DM-Rally er ikke kun for ”de store” … det er helt sikkert også noget for dig!!! Ka’ du li’ prøver i mørke? Ka’ du li’ efterårsvejr? Ka’ du li’ grusveje?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi har et rigtig godt tilbud så konverter til fjernvarme nu.
Advertisements

Mr. Raggys Eksamen Gennemgang af svarene. EKSAMEN.
EM 2005 Logistik 1 © DBTU ob beskrivelse.PPT / 11. marts 2004 / Kim D. Jensen Logistik hjælpere til EM 2005 (Chauffør, Guide, Booker & Souchef) Beskrivelse.
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Forældredage i indskolingen Alt hvad du skal vide om Forældredage på Hellerup Skole Mini guide Praktiske oplysninger Tidspunkt: Datoer for forældredagene.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Kundebetjening Opgave med salgstrappen.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Velkommen til varigt rygestop! RYGESTOP Dokumenteret høj effekt i kliniske studier.
EKSAMEN Mr. Raggys eksamen.
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Har du nogen sinde tænkt over hvad dine kæledyr laver, når du er på arbejde?
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
”Vind gratis sex når du tanker”
Gården har 5 soverum, køkken, bad og opholdsrum med brændeovn
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Et målrettet uddannelsesforløb i 3 trin påLæssøesgades Skole, Århus Produktionsskole og en ungdomsuddannelse.
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Vejen går til Årets julemesse Klik med musen for at skifte billede.
Forældremøde august 2009  Efterårssæson 2009  Træning  U13-hjælp  Cafeteria-vagt  Hjemmeside  Forældrebud  Evt?/Spørgsmål??
Hjælpemiddel under forløbet. •Kendt fra kunstnere, som en samlingsmappe over deres værker. •Vi bruger det her, som en samling over hvad du har lavet mens.
Rt Camping 2006 Turen går i år til Vikjær-Diernæs Strand camping.
Velkommen til juleafslutning Aftenens program: • Gennemgang af vores udlandsrejse/aktiviteter • Spørgsmål vedr. indbetaling! • Igangværende og kommende.
Opstart i forretningen • Hvad var det smarteste du så? • Tjene eller spare penge! • 2 måder at starte på: • Lille eller stor forretning • Min. et test.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Uddannelse & rekruttering Fiskericirklen - 9. oktober 2007 Poul Christensen Konsulent 3F Transportgruppen Uddannelse & rekruttering i transportsektoren.
3-timersmøde 2010 Børneafdelingen Hvad gør vi godt: •Feedback og supervision i Børnemodtagelsen og Børneambulatoriet. •Enkelte yngre læger er kontaktpersoner.
Feedback Manual.
?.
Årsaftale projekt Tidslinie © due & partners
Præsentation af sæsonen 2012 i SSIF Cykling og et tilbageblik på det 2. år i cykelklubbens historie.
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
En fejl af stor betydning...
VELKOMMEN til alle jer ”nye” 10vk ‘r
Hvordan passer jeg på mig selv ?
Sundhedsprofessionelles forståelser af patientinddragelse
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Team Rotary Favrskov et Socialt og humanitært projekt. AGC nov2011.
34 år Tillykke. Kage, Kage, Kage. Kom og køb kage i KAGEBODEN i Kantinen hos 5.klasse Du kan få alt slags kage for kun 5 kr. Langebjerg bliver 34 år.
Passage af forbudt område Vurdér ved hver af passagerne, om der kan være problemer. Se først facit på næste lysbillede, når du har besluttet dig. Alle.
Vejlederens kommunikation
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Eksamen.
Lederseminar 2014 Varde Kommune
VELKOMMEN Familiespejder DUD 27. september KORPSETS NYE FAMILIETILBUD Liane Brandt, udviklingskonsulent KFUM-spejderne.
Skitur 2015 – fra den 15/2 – den 21/ Klub Roskilde Øst.
Troppens sommerlejr 2015 Hvorfor skal jeg med ? Spørgsmål ?
Ældres Trafiksikkerhed Og Trafikcafeer. De ældre er over repræsenteret i ulykkesstatistikken med 28% hvis vi tager fra +65 år, men de udgør kun 14% af.
LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE
Der koncentreres i denne serie (nr. 1 af 2) på markante skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering. Det er ikke helt det samme som skift fra fin-
Info-møde Sæson Status på Spring og Rytme Gymnastik-Hjem Samtaler Vesterlund Test-cup Dragter FM, Mini D.M. & Junior D.M. Island Kalender Spørgsmål.
Profilfag Julemarked Helt på plads med samarbejdsbutikker I. Virksomhedsbeskrivelse I. Navn, Adresse, mail, telefonnr, kontaktperson II. Profil, Målgruppe,
Profilfag Julemarked Helt på plads med samarbejdsbutikker
En fejl af stor betydning...
Broget verdensøkonomi Teknologisk usikkerhed Ændrede forbrugerpræferencer Kompleks og uklar regulering.
Læreren som læringsleder
Kundebetjening for taxichauffører Mandag d. Tirsdag d. Onsdag d. Torsdag d. Fredag d. Lørdag d. Søndag d. Fyraftens møde SMS opgave 1 Udføre opgave 1 SMS.
Skab engagement som coach Dette er et værktøj for dig, som vil Skabe motivation, engagement og ejerskab Sikre bedre performance Skabe udvikling og læring.
min sommerferie på malorca
Køreteknik Sæt I gang Før du kører ud i trafikken, skal du kunne køre din knallert sikkert. Du skal kunne holde balancen, trække, sætte i gang, standse,
Hvorfor valgte jeg SOSU skolen?
Implementering og dokumentation
Andre trafikanter.
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER
Fra anledning til udvikling
Cykeltræning for nybegyndere i OGF
Præsentationens transcript:

DM-Rally er ikke kun for ”de store” … det er helt sikkert også noget for dig!!! Ka’ du li’ prøver i mørke? Ka’ du li’ efterårsvejr? Ka’ du li’ grusveje? Ka’ du li’ service i en varm hal? Ka’ du li’ kun at køre én omgang på rundbaner? SÅ SES VI TIL DM6 I HERNING!!! Hvis du har spørgsmål angående DM6, så kan du kontakte nedenstående personer Henrik Iversen Telefon Thorben Nielsen Telefon Svend Erik Hedevang Telefon

Facts om løbet Løbet køres lørdag d. 26. oktober 125 km prøver Seks forskellige prøver, som køres to gange hver Asfaltløb men ”krydret” med grusstykker Rundbaner køres kun 1 omgang + afløb Kongeprøven er en gennemgående prøve på 15 km, som skifter mellem grus og asfalt 11 gange (!!!) Rallycentrum er Messecenter Herning (MCH) Mulighed for indendørs service (meget billigt!) Mulighed for at deltage i rallyshowet fredag aften For at give ekstra spænding, starter løbet lørdag kl og slutter kl. ca , så en del af prøverne køres i mørke Hvorfor ikke slutte sæsonen af med et DM rally med asfalt, grus, mørkekørsel, indendørs service og rallyshow på én gang? Hvad er ligheden mellem DM6 og et mini-rally? Kravene til licens er den samme Kravene til bilens sikkerhedsudrustning er den samme Kravene til kørernes sikkerhedsudrustning er den samme Service samme sted hver gang Tre prøver, service, tre prøver, service o.s.v. Hvad kræves der ekstra for at køre DM6 i forhold til et mini-rally? Der er notekørsel fredag Der er mulighed for deltagelse i rallyshow fredag aften Der udleveres ikke sikkerhedsnoter, så I skal selv fremstille jeres egne. Men spørg os, hvis I har brug for hjælp til det, så hjælper vi jer gerne. Nogle af prøverne køres i mørke, så derfor vil det være en fordel med ekstra lygter Længste prøve er 15 km som er 5 km længere end i et typisk mini-rally Der er flere prøver Hvorfor ikke slutte sæsonen af med et rigtigt DM rally, hvor vi har tænkt på dig, som ikke hører til blandt ”de store” Uanset om man er et ungt eller et erfarent rallyteam, som overvejer, om man skal prøve at køre et DM rally for første gang, så kan det virke temmelig uoverskueligt. Ikke bare økonomisk men også rent praktisk. I IMK er vi mange rallykørere, som har stået i samme situation, men som har taget springet og aldrig fortrudt det. Den 26. oktober er vi i IMK arrangør af sæsonens sidste DM-afdeling og i den forbindelse har vi besluttet, at vi vil bruge vore mange års erfaring til at hjælpe de teams, som går med lysten til at køre et DM rally, men ikke kan overskue det, til at komme ud og køre deres første DM løb. DM6 er sidste afdeling af DM i år. Det vil sige, at hvis du får blod på tanden til at køre flere DM rallys næste år, så har du efter løbet en god, lang vinter til at få optimeret bilen, så den er klar til næste sæson. Se på næste side, hvem du kan kontakte… DM6 for mig, der aldrig har kørt et DM rally Hvorfor ikke slutte sæsonen af med et rigtigt DM rally, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at komme i gang?