Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Præferencer på markedet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Præferencer på markedet."— Præsentationens transcript:

1 Præferencer på markedet.
Afsætning1 – Kapitel 10 (s )

2 Præferencer på et marked.
- I mange tilfælde foretrækker kunderne bestemte udbydere eller bestemte mærker frem for andre. Dette kaldes et heterogent marked Det er også et homogent marked, hvor der er svag præference fordi kunderne ikke har et særligt forhold til produktet.

3 Eksempler på præferencer.
- Der er forskellige præferencer for hver person og produkt men de fleste har næsten ingen præference for benzin fordi de går efter det billigste eller det der er i nærheden. Derimod med biler, tøj, møbler, er der høj præference fordi de køber noget de har kendskab.

4 Heinz Tomatketchup reklame.
I denne reklame kan man se Heinz prøver at give folk høj præference for hvad ketchup de vælger at købe. De prøver at skubbe folks præference hen mod deres egen ketchup.

5 Image-kommunikation vender tilbage – Markedsføring, 13. 03
Image-kommunikation vender tilbage – Markedsføring, Side 8 | 738 ord Artikel-id: e3226c63 Eller rettere: Impulskøb er for de troende, Artiklen fortæller om vores præferencer i krisetiden og når der skal spares. ”For det tredje er forbrugerne kodede på forhånd, når de vælger mellem Beauvais og Heinz, Carlsberg eller Heineken. De fleste af os har præferencer, så vi tager måske en ekstra Heinz med hjem, hvis tilbuddet er godt nok. Ikke mange Heinz-brugere tager Beauvais - selvom tilbuddet er helt exceptionelt.” Artikel


Download ppt "Præferencer på markedet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google