Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ibis’ monitorerings/performance system 1.Deltagerbaseret monitorering med partneres vurderinger i centrum, som kan udgøre et strategisk rum for læring.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ibis’ monitorerings/performance system 1.Deltagerbaseret monitorering med partneres vurderinger i centrum, som kan udgøre et strategisk rum for læring."— Præsentationens transcript:

1 Ibis’ monitorerings/performance system 1.Deltagerbaseret monitorering med partneres vurderinger i centrum, som kan udgøre et strategisk rum for læring mellem partnere og Ibis. 2.Et strategisk redskab for Ibis´ politisk valgte Styrelse. Systemet skal give indsigt i programmerne i syd og muliggøre vurdering af sammenhængen med organisationens globale strategier. 3.(Det må ikke være for papir- og arbejdstungt.)

2 MSC-metoden på programniveau i Ibis 1.Styringsgruppe for projektet/programmet. 2.Udvælgelse af monitorerings-domæner. 3.Deltagere i MSC: Basen / ledere, (gender). 4.MSC-workshop: ”Hvad er den mest betydningsfulde forandring der er sket...” 5.Både positive og negative MSC. 6.Monitorering som et strategisk rum for læring og fælles videreudvikling af strategier/aktiviteter til programmet.

3 Partneres vurdering af MSC-metoden Alle kan deltage uanset placering i organisationen. Fraværet af indikatorer gør monitoreringen tættere forbundet til mennesker og organisationer/projekters virkelighed. MSC faciliterer åben dialog om både positive og negative udviklinger i programmet/projektet. Åbner bedre op for kvinders direkte deltagelse. Vigtigt at MSC ikke bliver for arbejdstung. Metoden kan åbne op for konflikter mellem partnere.

4 Performance rapport fra Ibis i syd Ibis programkoordinator udarbejder performance-rapport på baggrund af MSC-monitorering. Rapporten inkluderer og reflekterer over historier/vurderinger fra partnere. Relaterer MSC-monitoreringen til Ibis´ strategier.

5 Styrelse/HO modtager performance rapporter Fælles analyse af materialet mellem HO og Styrelse. Tematiske vurderinger og sammenligninger.

6 Feed back fra Styrelsen til Syd Tilbagemelding fra Styrelse med positive og kritiske betragtninger vedr. programmet. Fremadrettede forslag til programmet. Skal forholde sig til det strategiske niveau.


Download ppt "Ibis’ monitorerings/performance system 1.Deltagerbaseret monitorering med partneres vurderinger i centrum, som kan udgøre et strategisk rum for læring."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google