SANSENING og INTUITION er måder vi får/tager information på Sansefunktionen tager informasion ved hjælp af de fem sanser, syn, hørelse, følelse, lugt og.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gammelheds-Philosophy
Advertisements

Forældremøde Lærkebo. Mariagerfjord Kommune.
Den store Tur guide Made by Socom.dk. Den store Tur guide Velkommen til Den store Tur guide •Her kan du: –Oprette nye turer –Tilmelde dig på en tur –Komme.
Music: Nightengale Serenade
HELVEDE? … DET ER DE ANDRE!
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
DE FIRE KUFFERTER Umødte behov Tabte selv Overlevelsesstrategier Imago
John.M.Nielsen Metode & Co.
Hvad du har lært Dine nye mentaltræningsvaner. Du har nu lært dig selv bedre at kende som løber • Du er blevet mere bevidst om den tankevirksomhed der.
I dag er temaet Visualisering
Læringsstile og ambitiøs it-anvendelse i undervisningen
MedarbejderUDVIKLINGSsamtale
SSQ12-C SSQ12-C Instruktioner De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer.
Arbejdspladsudvikling
Orientering om om CBT (Cognitive behavior therapy) © John Winston Bush, PhD. All rights reserved.
Humanistisk fagsprog Humanistiske fag – dansk, engelsk, tysk, historie mfl. Udgangspunk i ”tekster” Forståelse og fortolkning er overordnet karakteristisk.
Introduktion til Det Praktiske Projekt Det Praktiske Projekt Udvikling og skriveproces.
8 tips til succesfuld ledighed Med Christina Janns.
Erfaring – læring – viden – videnskab – undervisning Om den pædagogiske egenlogik i undervisningsmæssige dannelsesprocesser og betydningen deraf for alle.
Refleksion over sidste gang !
Darum skole 4. november 2013.
Kommunikation Dit budskab består af: 7% ord 38 % toneleje
MUNDTLIG FREMSTILLING
Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en.
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Årsaftale projekt Tidslinie © due & partners
Hvilken del af spørgsmålet forstod du ikke??
Undersøgende. Indkredser situationen: Hvem gjorde hvad, hvor, hvornår, hvordan.? Hvad skete der? Hvem gjorde hvad? Hvad sagde hun? Var alle der? Hvem var.
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Gymnasietid Lektielæsning Læringsstile. Lektielæsning Hvad er god lektielæsning? ◦ Man når at lave det, man har planlagt (realistisk planlægning) ◦ Man.
James G. March & Johan P. Olsen: Organizational Learning and the Ambiguity of the Past                    James G. March Johan P. Olsen.
Fortæl om din seneste succes i klasseværelset. Hvordan påvirker fraværet de klasser, du underviser?
Hvordan du bliver lykkelig. 1. Have et mål 2.Smil altid.
Hvordan du bliver lykkelig. 1. Have et mål 2.Smil altid.
Hvordan passer jeg på mig selv ?
Projektlederens rolle(r)
Psykoedukation for patienter med skizofreni
Kap. 8: Butikchefens adfærd – adfærdsprofil (Whole Brain)
Relationer – børn og voksne
AFGØRELSE og OPLEVELSE er forskellige livsstile En livsstil basert på afgørelser, er at være bestemt, planlagt og ordnet. En livsstil basert på oPlevelse,
Hvad virker motiverende på dig når du arbejder med projektet ?
Ungdomsbyen i samarbejde med Benedicte Kommunikation
Svar venligst på nedenstående spørgsmål, før du besvarer spørgsmålene om din hørelse Navn: Dato: Alder: Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger.
Relationer – Omgangstone
Humanistisk fagsprog og læringsstile Dagens program
Procesværktøjer.
Øjenstyringscomputer – og hva’ så? Familieweekenden d september 2014 Center for Rett Syndrom.
Idé-generering. Idéudvikling En fast økonomisk ramme En fast tidsmæssig ramme Et fast eksamenskrav En fast dramaturgi Nytænkning – et konkurrenceparameter.
Hvordan du bliver lykkelig. 1. Have et mål 2.Smil altid.
Bestemmelse af din typekode
Navn (Sidehoved/fod)Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler Adfærdskampagner Mandag den 17. juni 2013 FM | enheden.
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Køb det fulde sæt til 299 kr + moms
Børns udvikling Tamim harise.
E I EKSTROVERSION og INTROVERSION
At tale om sexualitet.
Relationelle Kompetencer
LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
Hvad er det gode skolelederliv?
1 Læringsstil, samt Projektplanlægning og projektstyring Mål: At i får kendskab til jeres egen læringsstil. At I får et grundlæggende kendskab til projektplanlægning.
Problemformulering En problemformulering er et sæt af åbne spørgsmål.
Erhvervsrettet innovation - elektrikeruddannelsen Uge 26 – Aalborg Dag 2 1.
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
Opsamling på cafeseminaret i går Hvad siger I selv om god velfærdsledelse - i praksis?
Skab engagement som coach Dette er et værktøj for dig, som vil Skabe motivation, engagement og ejerskab Sikre bedre performance Skabe udvikling og læring.
Læring og it Læringsstile og it 1. læring og it Spændvidde i undervisningen AKTIV Eksperimenterende Handlende REFLEKTERENDE Observerende Lyttende IT-læringsobjekter.
Problem- and play- based Learning
Begynd med at åbne
Præsentationens transcript:

