Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Verdens Spejder Center.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Verdens Spejder Center."— Præsentationens transcript:

1 KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Verdens Spejder Center

2 KISC Generel Præsentation1 Kom og lev drømmen...

3 KISC Generel Præsentation2 Baden-Powell's Drøm... … om en “Permanent Mini Jamboree”.

4 KISC Generel Præsentation3 I dag er det også en drøm om eventyr og internationalt venskab … … for 10,000 unge mennesker hvert år, fra over 40 lande.

5 KISC Generel Præsentation4 Verdens Spejder Center KISC er et Verdens Spejder Center. Det er dit center.

6 KISC Generel Præsentation5 Kom og føl magien... Gang på gang, har magien ved Kandersteg overgået forventningerne hos de som besøgte centeret.

7 KISC Generel Præsentation6 Sommer Besøg KISC om sommeren og få chancen til at tage del I de mange spændende aktiviteter, så som vandring, klatring, river rafting og cykling. Prøv vores In Camp aktiviteter og mød spejdere fra hele verdenen!

8 KISC Generel Præsentation7 Vinter Tag på ski eller snowboard på Kanderstegs egne pister! Uanset om du er begynder eller øvet, har KISC noget at tilbyde dig. Efter en hård dag på ski, hvorfor så ikke bygge en iglo, eller gå en tur på snesko?

9 KISC Generel Præsentation8 Året rundt Besøg KISC på hvilken som helst tid af året og tag fordel i de alper som Schweiz kan tilbyde.

10 KISC Generel Præsentation9 Huset Centeret har bygget et hus der kan huse op til 200 gæster. Det har også en række møderum og sociale områder, til frit brug.

11 KISC Generel Præsentation10 Tårnet Tårnet er placeret på vores lejrplads og kan huse 57 gæster. Det inkluderer køkken faciliteter og er ideelt for store grupper, der selv kokkererer.

12 KISC Generel Præsentation11 Lejrpladsen Lejrpladsen er tilrådighed for 1500 gæster; primært om sommeren. Alle pladser har løbende vand tæt ved, samt adgang til bad og toilet bygninger.

13 KISC Generel Præsentation12 Ueschinen hytten Besøg KISC’s bjerg hytte, 1890m; din chance for at opleve en alpin hytte! Mange aktiviteter tager udgangspunkt i hytten og den kan huse op til 30 personer per nat.

14 KISC Generel Præsentation13 Mad Du kan kokkerere selv... eller spise på centeret. Begge muligheder er åbne for alle gæster. På KISC kan der via køkkenet bestilles basis mad forsyninger.

15 KISC Generel Præsentation14 Program: Internationalt Venskab Spejdere fra over 40 forskellige lande besøger Kandersteg hvert år. De har en chance for at møde andre spejdere, lære om andre kulturer og møde nye venner.

16 KISC Generel Præsentation15 Program: Spænding i højderne En chance for at opleve alperne! Bestig en top eller prøv klippeklatring. Hvorfor ikke overnatte i en alpin bjerghytte? Uanset hvilket eventyr du søger: find det på KISC.

17 KISC Generel Præsentation16 Program: Eco-adventure Kanderstegs miljø er unikt. Vi er et miljøvenligt center og sigter mod at give vores gæster den bedste Eco oplevelse de kan få samt at lære om og være en del af miljøet.

18 KISC Generel Præsentation17 Internationalt Staff KISC bliver kørt af en international gruppe af frivillige. De kommer for at arbejde fra 3 måneder og op til flere år, i en bred vifte af jobs. De er altid villige til at hjælpe og have sjov!

19 KISC Generel Præsentation18 Kandersteg Centrum Det er placeret ved siden af landsbyen Kandersteg, lige ved siden af Kander floden. Kun 2 kilometer fra KISC er centrum af Kandersteg – med butikker, cafeer, en svømmepøl og meget mere.

20 KISC Generel Præsentation19 Rejse •Tog –Kandersteg station er på Lötschberg hovedlinien –2 timer med tog fra Zurich •Vej –Bus; Minibus; Bil –2 timers kørsel fra Zurich •Fly –Zurich, Basel, Geneva

21 KISC Generel Præsentation20 www.kisc.ch Tjek vores hjemmeside for information om mad, ophold, program og staff... samt meget mere! Så log på nu og se hvad KISC kan tilbyde.

22 KISC Generel Præsentation21 Kandersteg er... •Internationalt venskab •Spænding i højderne •Spændende miljø •Sjovt!!

23 KISC Generel Præsentation22 Kom og lev drømmen... www.kisc.ch


Download ppt "KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Verdens Spejder Center."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google