FolkeFerie.dk - Et stykke levende danmarkshistorie 1938Ca. 1962Idag FolkeFerie.dk blev oprettet i 1938 under den ferielov, som Stauning stod i spidsen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Svend Gønge-skolens værdier...
Advertisements

Kom og lev drømmen ... KISC Generel Præsentation.
Kerteminde Havns Fremtid Bevaringsforeningen for Kerteminde Kommune
Bedre læring, mindre larm og landets bedste lærer.
Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
Døgninstitutioner i et forvaltningsmæssigt perspektiv
De knastørre facts: Vi er 580 elever, 48 lærere, 2 undervisningsassistenter, 16 pædagoger og 1 ledelsesteam. Skolen er afdelingsopdelt, og lærerne arbejder.
Skal dit barn med på sommerkoloni ?
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Velkommen til. Visionen for SEE 20:10 Nyskabende og Tidssvarende En korpslejr skal være på spejdernes præmisser og en lejr som spejderne vil tænke tilbage.
Kaskelotten.
De pædagogiske læreplaner i dagplejen.
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Forædremøde den
Velkommen til Lagoni SFO
Lærerprofessionen.
Tryllefløjten tilbyder børnene kulturelle oplevelser indenfor drama, kunst, kulturhistorie og musik i børnehøjde i tæt samarbejde med kulturinstitutioner.
Forældremøde X årgang.
En Cool Oplevelse For Livet Tim C : Udstationering på Island 2005.
Region Sjællands Feriefond
Skal dit barn med på sommerkoloni ?
- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub.
Vision 2010 W W W. S T J E R N E S P E J D E R. D K.
Udviklingstendenser indenfor turismen – globalt og lokalt
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
RESULTATER FRA DANSK PILOTSTUDIE - 1: Dansk Feriehusturisme – et udbudsperspektiv på feriehuset og dets brugere •Formål ▫Sætte forskningsprojektets fokus.
SEE20:10SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr Velkommen til.
KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Verdens Spejder Center.
Historie •Sejlklubbens formand nævner behov for bedre faciliteter i sin beretning på efterårsgeneralforsamling, 2002 •Generalforsamlingen er positivt stemt,
Jeg støtter barnet ved:
Sommer hele året? Den anden bolig og forbruget Oplæg på Dansk Byplanmøde, 2012, Kirsten Gram-Hanssen Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet.
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Astrup Skole 1. august 2014 Fritidsmodul – frivillig og gratis undervisning Alle skoledage kl
Kysferiebyer i vækst Nulpunktsmåling af kendskab og attraktivitet v. Epinions Den første analyse af kystferiebyer i Danmark Resultater for det danske og.
Skolebestyrelsen & værdier
Elevenstrivsel.dk Målgruppe Sårbare elever Årsag: -Stress -Forældres skilsmisse -Generel uro i familien -Forventningspres -Uddannelsespres -Et særligt.
- Hvad kan I forvente som forældre?
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
1999 © TRÆNGER DU TIL FERIE ? TRÆNGER DU TIL FERIE ? - og er du til mere end bare at ligge på stranden eller sidde i hotelbaren ? - og er du til mere.
GRUPPEDRØFTELSER En af forældrene bedes lave notater på det omdelte papir. Vælg eventuelt en ordstyrer blandt forældrene.
SportHouse Værdier og leveregler i Judoklubben Mitani.
Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.
Vejen til en beslutning Tilbygning eller ny skole? Er det muligt at gøre gamle bygninger bæredygtige? Lokalisering i by eller på landet?
Oplæg til Strategi for kreds-FDF HB møde februar 2012, bilag 4.2 Status – februar 2012 Ver.2.5.
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13
Rehabilitering Rehabilitering er en målrettet og tidsbestemt samarbejdsproces mellem en borger, pårørende og fagfolk. Formålet er, at borgeren, som har.
Guldet i nabolaget – om læring og fællesskab i lokalsamfundet Børne- og Kulturchefforeningen.
Camping Temaanalyse 11. oktober 2005 Gennemført af Jysk Analyse i maj 2005 Opkald til 3012 personer, 2310 gik videre Gennemført telefon interview med 608.
Fremtidens Feriehus & Feriehusområde Følgegruppemøde Torsdag den 26. maj 2011 Feriehusområder i Nordjylland – et landskab med oplevelsespotentiale Jacob.
Ungdomsudveksling Værtsfamilieaften i distrikt 1470 Onsdag den 18. juni 2014.
Tid.
Velkommen til forårs SFO på Hunderupskolen
Konfliktforebyggelse
HANDLEPLAN PÆDAGOGISK IDRÆT Dato:
Skal dit barn med på sommerkoloni ?
Præsentation af forårs-sfo
Er foreningerne for alle – eller bare for de fleste?
FREMTIDENS CAMPINGPLADS Et samarbejde mellem Videncenter for Kystturisme, Campingrådet, VisitDenmark og Aalborg Universitet.
Seniorbofællesskabet Laanshøj Furesø Kommune Maj 2015
1. Information – hvem – hvad – hvordan 2. Programmet – aktiviteter 3. Noget interesserer dig – eller ikke 4. Din tilmelding – hvordan 5. Spørgsmål nu.
EN BY I KLITTEN – HVAD HANDLER DEBATTEN OM DE DANSKE KYSTER OM? Lone Søderkvist Kristensen Lektor i Landskabsforvaltning Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning,
Mission HVORFOR er vi her og hvad vil vi opnå ? DVL skaber gode vandreoplevelser for hele livet, hvor vi får mere end vandring Socialt samvær Det er sikkert.
SAS blev oprettet i 1946 ”Være det foretrukne selskab for kunder, der ønsker en enkel og effektiv rejse” Kåret til det mest punktlige flyselskab (1982)
Inklusion i Åkanden Pædagogisk grundlag Åkandens pædagogik tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Anerkendelse er en ligeværdig relation mellem.
Skal dit barn med på sommerkoloni ?
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Certifikat Grøn Spire naturdagplejer 2017
Faciliteter og Aktiviteter ORGANISERET UORGANISERET
Socialt Velfærdsindeks Status
Præsentationens transcript:

