Konkurrence forhold og tilgængelige refleksfolier.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Virksomhedens interessenter
Advertisements

Virtuel medarbejder eller konsulent
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
I himlen.dk Et ordenligt Julekort.
Dancert - Brandventilation 29. Juni 2006 F actory P roduction C ontrol – - Fabrikkens kvalitetsstyringssystem.
10 Konkurrencesituation
Præferencer på markedet.
- Nordens reneste energiforsyning
Når to mennesker gør det samme… …og så alligevel ikke.
Reduktion AM 2009.
Brødrene Dahl samarbejdspartner med Jysk Klima Center
BUREAU FOR MARKEDSANALYSER Din genvej til viden, indsigt & overblik Man får et hurtigt overblik ved at kigge på farverne. De grønne farver viser, at her.
Vejen går til Årets julemesse Klik med musen for at skifte billede.
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
Beretning for år 2001 Fremtiden.
Gode kravspecifikationer ved indkøb af hjælpemidler
Markedsvurdering.
Smart Grid - IT møder Energi v/Göran Wilke, Exergi Innovation og rådgivning
”Hvad laver du her?” ”Jeg spiller da golf” ”Dig?”.
Grundlag for funktionskrav prEN Danske regler Test som resulterer i én R A værdi for en kombination af  og  *) Personbil Vejtavle i 2,5 m højde.
Hverdagens Helte i Danfoss Floor Heating
Nichlas Christensen Afsætning. * Det er et kortvarigt produkt, da det er en daglig vare, og er en energi drik.
Grundbegreb + Priselasticitet
Købsadfærd Købstyper.
Jeg overvejer seriøst at købe mig en autocamper
BeBiked Foregår på Roskilde Festival -Sommerperioden Monopol Pilotprojekt (nyt) Billigt.
Straks efter nødte Jesus disciplene til at gå om bord i båden og tage i forvejen over til den anden bred, mens han selv sendte skarerne bort. Da han havde.
CE-mærkning Dansk Brodag 9. april 2013 Chr. Munch-Petersen, EMCON.
Påføring af budskaber og påvirkning af egenskaber Budskaber kan påføres ved serigrafi, overlay eller UV print.
Reduktion AM 2009.
Schjerning Farver A/S · Østerallé 21 · 8400 Ebeltoft · Hvorfor ønsker vi at miljømærke vores farver? Hvorfor?
VELTEK medlemsmøde 22. januar 2008 DS Certificering A/S VA-godkendelser – nu og i fremtiden.
Argumentationsteori.
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
Præ-registrering Vibeke Plambeck 28.maj 08 Hvad skal man være opmærksom på - som ansvarlig for et stof - som downstream-bruger.
Lyd og lufttomt rum.
Retroreflekterende folier og vejtavleluminans. R A værdier af EG folie NOTE: Dette er 3M EG folie, der er forskelle mellem fabrikater.
Nordisk Avlsværdi Vurdering Nordic Cattle Genetic Evaluation Andre aspekter af genomisk selektion Gert Pedersen Aamand og Anders Fogh.
Profilfag Julemarked Helt på plads med samarbejdsbutikker I. Virksomhedsbeskrivelse I. Navn, Adresse, mail, telefonnr, kontaktperson II. Profil, Målgruppe,
1 Danmarks Naturfredningsforening om Den 3. Limfjordsforbindelse.
Testmetoder Der er to muligheder: a.at benytte folieleverandørens dokumentation (klasse RA1, RA2 og én eller flere af tabeller i ETA’ere) b.at kræve anvendelse.
© The Copenhagen Institute for Futures Studieswww.cifs.dk De 3 typer markeder - skabt af informationsteknologierne Henrik Kristensen, Instituttet for Fremtidsforskning.
Senior Festival Hvor ord svigter, ”taler musikken” Udarbejdet af: Peter, Younas, Katarina og Nina.
Velkommen.
Hvorfor er retrorefleksion nyttig ? Almindelig refleksion svarer til et R A på maksimalt cirka 0,3 Retrorefleksion kan være over 1000 gange kraftigere,
Om realisme. Realismebegreber ● Ligesom med modernismen er der mange bud på hvad realisme er, og folk taler ofte om forskellige ting, selvom de alle taler.
Forbrugernes Needs Selv at kunne sammensætte sine tv-pakker Selv at kunne sammensætte sine tv-pakker At kunne betale efter behov (dvs. Man ikke skal betale.
Stjerneanalysen Beolaptop Elma, Sol, Joanna, Kristjana.
Sebastian Mikkelsen og Simon Hindkær 1.Øma Afsætning KONKURRENTREAKTIONER.
Livet.
Lars Haugaard, Salg i praksis Lars Haugaard, PremiTech.
Hvad skaber den økonomiske udvikling?.. De økonomiske drivkræfter Det er den private sektor, der står for hovedparten af produktionen i Danmark. Ejerne.
Salg til det offentlige - Aarhus Kommune. Public Intelligence: Vi har lavet de fleste fejl selv. Peter Julius Public Intelligence rådgiver virksomheder,
Innovative elever i samarbejde med 1. Produkter 2.
Center for Ungdomsforskning ڤ Ungdomsliv: nogle centrale tendenser Knud Illeris Center for Ungdomsforskning.
Hvordan kom Moses over 1, S1 Hvordan kom Moses over Rødehavet? da han flygted’ fra Ægyptens land?
OBS: E2012 programmet fra 2009 til juni Herefter revideres mål og indsatsområder på baggrund af den fælleskommunale og fællesoffentlige digitaliseringsstrategi.
Parametermix - produkt
Konkurrenceforhold afsætning.
konkurrencesituation
Idegrundlag og målsætninger
Digitaliseringen kommer
VVS-møde 2012 Aftræk Efter GR-A skal HMN som myndighed forhåndsgodkende vandret aftræk i kæde-, række- og dobbelthuse. Tidligere brug og placering.
10 Konkurrencesituation
Best practice i sociale medier
Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.
Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.
Saga er et internationalt digital-forlag med en bred udgivelsesprofil
FORBERED KLASSEN TIL DAGEN GØR JER KLAR TIL CAMPUS+
Fakta om Spar Bonde Spar Bonde blev stiftet i 2001 af en række landmænd, der så behovet for en indkøbsklub. Spar Bonde drives af SLF, LMO, SAGRO og Centrovice.
Præsentationens transcript:

