjerne det eksisterende foto. Gentag proceduren for indsættelse af foto som beskrevet ovenfor. Når foto er placeret, højreklik og vælg ”Placér bagerst”. Skift farve i bjælke: Klik på den farvede bjælke og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Metoden er den samme for det lille farvede felt. Motiverende undervisning i gymnasiet - fra de store udfordringer til de konkrete tiltag Camilla Hutters, områdechef EVA

Skift farve i felt: Klik på feltet og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Motiverende undervisning i gymnasiet 2 Motivationsproblemer?

Skift farve i baggrund: Klik på den farvede baggrund og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Det lille mørke felt øverst til venstre viser automatisk samme farve som baggrunden, dog 15% mørkere. 40 % af eleverne oplever undervisningen som ensformig Under 30 % oplever, at eleverne er med til at bestemme, hvad der arbejdes med i undervisningen. Klasserumsstudier viser at kun ml. 10 og 25% deltager aktivt, 50 % deltager on-off og 25 % deltager slet ikke 50 % oplever dagligt eller ofte, at de er pressede i deres hverdag, og at skolen er en væsentlig årsag til dette pres Motiverende undervisning i gymnasiet 3 Motivation i gymnasiet – nogle tendenser

Skift farve i baggrund: Klik på den farvede baggrund og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Det lille mørke felt øverst til venstre viser automatisk samme farve som baggrunden, dog 15% mørkere. Motiverende undervisning i gymnasiet 4 Hvad er det udtryk for?

Skift farve i felt: Klik på feltet og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Nytteorientering – uddannelse som samfundsøkonomisk instrument Konsekvenser for skolen: Øget fokus på test, præstationer og ‘ranking’ Mere standardisering Udvikling af performancekultur Motiverende undervisning i gymnasiet 5 Øget præstationsorientering

Skift farve i felt: Klik på feltet og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Motiverende undervisning i gymnasiet 6 Præstationspresset i gymnasiet

Skift farve i felt: Klik på feltet og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Motiverende undervisning i gymnasiet 7 Nye vidensformer og høj forandringshast Konsekvenser for skolen: Tab af vidensmonopol Manglende relevans – hvorfor uddannelse? Konkurrence om de unges opmærksomhed – og motivation Nye kommunikation og vidensformer

Nye vidensformer, nye kompetencer? Laura og Marie (på 14 og 15) kan flette fransk med bind for øjnene, de kan flette komplicerede sildebensfrisurer på sig selv på under fem minutter og kreerer ugentligt nye frisurer. De to unge forretningskvinder driver HairAndNailsInspiration selvstændigt og med sikker hånd, alt flettes, skrives og fotograferes af dem selv. Deres instagram profil har faste følgere fra, deres billeder får i gennemsnit 3700 likes og deres guides på Youtube er blevet set gange udkommer deres første bog

Indsæt foto: Klik på billedfelt, vælg ”Billede” i fanen ”Indsæt”. Vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til at fjerne det eksisterende foto. Gentag proceduren for indsættelse af foto som beskrevet ovenfor. Når foto er placeret, højreklik og vælg ”Placér bagerst”. Skift farve i bjælke: Klik på den farvede bjælke og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Motiverende undervisning i gymnasiet 9 Hvad betyder det for eleverne?

Skift farve i felt: Klik på feltet og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Motiverende undervisning i gymnasiet 10 Skoletræthed Jeg var kørt fuldstændig skoletræt. Der det sidste halve år af gymnasiet, der gad jeg simpelthen bare ikke mere. Man skulle virkelig slæbe sig selv til at gå i skole og lave lektier. Der sidste halvdel af 3. g – det hang mig bare ud af halsen. Jeg mistede bare fuldstændig motivationen, som jeg egentlig synes, jeg havde. Så da jeg blev færdig, så tænkte jeg, nu skal jeg have en pause og prøve noget andet. (Eskild, student fra stx) Uddannelsesudmattelse Jeg kan ligge – og det er måske ikke en så sund tankegang – men hvis jeg kommer i seng om aftenen og tænker, Gud, jeg har ikke nået at læse denne her tekst, men jeg har haft tiden til det, så bliver jeg bare virkelig så sur på mig selv, og så kan jeg godt bare rejse mig op og tage teksten, og så sidde til klokken og læse. (…) Jeg ser det sådan lidt, at hvis du ved, at du har lektier for, og du har to timer, hvor du ikke laver noget, så har jeg det dårligt, hvis jeg ikke laver mine lektier, fordi jeg havde jo tiden til det. (Sofia, stx) Forskellige motivationsproblemer

Motivation skabes i et samspil Motivation Den unges mål og mening Praksis og kultur

Skift farve i baggrund: Klik på den farvede baggrund og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. 1.Motivation er den enkeltes ansvar 2.Motivations som relationsarbejde 3.Motivation gennem læringskultur Motiverende undervisning i gymnasiet 12 Forståelser af motivation

Hvad siger eleverne?

Skift farve i felt: Klik på feltet og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Faglig progressionRelevans og perspektiv Relationer og tilhørDeltagelsesmuligheder Motivation for læring Motiverende undervisning i gymnasiet 14 Hvad fremmer motivation for læring?

Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til at fjerne det eksisterende foto. Gentag proceduren for indsættelse af foto som beskrevet ovenfor. Når foto er placeret, højreklik og vælg ”Placér bagerst”. Skift farve i bjælke: Klik på den farvede bjælke og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Metoden er den samme for det lille farvede felt.