Kulturministeriets Administrationscenter Orienteringsmøde: Rigsarkivet udbyder: ”Flytning af arkivalier fra nuværende magasinbygninger til magasinbygninger.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den gode proces for medarbejderne ved virksomhedsoverdragelse
Advertisements

Tilskudsordninger til finansiering af fosforvådområder Informationsmøder for kommuner 2012 Kristina Larsen NaturErhvervstyrelsen, Tønder.
Aktuelt nyt i udbudsretten, DFFU 9. juni 2010 Anders Birkelund Nielsen
DFM Konferencen – ”OPP i virkeligheden”
Hvorfor er det offentlige marked interessant?
Statsstøtte og udbudsreglerne
Erstatning og tilbudsgivers dilemma når udbudsgrundlaget er fejlbehæftet eller uklart Peter Dann Jørgensen.
Ændring af DATO: 1. Vælg ’Vis’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3. Skriv ønsket dato ind i datotekstfeltet med STORE BOGSTAVER 4. Tryk ’anvend.
Erfaringer med håndhævelsen af EU’s udbudsregler
Spørgemøde - Udbud af Mekanisk sikring til KomUdbud 7. maj
Informationsmøde Udbud af Biler, Esbjerg Kommune Danhostel Esbjerg den 20. august 2013.
Projektkonkurrencen – forhandlingsadgangen – advokatens overvejelser Dansk Forening for Udbudsret 26. januar 2012 Partner, advokat Tina Braad Holst, Advokater.
Ikrafttræden 1. juli 2010 Klager, der er indbragt for KLFU inden den 1. juli 2010, færdigbehandles efter de hidtil gældende regler. KLFU er obligatorisk.
v/advokat Jens Bødtcher-Hansen, Kammeradvokaten
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Vandløbsfagmøde Skarrildhus, Kibæk, 5. september 2013
Solcelleudbud på tværs af kommuner v/ Flemming Jørgensen, REEEZ REEEZ Renewable Energy and Energy Efficiency in Zealand.
UDBUD.
Velkommen Udbudspræsentation af udbud af Kantine- og køkkendrift på
Informationsmøde vedr
Kvikskranken Torsdag den 10. september 2009 Internal Market Centre.
Anders Birkelund Nielsen, specialistadvokat
Udbud og konkurrence 31. JANUAR Monopoler/dominerende stilling og udbud › Hvad er monopol/dominerende stilling ? ›Konkurrenceretligt ? Tilstrækkelig.
Begrundelsespligt? Advokat Henrik Holtse
Dansk Forening For Udbudsret, 20
Københavns Tekniske Skole 9 afdelinger fordelt i Hovedstadsområdet
Udbud på Biler foråret 2013 Orienteringsmøde den 7. maj 2012
Spørgemøde d. 2. okt Udbud af materialer til sløjd og naturfag samt udførelse af lovpligtigt eftersyn af træbearbejdningsmaskiner.
Statsautoriseret revisor Ove Frederiksen
Ændring af DATO: 1. Vælg ’Vis’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3. Skriv ønsket dato ind i datotekstfeltet med STORE BOGSTAVER 4. Tryk ’anvend.
Teknisk dialogmøde den 11. september 2013 Vinduespolering.
Indkøb & Medicoteknik Informationsmøde vedr. Udsåningsrobot til udsåning af bakteriologisk prøver i region midt 2013/S Januar.
OPP-projektet – Vildbjerg Skole. Opstart af udbudsproceduren Offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse i EF-tidende med opfordring til at deltage i.
1 IT-projekter - I et juridisk perspektiv. Fra Til 2.
Det Nye Universitetshospital i Aarhus I Informationsmøde I DNU-byggepladsen lige nu v/ byggechef Søren K. Overgaard, Projektafdelingen.
Uddannelsesstøtteforvaltningen
TATIONpRÆSEN 9. Februar 2010 AARHUS UNIVERSITET TILVALG Aarhus Universitet, AU Studieadministration, 9. februar 2010.
Velkommen Udbudspræsentation af Pacemakere, ICD’ere og elektroder Indkøb og Logistik.
Når der er givet en projektbevilling…. Opfølgning på projekter med tilskud fra Udviklingspuljen for folke- og skolebiblioteker.
A A R H U S U N I V E R S I T E T STUDIEFORVALTNINGEN Optagelse på kandidatuddannelser Aarhus Universitet Studieforvaltningen 16. november 2007.
Medico-teknisk Afdeling Velkommen Udbudspræsentation: Endoskopisk udstyr.
Indkøb & Medicoteknik Informationsmøde vedr. Hæmodialysemaskiner udbud 2012/S april 2012.
A A R H U S U N I V E R S I T E T STUDIEFORVALTNINGEN Optagelse på kandidatuddannelser Aarhus Universitet Studieforvaltningen 9. februar 2010.
Udbud af logistik og servicerelaterede biblioteksydelser til Koldingbibliotekerne Høringsmøde d. 27. maj 2015 Kolding Bibliotek, Slotssøvejen 4 Kl
FRITVALG AF PLEJE OG PERSONLIG BISTAND EGNETHEDSKRITERIER.
Et samarbejde mellem: BAT Kartellet | Bygherreforeningen | Dansk Byggeri | Danske Arkitektvirksomheder | DI Byggematerialer | Foreningen af Rådgivende.
Dialogmøde Udbud hosErhvervsrådet Herning & Ikast-Brande Kommune.
16. juni 2016 Indkøb under tærskelværdierne efter den nye udbudslov.
Informationsmøde 27. maj EU-Udbud af Håndværkerrammeaftaler Prækvalifikation.
Et samarbejde mellem: BAT Kartellet | Bygherreforeningen | Dansk Byggeri | Danske Arkitektvirksomheder | DI Byggematerialer | Foreningen af Rådgivende.
Informationsmøde: Udbud af sårplejeprodukter og forbindsstoffer til Region Syddanmark.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Københavns Kommunes Frugt og grønt genudbud 1. Køb og levering af økologisk hel frugt, grønt og krydderurter.
Leverandørmøde Snedker 20. april 2014 kl på Selandia.
Det fælles europæiske udbudsdokument Sådan virker det! Dialogmøder om ESPD i København og Odense foråret 2016.
Teknikmøde EU-Udbud af Håndværkerrammeaftaler Mandag den kl
DFFU, 9. juni 2010 Praktiske tiltag i relation til den nye lov om håndhævelse af udbudsreglerne v/chefudbudsjurist Karin Martinsen.
PRIMES Mærker i det nye EU udbudsdirektiv Præsenteret af.
Orienteringsmøde - Prækvalifikation
8. august 2016 Orienteringsmøde vedrørende prækvalifikation til Netværkskomponentaftalen v. Christoffer Værgman Jeppesen, Marianne Røder Lauridsen (Moderniseringsstyrelsen)
Begrundelsespligt? Advokat Henrik Holtse
Indhentning af Dokumentation
Udbudsforskrifter (UF) Vintertjeneste
Dagsorden for mødet Velkomst og kort præsentation
BRD informationsmøde Prækvalifikation teknik d. 10. marts 2016
Informationsmøde Udbud af GLR / CHR 29. august 2016, Glostrup
Under udbudsgrænserne
Informationsmøde: Udbud af anti-decubitus madrasser og special madrasser, vekseltryk/dynamisk til Region Syddanmark.
Det kommende udbud – refleksioner og debat
§ 18-teamet Socialforvaltningen Center for Socialpolitik og Udvikling
Informationsmøde: Udbud af produkter til brug ifm. personlig hygiejne og desinfektion.
Præsentationens transcript:

Kulturministeriets Administrationscenter Orienteringsmøde: Rigsarkivet udbyder: ”Flytning af arkivalier fra nuværende magasinbygninger til magasinbygninger på Kalvebod Brygge” Kim Funk / vers

Dagsorden 1.Indledning 2.Udbudsbekendtgørelsen/Prækvalifikation 3.Overordnet tidsplan for udbuddet/opgaven 4.Den udbudte opgave 5.Lille besigtigelsestur 6.Evt.

Indledning Formål med orienteringsmødet: –Åbne dørene for interesserede firmaer. –Skabe interesse og større deltagelse i konkurrencen om opgaven. –Spørgsmål kan kun besvares med udgangspunkt i indholdet i udbudsbekendtgørelsen. –Interesserede firmaer, som ikke deltager i orienteringsmødet har samme oplysninger/mulighed for at deltage i udbuddet.

Udbudsbekendtgørelsen/ prækvalifikation Udbudsform: Begrænset udbud Udbudsbekendtgørelsen er offentliggjort i EU-tidende (2008/S ). –Interesserede firmaer skal indsende ansøgning om prækvalifikation med alle de oplysninger, som kræves af udbudsbekendtgørelsen. –GLEM IKKE EN OPLYSNING/DOKUMENTATION!!!!! –Ansøgningsfristen er den 17. december 2008 kl –Ansøgningen sendes/afleveres i brevform senest den kl. 12:00 på adressen: Rigsarkivet Att.: August Eriksen Rigsdagsgården København K. –Brevet bør mærkes "udbud flytning" og bør indeholde tre eksemplarer af ansøgningen. Kontrakten forventes påbegyndt i oktober 2009 og afsluttes i sidste kvartal 2011.

