”Meningsmåling” viser at planlægning og politiske forhold har høj prioritet. Hvad kan du gøre? Hvem gør hvad hvornår, hvordan og med hvem? I første.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
OMRÅDESELVRANSAGELSE OG PLANLÆGNING
Advertisements

Porteføljestyring
Medlemsmøde 2 i BVU*net 30. august 2011 i Horsens 1. Præsentation af BVU*net og samarbejder Indledning, præsentation og indmeldelse i BVU*net Niels Haldor.
Ny sikkerhedsorganisation – nu med efteruddannelse
Naturfagsstrategi – i din kommune
Det arbejdsomme netværksseminar
Christian Plaschke, Den Digitale Taskforce
1 COPENHAGEN FINANCE IT REGION - Mere vækst og innovation i krydsfeltet mellem finans og IT.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Efter selvevalueringen Tovholderens rolle og opgaver 22. august 2007.
LEAN af ekspertviden - LEAN på et sygehus
Den regionale vækst- og udviklingsstrategi
Dansk produktion i globale værdikæder 14. november, 2013.
Dato - Dok.nr.1 Dialogforum - Engrosmodel
- et udviklingsprogram om forsøg med kompetencecentre Voksen- og efteruddannelse i centrum VEU-årsmøde 6. April 2006.
Søg støtte til projekter… København, 8. februar 2008.
Center for Sundhedsteknologi Baggrund:  Sikre regionerne uden for storbyerne gode rammebetingelser for vidensbaseret vækst og udvikling Formål:  At etablere.
Biogas og Fjernvarme v/Henrik Andersen – Dansk Fjernvarme.
KL - Danske Regioner – FTF og Professionshøjskolernes Rektorkollegium præsenterer National strategi for velfærdsuddannelserne.
Ibis’ monitorerings/performance system 1.Deltagerbaseret monitorering med partneres vurderinger i centrum, som kan udgøre et strategisk rum for læring.
Konkurrenceudsættelse – organisering, produktivitet, effekt FOPS arrangement , v. Henning Nilausen Indlægget kommer ind.
INNOVATION i DANMARK Er vi på vej mod en 3. generations innovationspolitik? Innovationspolitikken i dag: –Formål, virkemidler og arbejdsdeling Fremtidens.
De 10 bud for bedre samspil mellem forskning og erhvervsliv.
Energi på Tværs Workshop den 31. marts 2014 Velkomst ved vicedirektør Kristian Johnsen.
FORMÅL MED TUPVAK – OG KONKRETE EFFEKTMÅL Projektets hovedformål er følgende: 1.Formulering og forankring af en styrket strategisk prioritering af IKV-indsatsen.
Den danske vandsektor – ”Vandskabet” Behov for samling?  Behov for en generel politisk opprioritering af ”vand” som væsentligt for det danske og det internationale.
Thomas Bjørnkilde, Manager, PLS RAMBØLL Management
Landsbyggefonden – nye krav og procedurer
GRUPPEARBEJDE Opsamling for Middelfart 25 grupper (ca. 6 pers. i hver gruppe)
Status for Det Internationale Kulturpanels arbejde Oplæg på Kulturseminaret 30. august 2011 ved Jesper Hermansen, formand for Det Internationale Kulturpanel.
Sikkerhedsrepræsentantens arbejde set med 3Fs øjne
GRUPPEARBEJDE Opsamling for København 27 grupper (ca. 6 pers. i hver gruppe)
Hovedpunkterne i en ny strategi
Energi og miljø som drivkraft for vækst og erhvervsudvikling VÆKSTFORUM MIDTJYLLAND byder velkommen til konference:
Landbruget i de nye regioner - aktiviteter i Region Midtjylland Henrik Brask Pedersen Afdelingsleder Regional Udvikling.
- Værktøjer til strategisk og systematisk kompetenceudvikling
Tove Bang Overbibliotekar Handelshøjskolens Bibliotek i Århus METROEN Videndeling i et læringsmiljø.
Strategi for Danmarks Elektroniske Forskningsbibliotek.
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
KVIK KvalitetsVærktøj til udvikling af Innovation og Kompetence
Oplæg til LO Torsdag den 30. august 2007 Bedre vejledning og rådgivning.
Borgermøde om Udviklingsstrategien Byrådet har givet sin vurdering af udviklingen og forslag til hvilke visioner, strategier og indsatser, som skal sikre.
Lederkonferencen 9. juni 2010
Program Kort introduktion til workshoppen 1. time Generel introduktion til DEF og deff.dk - den samlede on-line indgang til Danmarks Elektroniske Forskningsbibliotek.
Forslag til fælles energivision i hovedstadsregionen Borgmestermøde 13. april 2015 Vicedirektør Kristian Johnsen, Region Hovedstaden.
Gruppearbejde Oplæg til workshops Hvilke emner skal der være fokus på? Hvilke arbejdsgrupper skal der nedsættes? Hvad skal der til? Hvordan.
Bilag 1. Forandringsteori TUP-projekt Én fælles VEU-center tilgang til IKV i AMU 1. Problembeskrivelse VEU-center Nords udbydere mangler en tværgående.
Skanderborg Det økonomiske gab  Merudgifter på knap 100 mio.  Merindtægter på godt 80 mio.  Udfordringen er knap 20 mio. Beskæftigelse & Sundhed.
Regional udvikling (1) Regionsrådet skal varetage nedennævnte regionale udviklingsopgaver: a) Udarbejde regionale udviklingsplaner og varetage opgaver.
Kulturarven er en aktiv ressource i samfundet. Politisk samfunds- mæssigt perspektiv Interessent- perspektiv Proces- perspektiv Medarbejder- perspektiv.
Strategioplæg Det midlertidige Vækstforum for Region Syddanmark.
Vejlederkonference Randers Tirsdag den Voksenvejledning.
Temamøde 3: Strategisk energiplanlægning i kommunerne Bjarne Juul-Kristensen, Energistyrelsen, d. 14. april 2011.
Psykisk arbejdsmiljø – en styrket indsats
Kort gennemgang – der kommer en nærmere beskrivelse på modul 3
DHF´s formål Stærke medlemsbaserede organisationer af mennesker med handicap, hvor kvindelige såvel som mandlige medlemmer har en reel mulighed for deltagelse.
Tværfaglig, tværorganisatorisk og tværsektoriel arbejde.
afrapportering den 22. september 2005
Kommunal ungeindsats Kortlægning af unge i Køge bugt
Dagsorden Præsentation - hvad er en Landsbyklynge?
Analyseværktøjer Swot Tows div. Implementeringsværktøjer Storytelling
NATO’s partnerskabspolitik-udfordringer og muligheder
Virksomhedspulje til bedre match
Lær med Familien - et projekt om forældreinvolvering i folkeskolen
Eventuelle delmål der ikke er opfyldt er markeret med rødt.
Kulturproces step 1 Før måling Efter måling
Det kompetente Nordjylland
Temagruppen Fysisk Aktivitet Sund By Netværket 13. maj 2019
Selvevaluering og opfølgningsplan
RRR Modellen.
OMRÅDESELVRANSAGELSE OG PLANLÆGNING
Præsentationens transcript:

”Meningsmåling” viser at planlægning og politiske forhold har høj prioritet. Hvad kan du gøre? Hvem gør hvad hvornår, hvordan og med hvem? I første omgang ser vi bort fra finansieringsbarrieren – fokusér på opgaverne og hvorfor de er vigtige for udvikling af fjernvarme - og for Danmark Teknologi- udvikling selvstændig platform for udvikling af fjernvarme Platform for eksport dansk styrkeposition Platform for videnudvikling karrierevalg for forskere Planlægning Relation til fx strategisk energiplan- lægning

Målet med dagen – øge fokus og aktivitetsniveau og finde argumenter for fjernvarme PSO Workshoppen – del af projekt Forankring – opfølgning Opbakning – medlemmer

Kortlægning og analyse Road Map for udvikling af fjernvarme Formidling til – og dialog med – eksterne aktører Se for mere om projektet og workshoppenhttp://fjvu.dk/content/fud-strategi

Forankring i Fjernvarmens Udviklingscenter De fire spor… Teknologiudvikling - Projektansøgninger, formidling Eksport, beskæftigelse - Ansøgning til Green Lab om fjernvarme – DEIL Videnopbygning - Kortlægning af uddannelser relateret til fjernvarme Planlægning - Formidlingsaktiviteter Tværgående: Videndatabase, praktik og andre aktiviteter der styrker samarbejdet mellem værker, virksomheder og videninstitutioner

Der er pt. ca. 100 dokumenter og flere kommer til hver dag Dokumenterne er alle markeret med tags – så det er nemt at finde dokumenter om det samme emne Samler viden om fjernvarme i en on- line database Bagudrettet og fremadrettet; Rapporter, forsøgsresultater, projektidéer, m.v. Grundlag for fokuseret og koordineret indsats for udvikling af fjernvarme Formulering af projektidéer, etablering af samarbejder, koordinering af ansøgninger