Velkommen. Repræsentantskabsmøde, Københavns Madhus, April 2011.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dansk Mælkeproduktion
Advertisements

Egedals byudviklingsområder skal være eftertragtede for deres fokus på klima, energi og sundhed – kombineret med spændende arkitektur, inviterende byrum.
Depressionsforenings fødselsdagskonference Odense, onsdag den 23. oktober 2013 Din sygdom er ikke dig – Borgeren i centrum Oplæg ved Poul Nyrup Rasmussen.
Reform af førtidspension og fleksjob
”Maden udgør en tredjedel af det samlede CO2-udslip pr. indbygger.”
17. Lagerstyring Lagertyper Produktionsvirksomhed Handelsvirksomheder
Afbureaukratisering Alle taler om det – ingen gør noget ved det.
Ballerup fra 50´erne til i dag Involvering af borgerne 2020-strategien For med og af i praksis.
EAT - sund mad med mere.
Økomad i daginstitutioner
Velkommen til Temadag for ledere og souschefer
Oplæg KOSMOS-møde ved Anne Grete Rasmussen. Lektor og Pæd. IT-koordinator på Ankerhus 1 Klimamad som dagtilbud
PR Kampagne for folkeskolen
Energispareplan 2012 Center for Kommunale Ejendomme Energiteam.
Resultater 2010 Strategi for fremtiden Repræsentantskabsmøde, Københavns Madhus, april 2011 Rasmus Kjeldahl.
Målgrupper og købmandskab
Seminar v.Fødevarestyrelsen og Kommunernes Landsforening Madordninger i daginstitutioner 2010 Måltidet – hvordan gøres det nærværende?
Marianne Mollerup KBH Madhus
v/ Andrew Kjærulff Maddock
VISIONEN FRA DET NY NORDISKE KØKKEN
BØRNEMAD 2010 Udfordringen, fordringen og det københavnske koncept Københavns Madhus 2009 Anne-Birgitte Agger.
Nem planlægning af børnemad
Den Grønne Tænketank - København / Frederiksberg Den Grønne Tænketank –blev stiftet i juni 2003 –vi arbejder for en grøn og rummelig hovedstad –vi arbejder.
Idrætsorganisationernes ledelse og organisation
Fra planer til løsninger: Den politiske proces og dens aktører v. Lisbeth Winther (K) formand for Teknik- og Miljøudvalget i Gentofte Kommune.
ITB 2009 Grøn it Mere effekt end du tror …. ITB 2009 It – den ny klimahelt … It har potentiale til at blive klimahelt 2% brug af verdens energi, 5 gange.
Nye veje Sundhedscafeen på Greve Bibliotek Formidlingschef Berit Sandholdt Jacobsen DB Kulturkonference - Brande den 16. september 2008.
Børnemad madvalget Ideer til temaer til drøftelse ifm. valg af frokostordning September 2010 Kære ledere/ forældrebestyrelser I dette powerpointshow er.
Mad, Måltider og Pædagogik
Kalkulation Hvorfor og hvordan.
Samarbejde – Udfordringer og muligheder
Procent til decimaltal
”Vi når målet – men hvordan?”
Sundhedspolitik for Favrskov Kommune Sundhedsambassadører i landsbyerne i Favrskov Sundhedskonsulent Christina Rasmussen-Rubæk.
Det fremtidige arbejde De næste fire år Hvad vil vi?
Offentlige data i spil Konference i DGI Byen Torsdag den 4. februar 2010 Kim Lindskov Knudsen Områdechef Anvendelse & Rådgivning Kort & Matrikelstyrelsen.
Velkommen til Orientering om:  Projekt ”Fleksibel skolestart”.  Heldagsskole og det brede læringsbånd.
Introduktion til Velfærdsteknologi Aabenraa Kommune april 2014
1 National konference d. 21. november Workshop III Systematisk rekruttering til telefonrådgivning – et eksempel.
EPJ Messedag den 9. april 2013 Koncerndirektør Ole Thomsen.
Frederiksberg Ældreråd
Skolestruktur på dagsordenen
JORDFORBINDELSE.
Budget for BSFs støttebeløb. Medlemsbidrag100 kr. pr. medlem kroner. Lodsejerbidrag kroner. Dagkortbidrag 25 kr. X 600 dagkort
Elementer i ”Forebyggelsespakken om Tobak”, der i særlig grad kan løfte kommunernes indsats Tobakstemagruppemøde i Sund By Netværket 17. juni 2013 Chefkonsulent.
Fakta om AL-Bank Landsdækkende 66 filialer (incl. 5 fra Roskilde Bank). Etableret 1919 – til Århus i Ejes af fagbevægelsen m.fl private.
INNOVATIONSFORUM # 2 VIDENSFORMER OG VIDENSKILDER.
Bevar Andkær Skole Møde den Det vi ved om lukning af Andkær: Økonomi udvalget har den 7. april vedtaget en budgetstrategi, som skal føre frem.
www.oddernettet.dk Forvandlingskuglen i Odder. ”Giver øget medarbejderindflydelse øget trivsel?”
Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau.
Overenskomst til private dagtilbud. Udgangspunkter for en privat overenskomst Overenskomsten skulle være enkel og gennemskuelig Overenskomsten skulle.
Egenbetaling på sygeplejeartikler til sårbehandling i Odder Kommune.
Administrative fællesskaber - definition
Kombi-biblioteker en ny mulighed
Demensområdet i Københavns Kommune.
Faglige kvalitets- oplysninger 15. januar Faglige kvalitetsoplysninger - formål At udvikle og afprøve et katalog af syv redskaber for at Understøtte.
1 Faglige udfordringer og kommende initiativer på dagtilbudsområdet Ny Dagtilbudslov Læring, udvikling, omsorg og dannelse Pædagogiske læreplaner Krav.
Regeringens konference om kvalitetsreformen Bella Centret, torsdag d. 2. oktober 2008 Et sundt måltid mad - tilrettelæggelsen af madordninger v./ Børne-
Små fleksjob i Aarhus Jobcenter Aarhus. Fællesinformationsmøde: Struktur fra Nyfleks Virksomheds kontakt Kompetence afklaring Netværks café Samtale Jobsøgning.
Mad og sundhed på Flakkebjerg Efterskole 142 elever 6 linier à 2 hold 9-12 elever pr hold 2 køkkenuger pr. år.
Miljø, Plan og Teknikudvalget IndikatorResultatkravOpfølgning Furesø – grøn og miljøbevidst kommune Reduktion af CO2 udledning for kommunen som virksomhed.
21. november Lejre – Den Økologiske Kommune.
TR/ledermøde Nørrebrohallen 25. september ’09. Faktaark København AnlægDrift Fordeling af midler i Budget 2010 – efter udvalg.
Økologi og økonomi i uddannelsesinstitutionerne s kantiner Hvad tænker skolernes ledelse?
Handleplaner for Mad og måltider
Temamøde om social ulighed i sundhed
MADlejr er en lejrskole for 6. og 7
MADlejr er en lejrskole for 6. og 7
Måltider og tværfaglig praksis Kristine Bælum, Professionschef
Mød UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Præsentationens transcript:

Velkommen

Repræsentantskabsmøde, Københavns Madhus, April 2011

Godt samarbejde

Økologi

Børnemad

eat (7.-10.kl.) – pakker maden og er postbude Maden bestilles på EA

madskoler

6 madskoler

EAT 2010 Rådgivning om RUM

Ca daglige måltider kg årligt kg ugentligt køkkener i 900 institutioner Ca medarbejdere i køkkenerne Mindst 4000 – 6000 ”måltidsværter” mio. kroner i årligt indkøb. 75 procent økologisk i forvaltninger i 6-8 distrikter Fakta om Maden i Københavns Kommune (10 procent af DKs offentlige mad): Anne-Birgitte Agger

Fremtidens mission for de kommunale måltider : -velsmagens økologiske køkken -maden yder omsorg -være co2 neutralt -genskabe jordforbindelsen for byens borgere -medvirke til øget maddannelse af den opvoksende generation -inspirere til bedre madvaner og øget sundhed -skabe fællesskab og modvirke ulighed. -smitte af på det private forbrug. Anne-Birgitte Agger

ER MAD LUKSUS ELLER EN DEL AF BASISVELFÆRDEN? Dagsordenen for den offentlige mad er anderledes i år end for få år siden. Krisen kradser og spørgsmålene er hvad er vigtigst: - Skolebøger eller skolemad? -Pædagogen eller køkkenmedarbejderen? -Økologi eller udflugter? Er vores offensive målsætninger urealistiske ? Hvordan fastholder vi dagsordenen?