Ringsted Svømmehal og Ringsted Hallerne Belægninger og rumlig afgrænsning Belægning af fliser i varierende størrelser og med indslag af sorte teglstensklinker.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Overdrevet – et naturrum i byen
Advertisements

V-konference om rastepladser fredag den 3. oktober 2008 Infrastruktur og rastepladser v/ Kristian Pihl Lorentzen Trafikordfører for VENSTRE.
Vil du bide skeer med en gnaver?
Minervamodellen MINERVA er et segmenteringsværktøj, der placerer den danske befolkning i 5 segmenter baseret på livsværdier.
Velkommen til. Visionen for SEE 20:10 Nyskabende og Tidssvarende En korpslejr skal være på spejdernes præmisser og en lejr som spejderne vil tænke tilbage.
Spilleregler. Du sidder til bords med to modstandere og spiller for dit hold.
”Digitalisering & Lokalebooking ”
Fra faglig rapport til akademisk opgave Et didaktisk redskab.
Tegning som billedform der både er aktivitet og produkt
Tekniske installationer Forsyningsledninger
Fra bil-by …til gå-by Øhavets hovedstad.
Soles værdier  Der er et godt sammenhold  Der er ingen der mobber  Man får sig rørt  Der er gode trænere  Vi spiller fairplay.
Planteværn Online sygdomme og skadedyr
Lysbilledserien (nr. 2 af 3) indeholder blandede korte stræktyper: -bingostræk -grovorienteringsstræk -finorienteringsstræk -transportstræk Sørg for at.
Den Grønne Tænketank - København / Frederiksberg Den Grønne Tænketank –blev stiftet i juni 2003 –vi arbejder for en grøn og rummelig hovedstad –vi arbejder.
Observation Veal Chapter 7. The nature of observation  Observation indebærer det at se!  Generelt er der ingen involvering af det/de observerede /som.
Vejle som vækstlokomotiv i 2020
Ringsted Idrætscenter 9.juni 2009
Gesten Torv Vejen Kommune · Teknik og Miljø. Plads til glæde Plads til eftertanke Plads til det skæve Plads til det nye Plads til højtid Plads til hverdag.
Af Anders J. Andersen Handicaprådet, fmd.
•.
Page 1 / Michelin / designline / Michelin designline - målsætning 1.Øge Michelins synlighed (Flag brands = vigtigste mærker) på markedet.
AT Opgaven  Du skal ud fra de overordnede problemstillinger for emnet Videnskabelige gennembrud og teknologiske landvindinger udforme.
CSS ver. 2 Rikke Møller-Poulsen. Visning af billeder?!? Er der stadig nogen, der har problemer med at få vist billeder på deres site?
En røde kors rapport om Oksbøllejren Sundhedstilstanden Klik her.
Mobil-GIS Hvorfor GIS i marken? Fordi ikke alt kan ses på et luftfoto…
Bane og Miljø - Uge 2-Konference for greenkeepere.
Introduktion til Access (Access, del 1)
Lysbilledserien (nr. 1 af 3) indeholder blandede korte stræktyper af følgende typer: -bingostræk -grovorienteringsstræk -finorienteringsstræk -transportstræk.
DATO: NAVN: INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET * Teori og praksis i pædagoguddannelsen ›V. Lene Storgaard Brok, UCC og Lisbeth Haastrup,
Better Place Denmark May 6th, 2009 CEO Jens Winther Moberg.
Spilleregler. Del spillerne op i hold. Holdene konkurrerer om at finde de rigtige svar i materialet.
START & LANDING Langt Græs ! Vådt græs ! Dæk tryk, tænk på hvad lavt dæk tryk betyder på cyklen ! Hvad skal man være særligt opmærksom på her ?
Vores løsning Af: GR 6A Caroline N. Lindblad, Cecilie Have Kudsk Ejnar Maare Søndergaard og Kamille Klysner. Liv i skoven: stisystemer af træbrædder, der.
Høje-Taastrup Idrætsteam
Jeg er kreativ … håber jeg mindst Så jeg har en idé.
OPRÅB Oprydning – Væk med Rotterne Storskrald – daglig skrald
Økonometri 1 Gentagne tværsnit og panel data I 13. november 2006.
Skolebestyrelsens årsberetning 2012 – 2013 Kenneth Andersen Formand for skolebestyrelsen.
Milles Univers Brainstorm til website til tv serien Mille.
Puff den magiske drage Puff, hvor kan man finde drager som dig Du ligger på en klippeø og venter kun på mig Du kan li at lege, du var min ven men kære.
Spillet er af adventure typen. Det skal foregå i real time 3D. Spillet foregår i en model af et eksisterende, velkendt bymiljø i København. Udtrykket skal.
Udvikling i Hørning!! For at Hørning by kan vedblive at være et attraktivt sted at bo, er det nødvendigt, at der sker udvikling i byen, og at byen vedligeholdes.
Styringsaftale Oversigt over indhold 2012 Styringsaftale for 2012 Fordel for: DriftsherreBetalingskommune 2% reduktion af driftsherrens (kommune og region)
Historie i udskolingen Gyldendal 8. april 2015 FFM – historie – historie.gyldendal.dk v/Jens Aage Poulsen
Innovative elever i samarbejde med 1. Produkter 2.
Stæren Når stæren synger, er det forår. Stæren er en af de fugle, som vi er mest glade for. Mange mennesker føler, at det er forår, når stæren er kommet.
VÆKST OG BÆREDYGTIGHED EN NY POLITIK FOR BYLIV BYER & BYGNINGER I HOLBÆK KOMMUNE?
MUNDTLIG FREMLÆGGELSE De fem arbejdsfaser. Forberedelse Hvordan forbereder man en mundtlig fremlæggelse? Når du skal fremlægge et fagligt indhold for.
Solceller og solvarme. Hvorfor? ➲ Snak i grupper: ➲ Hvorfor skal vi beskæftige os med at finde nye måder at få energi på? ➲ Hvilke måder at få energi/strøm.
Beskæftigelsesregion Syddanmark NETVÆRKSDAG OM JOBROTATION Vejle, den 18/ Beskæftigelsesregion Syddanmark.
Stæren Når stæren synger, er det forår. Stæren er en af de fugle, som vi er mest glade for. Mange mennesker føler, at det er forår, når stæren er kommet.
SOK banelægning november 2010 Informationerne omkring banelægning kan findes: - / love og regler/reglement 2009 (3.14.1) -
Kursus i Wordpress Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder v/ Hjerteforeningens webredaktør Mads Louis Orry.
Beplantninger i landskabet.
Manual til LAB fremlæggelser
Principper for registrering af timer i Conventus
SSP-tilbud i efterårsferien 2012
Naturværdier i bondeskove og sprækkedale
Flisproduktion på Brahetrolleborg
DER SKAL LÆGGES MANGE M2 FLISER
Kursisttrivselsundersøgelsen 2016
SSP-tilbud i efterårsferien 2012
Grundejerforeningen 1DO Båstrup
77. At tale uden at råbe Indhold: ”At tale uden at råbe” vil give dig redskaber til at definerer hvilken type underviser du er, og hvordan du skal placere.
Projekt pattegriseliv
DEN GODE STIL.
Færdselsundervisning
Præsentationens transcript:

