Kvalitet og smag af dansk øl Ølentusiast & landskonsulent Jens Erik Jensen VFL.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
”Omkring en tredjedel af al verdens mad bliver produceret direkte til skraldespanden”.
Advertisements

Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
med de helt rigtige svar
Whiskysmagning 2. Sept I aften skal vi koncentrere os om Highland.
Velkommen til SMAGNING I Kolding Whiskylaug SORT.
Information om Nøglehullet 2011
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Temaaften #2: Mæskning.
'Vis mig dit bryganlæg..' og 'Hvordan brygger jeg..'
Middelalderaften på Ikast Nordre Skole Skrevet af eleverne: Pernille Bjerg Iversen 5A og Mia Søndergaard Jepsen 5B.
Nysgerrigper workshop V/ Bo Flügge Thrane, Ulla Fog, Gitte Reffelt Utterslev Skole.
Whisky smagning og musik
Tilberednings - metoderne.
Mad og vin – det lykkelige ægteskab
8.2 · Sortering af fisk efter kvalitet
Case: Gregersens Bryghus India Pale Ale. Opgave Emballere Gregersens Brygshus’ øl Fremstille etikette.
Information om Nøglehullet 2011
Nu er det Humletid.. Sept også i haven! Erfa.møde om humle, DK-humle, humlearoma m.v.
Gråskala.
Velkommen til vinsmagning. ALSACE Robert & Astrid Muhlberger er 4. generation i Muhlbergers historie Ejendommen er på 13,5 ha. Deres filosofi er at udvikle.
Sanser, oplevelse og beskrivelse
Her ser du de fire slags korn, der er vigtigst i Danmark.
Hvem vinder? Hvem vinder? Øl versus kvinde. 1. Øl er altid fugtig. Kvinder skal først bearbejdes. Øl er altid fugtig. Kvinder skal først bearbejdes. 1.
Beslutningsreferat fra 1. smagning 04 oktober 2008: Navnet på forsamlingen blev fastsat til: Whiskylaug af 04 OKT Der gennemføres 119 smagninger,
Det afgørende er derfor , hvordan du spiser hver dag.
Øl fremstilling & smagning Øllets stamtræ.
Anneks 4 til 7: De Naturligt Søde AOC vine ROUSSILLON-INFO Vindistrikter og Grand Cru vine i Roussillon På opdagelse blandt Roussillon vinene.
Magien bag en grøn Tuborg
Øllets Forunderlige Verden
Sund og velsmagende mad til voksne ”Velsmag”.
DANSKE ØLENTUSIASTER L O K A L A F D E L I N G B I R K E R Ø D
4 retters menu for kun kr. 295,-
Formidling og informationsarkitektur Christina Mette Thorarinn.
Tørring af korn Højtemperaturtørring anvendt til maltbyg, brødkorn og såsæd Erik Fløjgaard Kristensen DJF Afd. for Jordbrugsteknik Forskningscenter Bygholm.
Red Bull Af Frederik Thomsen. Klassifikation af produkt Emballage: Red Bull’s dåse trækker kundernes opmærksomhed, og præsentere deres produkt tiltrækkende.
Sensorik Struktur: Møde på midten. Opgaven er :”Hvad er sensorik ?”
Kvalitet, variation mellem sorter, marker og i marker Landskonsulent Jon Birger Pedersen Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret Planteproduktion 2004.
Foderets fraktionering og fodermiddeltabellen
Værktøj til risikovurdering af Fusariumtoksiner i hvede. Stud. agro. Jens Due Jensen Institut for Plantebiologi Stud. agro. Kristian Skytte Institut for.
Bekæmpelse af ukrudt i korn - sidste nyt fra Landsforsøgene specialkonsulent Jens Erik Jensen Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Planteavl.
Tamfjerkræ vi anvender i køkkenet
Session 7 – Livsstil Undervisere:
1 Randers Sundhedscenter - Hvad har mad med sex at gøre? - 1 Hvad har mad med sex at gøre?
569 – Her, mens alt er stille 1, S1 Her, mens alt er stille, bier jeg på dig, Herre, om du ville tale nu til mig.
Professionelt espresso koncept Mastro Lorenzo sælges udelukkende på det professionelle marked. Konceptet er udviklet målrettet til caféer og er krydret.
Landbrug & Fødevarer VIDSTE DU, AT… 400 KJ = 95 kcal460 KJ = 110 kcal 3 stykker mørk chokolade, 22 g, indeholder flere kalorier end et stort glas minimælk,
COCIO MIKKEL – RASMUS - WILLIAM. Bilag 2 - Markedsdata Mål: Bibeholde og udvikle deres danske markedsandel. De vil gerne udvikle og udfolde sig på det.
Butikkens udtryk Profil Logo Hjemmeside. BLÅ Fremmer koncentrationen, fordybelse, ro, afslappende Symbolisere bl.a. Tristhed, kvalitet, stabilitet.
Aktivitet 2 Duft- og smagsforsøg.
Hotel Thinggaard I Hurup ved Nationalpark Thy
Hvilken vampyr er størst? Du kan flytte rundt på dem.
WTKF smagning Uafhængige aftappere Generalforsamling
Bælgfrugter og proteiner
Hvor kommer kulhydrat fra?
2 sp.s. barbecuekrydderi el. lign.
Du har åbnet en dør som ingen kan lukke i Du har banet den vej
036 – Spænd over os dit himmelsejl 1, S1
Øl og mad tirsdag den 29. august 2017
Spænd over os dit himmelsejl
Mel og kornets opbygning
Hvor kommer kulhydrat fra?
Lav dit eget brød.
Hos Mai-Britt og Mogens
MWL smagning 2. marts 2018 Hos Lisbeth og Olav Ved Mads MWL.
Cerealier Kornprodukter betegnes også cerealier efter Ceres, den romerske gudinde for korn og plantevækst. Ikke alle er lige velegnede til bagning Fælles.
227 – Kom Helligånd, mit hjerte fyld 1, S1
05. Oktober 2018 hos Lisbeth og Kjeld
Mørdrup Whisky Laug fredag den
MWL Whisky-smagning den 2. marts 2012
Præsentationens transcript:

