OBS – gør som det passer dig!  Denne skabelon er med vilje ikke særlig stramt designet. Det er for at du selv kan lægge det indhold og detaljeniveau i.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Advertisements

[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Medarbejderudviklingssamtalen
Elevplaner på Skolen på Herredsåsen
Når lærere samarbejder med forældre
”Den gode elev” Kvalifikationer er defineret som den enkelte persons faglige, sociale og personlige færdigheder og kunnen Kompetencer betegner personens.
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Storyboard Læringsseminar 2
Storyboard Læringsseminar 4
Storyboard fra …. Kommune/team
”E-LÆRINGSRESSOURCER” Anne-Grete Roelof René Virtuel læring lyd*tale*billeder*video*handling.
Læring om PV bremser Projektstyret Opgavestyret Talentforløb
Brug af tablets/mobiltelefon i undervisningen foråret 2014
Evaluering af ”Røgfrihed for alle”
Velkommen til 10. klasse Center Nord 2014/2015. Præsentation Årets gang En dag på center Nord Fælles rammer i centeret Kontaktlærer / forældresamarbejde.
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Kaptajn Karlsens skib Synlig læring med it Agerbæk Skole og
At udforske sin egen praksis
Aktiv brug af Søften Portalen
 2 elever fra hver klasse fra 4. klasse og op.  2 hold, et hold pr halv år.  Samme organisering som et elevråd.  Kort ansøgning.  Klasselærere er.
SkoleIntra og klimaforandringerne - om hvordan forskellige værktøjer fra ElevIntra inddrages i undervisningen Jacob Kjær Hansen Lærer og pæd. IT vejleder.
Samj 2.C Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Indsæt Indsæt.
Anvendelsesorienteret undervisning – Pædagogisk It
5/6 klasse Dagbog for lejrskole til Bornholm
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Sikker Internet og SMS. Ole Clausen - Maglegårdsskolen – Gentofte - Baggrund for forløbet Multimedie generation Multimedie generation.
PARALLELUNDERVISNING: - brugen af en digital læreplatform
Eksempler på skabeloner til bøger i powerpoint
INNOVATIONSFORUM # 2 VIDENSFORMER OG VIDENSKILDER.
Understøttende undervisning, lektiehjælp og fordybelse Agi Csonka Formand for Rådet for børns læring.
Udeskolekursus Tårnby Kommune, august 2011
Evaluering og IT Brøndby Gymnasium
Fra vidensdeling til produsage Kursisten som vidensproducent.
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Skriv titel Skriv årgang, fag og initaler Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Fag Niveauer Mål Software Beskrivelse Dokumenter Lærer Projektoverblik Lærerplanlægning Eksempler og refleksioner Lærerressourcer Vurdering og standarder.
3.A Dansk: Os fra Blomsterkvarteret EM
Læring og digitalt billedarbejde
Skriv jeres egen novelle!
Produktion af musikvideoer 8. årgang, dansk, CA, AD, KU, KK Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Billedanalyse 7. årgang, dansk – Vi, LN, AH, LP Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
1. 2 Til venstre finder du de databaser der kan være relevante for Psykologi Til højre finder du vejledninger og links. Bl.a. de to powerpoint-præsentationer.
Læringsorienteret feedback og Den dynamiske årsplan
Sådan bruger du præsentationen
1 Målgruppeanalyse ITU forår 2011 Paul R. Metelmann.
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Fra vidensdeling til produsage. De sociale medier er her, eleverne bruger dem, og Man kan ikke forbyde dem i klasseværelset. Fra vidensdeling til produsage.
Indsæt billede: Højreklik billedet og vælg ”skift billede”, eller slet billedet og klik på ikonet for at indsætte billede. Når du har indsat billede, højreklik.
Praktikvejlederuddannelsen Fjernundervisning. Hvad er fjernundervisning? ”Fjernundervisning betegnes som undervisning, der ikke som udgangspunkt forudsætter,
Instruktioner Der findes 4 forskellige skabeloner i 6 forskellige farver: titel, punktopstilling, billede og citat. Derudover er der én skabelon hvis titelsiden.
PowerPoint-skabelon Husk
En understøttende ide til fysikundervisningen..
Titellayout Undertitel.
JLP og RO Campusskolen i Ringsted, august 2017
Pædagogiske intentioner ved inspirationsforløb i erhvervsøkonomi
Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.
Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Titel med billedlayout
Titel for begivenhed Dato for begivenhed Klokkeslæt for begivenhed
Titel på kursuspræsentation
Velkommen til PowerPoint
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Titel med billeder-layout
Sekretær på studiet Lovgivning
Elevguide Innovations-brobygnings-opgave (IBO)
Billede med billedtekstlayout
Underviserne og LMS.
Præsentationens transcript:

OBS – gør som det passer dig!  Denne skabelon er med vilje ikke særlig stramt designet. Det er for at du selv kan lægge det indhold og detaljeniveau i beskrivelsen som du selv ønsker.  Tilføj evt slides, brug masser af billeder og links mv.  Der er ikke en deadline for aflevering, men vi forventer at alle i løbet af året for lavet en (eller gerne flere). Start evt med at lave en der er løst udfyldt – den indledende ide og fyld mere på efterhånden som projektet udvikler sig.  Del meget gerne allerede den halvfærdige ide på bloggen så andre kan lade sig inspirere  Og slet lige præcis denne slide i din egen udgave 7:)

[Indsæt titel på projekt/forløb]  [Kort beskrivelse af projektideen – hvad går det ud på, hvad er den spændende vinkel og det gode indhold – hvorfor er projektet en god ide? Rammer det en ny tilgang til fagene, rykker det ved skolens it læring, eller andet som er nyt ift. det der plejer at ske? ]

Målsætninger  [Faglige mål, it mål, andre mål - fx. sociale?]

Peer to peer  [på hvilken måde bliver eleverne til aktive deltagere i undervisningen eller i skoles it udvikling ( fx i en patrulje) og/eller hvordan man har arbejdet med lærer til lærer sidemandsoplæring og videndeling]

Evaluering  [link til et elevprodukt]  [eventuelle reflektioner om hvad der gik godt og kunne gøres bedre næste gang]  [Tips og tricks og ressourcer anvendt – fx nyttige links mv]