Konkurrence forhold og tilgængelige refleksfolier

Vejtavle producentens situation Ved UV print er producenten nødt til at købe den UV printer, der er anvist af folie leverandøren, og kan kun anvende den til leverandørens folier Vejtavle producenten er afhængig af folie leverandøren hvad angår garanti og CE mærkning, og er nødt til at benytte leverandørens trykfarver og overlay folier med videre Da udstyret hertil er billigt og alment anvendeligt kan det nok gå an Det binder producenten til én folie leverandør, fordi en UV printer er dyr UV print vinder stærkt frem og svækker konkurrencen

Vejmyndighedens situation 3M er en dominerende leverandør på de nordiske markeder og det kan muligvis forstærkes af UV printernes fremmarch Derfor må vi interessere os for hvilke muligheder 3M tilbyder Det er stærkt generende at HI foliet ikke længere leveres af 3M Det er også stærkt generende at 3M ikke vil skaffe CE mærkning af EG foliet med UV print, men egenskaberne forringes måske så stærkt af laminatet at det alligevel ikke kan anvendes Til UV printning findes der så kun EGP og HIP folierne, begge med 1140 laminat, samt DG3 foliet med 1170 laminat Hvis man ser bort fra UV print findes der EG fra 3M og HI fra andre leverandører, men er det en praktisk mulighed ? Det ville være rart med mere konkurrence

Orafol vil gerne ind på markedet

og har udvalget af refleks- folier og en digital printer Vi kender ikke produk- ternes egenskaber