Ringsted Svømmehal og Ringsted Hallerne Belægninger og rumlig afgrænsning Belægning af fliser i varierende størrelser og med indslag af sorte teglstensklinker (Penterklinker) Øverst TH: Princip for fortov langs Tværallé. Midterbånd lægges i sorte teglstensklinker. TV: Ledelinie af taktilblok i støbejern (Pictoform). TH: Rumlig afgrænsning af stengabion.

Ringsted Svømmehal og Ringsted Hallerne Belysning Pagoda fra Louis Poulsen er en kombineret plateaubelysning og siddeplads. (Placeres under træerne ved indgang til idrætshallerne). Parklampe; Icon mini fra Louis Poulsen – alternativt Discera (lev. af SEAS). Pullertbelysning; DI fra Veksø.

Ringsted Svømmehal og Ringsted Hallerne Inventar i øvrigt Bænk, model Europa og plint model AP. Begge fra Veksø. Affaldsspand model VL. Cykelstativ og pullert i SP30 serien. Alt fra Veksø.

Ringsted Svømmehal og Ringsted Hallerne Beplantning Fuglekirsebær i løvspring. Hvidblomstrende træer (Prunus). Fuglekirsebær På pladsen til udeservering ved cafeteriaet plantes kirsebær. Uægte acacie.