FolkeFerie.dk - Et stykke levende danmarkshistorie 1938Ca. 1962Idag FolkeFerie.dk blev oprettet i 1938 under den ferielov, som Stauning stod i spidsen for. Formålet var at give den jævne dansker ret til og mulighed for at holde ferie i smukke rammer ude i den danske natur. FolkeFerie.dks mission idag er at give almindelige mennesker gode oplevelser – i en tidssvarende form, der passer til de drømme der afspejles i det moderne samfund 1938Ca. 1962Idag

FolkeFerie.dk tror på værdier Trygt, alsidigt og inspirerende samvær Tiden sammen som mennesker er den væsentligste livskvalitet i det moderne samfund Idag er vores levestandard høj. Men tiden er knap. Derfor gælder det om at bruge tiden så fornuftigt som muligt. FolkeFerie.dk tilbyder ferie og fritid i gedigen arkitektur, unik beliggenhed og behagelig, uhøjtidelig atmosfære

Trygt, alsidigt og inspirerende samvær Tryghed Ved tryghed forstår FolkeFerie.dk: Et personale der forstår kundens behov til bunds Et stedkendt og servicemindet personale Danske guider i udlandet Sikre opholdssteder for både voksne og børn Aktiviteter, hvor alle er sikre

Trygt, alsidigt og inspirerende samvær Alsidighed Ved alsidighed forstår FolkeFerie.dk: at vi byder på et varieret udbud af oplevelser der passer til skiftende årstider, steder og til vekslende ønsker, behov og drømme hos vores gæster

Inspirerende Ved inspirerende forstår FolkeFerie.dk : evnen til at forny og overraske positivt at kunne følge med tiden uden at miste sin identitet at lede viljen til at lade fantasi få frit løb Trygt, alsidigt og inspirerende samvær

DanmarksFerie CharterRejser FolkeFerie.dk produkter

Hele landet, hele året MiniFerie, UgeFerie Individuelle ferier og større arrangementer DanmarksFerie

Midt i naturen, lige ved strand og vand DanmarksFerie

Store, komfortable boliger

DanmarksFerie Rigt varierede faciliteter Swimmingpool Badeland Restaurant Café Spillemaskiner

DanmarksFerie Aktiviteter for hele familien (veksler fra sted til sted) Eventyrværksted Bolsjekogeri Forhindringsbane Sportstilbud Vikingeplads og meget mere

ForbundsRabat UgeFerie: 1000,- pr. uge hele året rundt undtagen Rømø Strand og Blåvand Kro MiniFerie: 15%, uden for skoleferie undtagen Rømø Strand og Blåvand Kro DanmarksFerie

CharterRejser Populære udland – Egne Holiday Centre Håndplukkede hoteller Danske guider

Populære udland Egne Holiday Centres på Malta, Tenerife og Kreta Rejser til sydens sol Fokus på børnefamilier og par Udflugter til steder man ellers ikke får set Speciale i Malta-rejser CharterRejser

Håndplukkede hoteller Ferielejligheder og bungalows med plads til hele familien Tæt ved stranden Masser af faciliteter og tilbud for alle gæster

CharterRejser Danske guider Professionelt uddannede på skole på Mellieha Holiday Centre Kender kultur, befolkning og rejsemål til bunds Altid klar med råd og vink til nye oplevelser

CharterRejser ForbundsRabat 300,- pr. person på charterrejser Når ferien bestilles senest 30 dage før afrejse

CharterRejser Andet om os: Kåret til Årets Bedste CharterRejse-arrangør 1999 og 2003 – valgt af danske ferierejsende