Alkohol, euforiserende stoffer, sløvende medicin

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Mulighedernes jagtformer
Advertisements

DOMSTOLENE & KRIMINALITET
Søkortet, bredde- og længdegrader, positioner
Bilag 3 · Bekendtgørelse om fiskeres hviletid Bekendtgørelse om fiskeres hviletid 1) I medfør af § 4, stk. 3, § 57 og § 70 i sømandsloven, jf. lovbekendtgørelse.
Bekendtgørelse om samarbejde om sikkerhed og sundhed
Lektion 15 – Afgøre om fare for sammenstød
Disposition Forvaltningsloven Partshøring Begrundelse i afgørelser
Lektion 25 Pligt til at hjælpe andre fartøjer og personer i nød
Regelaften Regeludvalget De nyeste ændringer Hulspilsregler
Chat og SMS på den fede måde!
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Side 6Side 3 hittegods: Under oprydning finder du bag en stol en læderjakke med en tegnebog. Tegnebogen indeholder ingen penge, kun kørekort,dankort,sygesikringsbevis.
Anmelderdatabasen Hvem kan få tilladelse til at tinglyse for andre?
Væsentlige ændringer Formålsbestemmelse (§ 1)
Lektion 6 - Tid, fart og distance
Beskyttelse af havmiljøet
Ikrafttræden 1. juli 2010 Klager, der er indbragt for KLFU inden den 1. juli 2010, færdigbehandles efter de hidtil gældende regler. KLFU er obligatorisk.
Lovgivning - i forhold til seksuelle overgreb
Lektion 21 Behørigt udkig, søvagt, skibsførerens ansvar
Farvandsafmærkning Farvandsafmærkning er søens vejskilte og trafiklys, som markerer hvor på havet du kan sejle sikkert - og hvor du skal holde dig væk.
Klargøring til sejlads
Turen går til Indien Engelsk, religion, historie og idræt 3.G, uge 41.
Navigatoriske publikationer
Lektion 8 – Bestiksejlads
Lektion 11 – Brug af GPS navigator, waypoints
Lektion 18 Sejlads i snævre løb og trafiksepareringsområder
Behørigt udkig, søvagt, skibsførerens ansvar
Arbejdsmarkedsforhold – Hvad der er godt at vide for fiskere om organisationer, beskæftigelse, regler og rettigheder.
Lektion 22 – Nødmeldinger og nødsignaler
Quiz i navigationslys Hvad ser du her? 1. Fiskeskib 2.
Myter? Hvad er skrøner og hvad er facts?
Beskæftigelseskravet
Lanterner og dagsignaler
Sandheden Den statistiske sandhed Den oplevede sandhed
Loyalitet – hvad siger juraen?
Særlige regler for sejlads i indre danske farvande
Sygeplejerskers juridiske ansvar mv.
Oplæg om sygedagpengereformen d. 1. oktober 2014 for Viborg kommune
Landinspektør Jørgen Heinemeier, Naturstyrelsen
Fremtidige udfordringer i fiskerisektoren?
Sportsmanship Hovedregler Definitioner
Jes Ryttersgaard GI Loven Lov om infrastruktur for geografisk information.
1ATV-møde – Jord i råstofgrave. 2  ” Tilførsel af såvel forurenet som uforurenet jord til råstofgrave og tidligere råstofgrave er forbudt i  henhold.
Sygeplejerskers juridiske ansvar mv. 21. September 2011 Souschef, cand. jur., Anna Murphy Tilsyn og Patientsikkerhed, Sundhedsstyrelsen.
Notatpligt, vejledningspligt & Partsrepræsentation
Professor, dr. jur. Mette Hartlev
Hospitalsenheden VEST
Paragrafferne i Serviceloven almindelig underretningspligt
REACH-Implementeringsprojektet Status for implementeringen af REACH i Danmark Torben Nørlem, Miljøstyrelsen Kemikalier.
Om censoretik og forventninger til censorers rolle oplæg til censorlandsmøde 19. marts 2014 Line Folsgaard Petersen på vegne af de 7 danske Ergoterapeutuddannelser.
 Karakterfastsættelsen sker på baggrund af en samlet vurdering af, i hvilken grad præstationen eller standpunktet opfylder de mål, som skal.
Spørgsmål Bekendtgørelse om eftersøgning og aflivning af nødstedt vildt (Bekendtgørelse nr. 417 af 27. april 2007) Udskriv præsentationen og klip kortene.
Tekniske hjælpemidler Bekendtgørelse Anvendelse af tekniske hjælpemidler § 1. Bekendtgørelsen omfatter: anvendelsen af tekniske hjælpemidler ved.
Juridisk Forening, 28. november 2011 Dias 1 Korruptionsproblemets årsager og konsekvenser – internationalt og nationalt Morten Broberg Det Juridiske Fakultet.
Kursus i Tarm febr Hvilke rettigheder har en borger der er misbruger af alkohol? S tøttemuligheder i Serviceloven – Lov om Social Service.
Brandsyn. Hvad siger loven…  Det fremgår af § 1, stk. 1, i bekendtgørelsen, at kommunalbestyrelsen har pligt til at foretage brandsyn af 1) Brandfarlige.
Nye arbejdsmiljøregler - fra sikkerhed til arbejdsmiljø august 2010.
Sikrede afdelinger Særlig sikrede afdelinger
§ 12 Kommunalbestyrelsen skal virke for kommuneplanens gennemførelse
Voksenansvar for anbragte børn og unge Børn og unges rettigheder
Voksenansvar for anbragte børn og unge Undersøgelse af person eller opholdsrum og bevaring af effekter Private opholdssteder Åbne døgninstitutioner Delvis.
Voksenansvar for anbragte børn og unge
Kort gennemgang af begreberne:
Private opholdssteder Alle typer døgninstitutioner
Sikrede døgninstitutioner Særlig sikrede afdelinger
Voksenansvar for anbragte børn og unge Husorden
Hvorfor korttursstyrmandsuddannelse?
Materialegodkendelse
Emner Konsekvenser af valg Straffeloven Straffeattest
TÅRNBY KOMMUNE SSP Nyhedsbrev Billede- og videodeling.
Præsentationens transcript:

Alkohol, euforiserende stoffer, sløvende medicin Ligesom man om bilist ikke må være påvirket af alkohol, euforiserende stoffer og sløvende medicin, må man selvfølgelig heller ikke være påvirket som fartøjsfører eller besætningsmedlem på et fartøj til søs. Promillegrænse til søs  Promillegrænse på 0,50 gælder derfor til søs ligesom til lands. Promillegrænsen gælder for al erhvervssejlads og for de største (15-24 meter – Yachtskipper 3) og de hurtigste fritidsfartøjer (vandscootere og speedbåde, som er omfattet af det obligatoriske speedbådsbevis). Herudover gælder for alle fartøjer et generelt forbud mod sejlads, hvis man i øvrigt er så påvirket af alkohol eller andre rusmidler, at man er ude af stand til at føre fartøjet på fuldt betryggende måde. Dvs. også fritidsfartøjer op til 15 meter, som ikke er omfattet af speedbådsbeviset. © Dragør Navigationsskole

Alkohol, euforiserende stoffer, sløvende medicin Søfartsstyrelsens ”Bekendtgørelse af lov om sikkerhed til søs” § 29 a. For spiritussejlads straffes den, som fører skib eller i øvrigt udfører arbejde om bord på et skib i en stilling af væsentlig betydning for sikkerheden efter at have indtaget spiritus i et sådant omfang, at alkoholkoncentrationen i blodet under eller efter sejlads overstiger 0,50 promille. Stk. 2. Stk. 1 finder ikke anvendelse for fritidsfartøjer, hvortil der ikke er foreskrevet udannelseskrav til fartøjets fører eller eventuelle styrmand. Førere af vandscootere og lignende fartøjer er dog omfattet af stk. 1. Stk. 3. Stk. 1 finder ikke anvendelse, når et fritidsfartøj er fortøjet i havn eller på beskyttet ankerplads. Stk. 4. For spiritussejlads straffes endvidere den, som fører skib eller i øvrigt udfører arbejde om bord på et skib i en stilling af væsentlig betydning for sikkerheden efter at have indtaget spiritus eller andre rusmidler i et sådant omfang, at vedkommende er ude af stand til at udføre sin tjeneste på fuldt betryggende måde. § 29 b. Politiet kan til enhver tid forlange, at personer, der er omfattet af bestemmelserne om spiritussejlads i denne lov, foretager en udåndingsprøve. Stk. 2. Politiet kan fremstille en person til udtagelse af blod- og urinprøve, hvis der er grund til at antage, at vedkommende har overtrådt bestemmelserne om spiritussejlads, eller vedkommende nægter eller ikke er i stand til at medvirke til udåndingsprøve. Når særlige omstændigheder taler derfor, kan politiet tillige fremstille den pågældende til undersøgelse af en læge. § 29 c. Spiritussejlads efter § 29 a straffes med bøde eller fængsel i indtil 1 år og 6 måneder. Stk. 2. Spiritussejlads i robåde og lignende fartøjer, som ikke føres frem ved sejl- eller motorkraft, straffes dog med bøde. © Dragør Navigationsskole

Alkohol, euforiserende stoffer, sløvende medicin