Udbudsbekendtgørelsen/ prækvalifikation DEL III: Juridiske, økonomiske og tekniske oplysninger. –III.1.3: Sammenslutninger/konsortier af virksomheder har mulighed for at byde på opgaven. For så vidt, at en sammenslutning af virksomheder byder på opgaven, skal de påtage sig solidarisk hæftelse, og de skal udpege en fælles befuldmægtiget, der kan tegne sammenslutningens rettigheder og forpligtelser over for ordregiver og være kontaktperson og sekretariat for sammenslutningen. Ansøgere der indgår i sammenslutning/konsortie skal hver især afgive de oplysninger, som er påkrævet under punkt III.2 neden for.

Udbudsbekendtgørelsen/ prækvalifikation III.2 Betingelser for deltagelse III.2.1) De økonomiske aktørers personlige forhold, herunder krav om optagelse i erhvervs- eller handelsregister Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt: –SERVICEATTEST: Dokumentation i henhold til nedenstående skal vedlægges anmodningen: Dokumentation for at virksomheden ikke er udelukket fra at afgive tilbud i henhold til artikel 45 i Europa- Parlamentets og Rådets direktiv nr. 2004/18/EF af 31. marts Dokumentationen skal være gældende på ansøgningstidspunktet. I Danmark vil serviceattest fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen være tilstrækkelig. –TRO- OG LOVEERKLÆRING: Dateret og underskrevet tro- & loveerklæring på, hvorvidt tjenesteyder har ubetalt forfalden gæld til det offentlige i henhold til Bekendtgørelse af lov om begrænsning af skyldneres muligheder for at deltage i offentlige udbudsforretninger og om ændring af visse andre love, LBK nr. 336 af

Udbudsbekendtgørelsen/prækvalifikation Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt: Dokumentation i henhold til nedenstående vedlægges anmodningen: A) En erklæring om den økonomiske aktørs samlede omsætning inden for det aktivitetsområde, kontrakten vedrører, i det senest disponible regnskabsår, afhængigt af hvornår den økonomiske aktør blev etableret eller startede sin virksomhed, hvis tallene for denne omsætning foreligger. B) Oplysning om virksomhedens soliditetsgrad fra det senest disponible regnskabsår, afhængigt af hvornår den økonomiske aktør blev etableret eller startede sin virksomhed, hvis tallene for denne omsætning foreligger. A) og B) Regnskabsoplysningerne skal være attesteret af en registreret eller statsautoriseret revisor. C) Bankerklæring til dokumentation af virksomhedens økonomiske og finansielle kapacitet. Erklæringen må maksimalt være 6 måneder gammel i forhold til sidste rettidige anmodningsdato den D) Bevis for ikraftværende erhvervsansvarsforsikring med dækningssum for personskade på 5 mio. kr. og tingsskade på 10 mio kr., eller bevis for at der kan tegnes en sådan erhvervsansvarsforsikring. Mindstekrav til det niveau, der muligvis kræves Ad A) Ansøger skal som mindstekrav have en samlet omsætning i senest afsluttede regnskabsår på minimum 6 mio. DKK. Ad B) Ansøger skal som mindstekrav have en soliditetsgrad i seneste afsluttede regnskabsår på minimum 5 %. III.2.2) Økonomisk og finansiel kapacitet

Udbudsbekendtgørelsen/prækvalifikation Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt: Dokumentation i henhold til nedenstående vedlægges anmodningen: E) Referenceliste over de betydeligste flytteopgaver, der er udført i løbet af de sidste tre år. Referencelisten ses gerne at vedrøre den udbudte opgave samt indeholde kundenavne og tidspunkter for opgavernes udførelse samt angivelse af omfang. F) Leverandøren skal oplyse hvor stor en del af aftalen der eventuelt gives i underentreprise. G) Leverandøren ses gerne at redegøre for det materiel og tekniske udstyr som leverandøren råder over som findes relevant for opgavens udførelse. Dette indebærer en redegørelse for antallet og størrelsen af flyttebiler, trucks og burvogne mm. Mindstekrav til det niveau, der muligvis kræves: ad E.) Ansøger skal som mindstekrav vedlægge ansøgningen tre referencer. III.2.3) Teknisk kapacitet

Udbudsbekendtgørelsen/ prækvalifikation 5-7 firmaer prækvalificeres. Hvis, der er flere egnede ansøgere end 5-7 udvælges de bedst egnede på grundlag af følgende kriterier: –Referencer –Omsætning –Soliditetsgrad

Overordnet tidsplan for udbuddet/ opgaven Ansøgningsfrist den 17. december 2008 kl Udbudsmateriale udsendes til de 5-7 prækvalificerede firmaer ultimo januar Tilbudsfrist forventes i april Kontraktindgåelse i juni Opgaven påbegyndes i oktober 2009.