Kaptajn Karlsens skib Synlig læring med it Agerbæk Skole og

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolens profil Den lille skole er et trygt og udfordrende læringsmiljø for elever 0 til 9 klasse, hvor den faglige og sociale læring er forankret i en.
Advertisements

Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Book-trailer i 5.a Læringsmål Hvad skal eleverne lære?
Lablæring Uddannelsesforum 2011 Projekt i Sosuuddannelsen
Læsning og skrivning i børnehaveklassen
”Intet” af Janne Teller
Velkommen til workshoppen
Ordblindes problemer:
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Faglig læsning 7. – 9. kl. Work-shops.
Sæt lyd og billeder på din sprogundervisning
Arbejdspladsudvikling
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
LæseUdviklingsSkemaet
I det efterfølgende ses på tre forskellige indgangsvinkler i kommunikationen med medarbejderne De tre temaer er Samtalen Synlig ledelse og gennemslagskraft.
Sådan underviser vi i stavning
Hvordan er jeg blevet til dén, jeg er?
Introduktion til Blackboard og netmedieret kommunika-tion
De store underviser de små ved hjælp af it.
Netværksgruppe tysk 4 tysklærere fra div.gym:
Hvordan skal man holde orden på sine dokumenter = filer
Her kan du søge oplysninger om de forskellige lande, se videoklip med børn og unge, lave dine egne kort, statistik og lave wiki’er Med kortgeneratoren.
Kommunikation / it.
Dansk 1. klasse.
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Informationssøgning for ungdomsuddannelserne
Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
Juhu – nu skal jeg lære at læse….
Meningsfuld stavning Fag Niveauer Mål Software Beskrivelse Dansk 3.-4.kl. og indskolingen Projektet behandler en af danskfaget absolutte kerneområder ved.
5/6 klasse Dagbog for lejrskole til Bornholm
En portfolio er den bevidste indsamling og løbende vurdering af eller refleksion over undervisningens og læringens processer og produkter.
Vejen mod at lære at læse
Hva er god klasseledelse ?
Eksempler på skabeloner til bøger i powerpoint
Digital skriftlig- og mundtlighed
OBS – gør som det passer dig!  Denne skabelon er med vilje ikke særlig stramt designet. Det er for at du selv kan lægge det indhold og detaljeniveau i.
Evaluering af introkurser Hvilken uddannelse har du besøgt? ValgmulighedTalProcent STX24824,8 HHX10010,0 HF90,9 HTX10310,3 Sundhed, omsorg og.
Årsplan – en kort en lang
Hvad er powerpoint? Det vil sige:
Udeskolekursus Tårnby Kommune, august 2011
Vejen Kommune Det er besluttet, at alle skoler i Vejen Kommune arbejder med Vurdering for Læring. Alle skoler arbejder efter en fælles procesplan. Arbejdsgrupper.
Fra vidensdeling til produsage Kursisten som vidensproducent.
Ida Harlev og Tobias Smith, Syvstjerneskolen
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Skriv titel Skriv årgang, fag og initaler Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
3.A Dansk: Os fra Blomsterkvarteret EM
Hvordan får man mest ud af Forældreintra
OPGAVE 1 AF : MIA MARSCHALL Kommunikation / IT. XCF XCF er gimps eget format. Dette format gemmer både lag & gennemsigtighed. Ulempen ved xcf er, at den.
Multimodale læremidler. Understøtte undervisningen 2 Et læremiddel til at understøtte undervisningen i erhvervsøkonomi for læsesvage elever: - Multimodalt.
Produktion af musikvideoer 8. årgang, dansk, CA, AD, KU, KK Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Alsidig personlig udvikling Sociale kompetencer Sproglig udvikling Krop og bevægelse Naturen og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier x Læreplans.
En portfolio er den bevidste indsamling og løbende vurdering af eller refleksion over undervisningens og læringens processer og produkter.
Billedanalyse 7. årgang, dansk – Vi, LN, AH, LP Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Synlig læring i praksis Workshop på konference Lise Mayland, Impact Uddannelse.
Kompetenceudvikling for pædagogmedhjælpere FØR. Indledende samtaleguide - kursisten Indledende samtaleguide - lederen UNDER. Kursistportfolio og underviserportfolio.
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
Photo Story Den smarte måde at lære på Tradium – Randers Malerskole.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
0. Kl 2016/2017.  I bh.kl skal undervisningen tilrettelægges og udføres således at eleven får kompetencer inden for:  1)Sprog  2)Matematisk opmærksomhed.
Velkommen Mit navn er Lis Winther Indhold Tekst Punkt Figurer Smart Art Tegn selv Styring Masteren Temaer og skabeloner Til PP Til hele Office Lyd.
1. klasse skriver fagbøger - eksempel på undervisningsforløb fra Hattingskolen 2007.
GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING Vores næste skridt Hvad tager vi med videre?
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
National ordblindetest på tværs af uddannelser Testen skal identificere elever og studerende med ordblindhed på tværs af uddannelser fra forår 3.klasse.
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Workshop for it-supportere i Moodle og PraxisOnline 23. oktober 2015
Kjeld Resen Projektarbejde og PowerPoint
Titel på kursuspræsentation
Eksamen D. 18/ Varighed: 30 min
Præsentationens transcript:

Kaptajn Karlsens skib Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013 Kaptajn Karlsens skib 1.kl, dansk og OS

Digitale dannelsesmål Almene dannelsesmål Hvad ville du/I opnå? Opgaven: Hver elev har fået et dyr/bogstav de skal skrive om. Dyrets navn, lyd og ord der starter med bogstavet. Skrive et bogstavrim og lave en tegning til. Medbringe en ting, der tages billede som barnet skriver om. Der arbejdes individuelt Faglige trinmål: Repetere bogstav navn og lyd Skrive enkle tekster Stave små lydrette ord Digitale dannelsesmål: Anvende gruppedrev og eget drev, hente og gemme Skrive i tekstboks Indtale lydfil Hente billeder på gruppedrev og indsætte i skabelon Præsentere og formidle viden- fremlæggelse Almene dannelsesmål: Lytte og anerkende (andres produkter) Beskriv forløbets: Faglige trinmål Digitale dannelsesmål Almene dannelsesmål

Hvad gjorde du/I? 1. Viste et eksempel – 2. Introducerede tekstboks, indsæt billeder, indtale lyde, indsætte ny side Beskriv forløbet: Guide? Skabelon? Evaluering? Programmer? Produkter? Redskaber?

Eksempler Indsæt billeder, fil eller tekst fra forløb Uglen Ulla underviser unge mennesker i en ubåd

Hvordan gik det? Vi er i gang med en proces. Jeg røg i problemer med at jeg havde gemt billeder og skabelon på gruppedrevet. Det ene hold fik skabelonen gemt, gruppedrevet var forsvundet næste gang, så der hjalp USB- sticket. Så har temauge, egne kurser og læsekursus for klassen sat forløbet på standby. Eleverne var motiverede og gode til at finde opgaven og arbejde med den. Evaluering? Udfordringer? Elevers læring? Elevers motivation? Værdi?

Hvad har du/I lært? Lært at ave skabelon …… Næste gang: Lave køreplan Præsentere mål for eleverne - evaluering Næste gang? Opnå/undgå?

Andet?