Kvalitet og smag af dansk øl Ølentusiast & landskonsulent Jens Erik Jensen VFL

Find smagsskemaet i bilaget side 163 Tid til den første smagsprøve!

Bedømmelsesskema side 163

Find smagsskemaet i bilaget side 163 Åbn øl nr. 1: Det Gule Akvarium Skænk øllet op i dit glas (5 personer pr. flaske) Betragt skummet og øllets farve og klarhed Duft til – og smag på – øllet i ro og mag Henning fortsætter nu sit indlæg, vi samler op lidt senere! Tid til den første smagsprøve!

Amerikansk Pale Ale (APA = lys overgæret, kraftigt humlet øl), 5,5% Malt: Pilsner, Marris Otter, Hvede og Caramalt Humle: New Zealandsk Nelson Sauvin og Australsk Galaxy Bryggeren: Frisk og forførende vifte af tropiske dufte og smagsindtryk Fersken, citrus, mandarin og passionsfrugt God til krydrede retter, fjerkræ m.m. Øl nr. 1 – Det Gule Akvarium

Nye danske øl Kilde: Beerticker og ale.dk 832!! Antal nye

Øl nr. 3 – Ugly Duck Imperial Vanilla Coffee Porter er Byg, rug og havre i samme øl! Porter (mørk, stærk, overgæret øl med mørke malte og ristet korn), 10% Malte: Pilsner, Caramel, Rug, Chokolade, Ristet byg, Umaltet valset havre Humle: Magnum, Cascade, Simcoe Tilsat vanilje og kaffe Mørk, blød og rund med lækker krop! ‘Godnatøl’, Grillet kød, chokolade, blåskimmelost

? Spørgsmål / kommentarer