SANSENING og INTUITION er måder vi får/tager information på Sansefunktionen tager informasion ved hjælp af de fem sanser, syn, hørelse, følelse, lugt og smag Den iNtuitive funktion bearbejder information med den “sjette sans”, eller “fornemmelsen” S N Vi bruger alle begge holdningene, men en af dem er som oftest foretrukket og bedre udviklet.

SANSENING Tendenser/Karakteristika INTUITION Tendenser/Karakteristika Observerer de specifikke dele Ser på mønster og sammenhænger Lever her og nu og nyder det som er Lever mere i fremtiden Foretrækker at arbejde med praktiske ting Foretrækker at fantasere over muligheder

SANSNING Tendenser/Karakteristika INTUISION Tendenser/Karakteristika Kan lide ting som er konkrete, målbare og håndfaste Kan lide muligheder, at finde på Starter ved begyndelsen og tager et skridt ad gangen Hopper gerne til midten, og kan hoppe frem og tilbage efter behov S-ere har behov for N-ere for at skaffe balance. N-ere har behov for S-ere for at skaffe balance.

SANSNING Tendenser/Karakteristika INTUISION Tendenser/Karakteristika Optaget af at samle information Optaget af at sammenfatte Holder af at skabe prosedyrer og udarbejde rutiner Har behov for forandring og variation S-ere har behov for N-ere for at skaffe balance. N-ere har behov for S-ere for at skaffe balance.

SANSNING Tendenser/Karakteristika INTUISION Tendenser/Karakteristika S’er kan virke materialistiske og bogstavlige på N’er N’er kan virke upraktiske og drømmende på S’er Irriterer sig over at S’en altid må ha alle detaljer på plads før forslag fremmes Opfatter N’ens ideer som konkrete forslag S-ere har behov for N-ere for at skaffe balance. N-ere har behov for S-ere for at skaffe balance.

S N Sanse Detaljer Nu Praktisk Fakta Sekvenser Retning Repetion Glæde Beholde Disse karakteristika stammer ofte fra S og N præferanser, nogen af dem kan passe til dig. iNtuision Mønster I fremtiden Fantasirig Nyskabning Tilfældig Impuls Variasion Forventning Forandre NOGLE NØGLEBEGREBER

S N ? ? ? ? ? ? stærk moderat svag svag moderat stærk Sansere bruger S og N, men foretrækker S. iNtuitive bruger N og S, men foretrækker N Hva foretrækker du? Hvor stærk er din præferanse?