BACKUP eller dø! Klik dig frem til næste billede ->

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi præsenterer SLIDEPLAYER.DK
Advertisements

Søgning efter en fil Du vil finde et Word dokument som du ikke kan huske hvor du har placeret men du kan huske et af ordene i dokumentet Du får dette.
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Hvor klog er du?? Her er 4 spørgsmål.
Gammelheds-Philosophy
Sådan laver Du et POWER POINT program.
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Måske er I gode venner i et år,
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Hvordan får du et Print Screen
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
TEST 2 modul 1 20 spørgsmål. Du skal klikke med musen på det rigtige svar, så kommer du automatisk til næste spørgsmål Klik for start.
Torbenfeldvej Vallensbæk strand Tlf.: – – dagligt brug af vores hjemmeside •AGEN LYS har en stor og omfattende.
PC1 Lad os komme i gang…..
Prøver 2014 Dagens motto: Husk nu det er en prøve, ikke en eksamen!
1 Download af musik fra netmusik.dk Sådan downloader og overfører man musikken til computer og MP3-afspiller.
Udlægning af en ny cache
Oprydning på Pc'en Din PC bliver langsommere jo længere tid du bruger den Du er ikke årsag til dette Det er bare sådan din PC arbejder. Dine filer bliver.
Vor tids paradoks Klik for næste side  I dag har vi større huse og mindre familier. Mere bekvemmelighed, men mindre tid.
Videregående pc-vejledning Modul 02: Harddisken 1 60+Bornholm.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Computerens anatomi.
Instruktion i Animation Shop
Beskyt din computer og dine data!
Formularer (Access, del 3)
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Hvordan skal man holde orden på sine dokumenter = filer
Computerens Anatomi At vælge den korrekte computer
Computerens anatomi! Hvad skal du vide før du køber din egen?
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Du er ved at gå ind i en magisk verden.... Om et øjeblik...
Lyd-ikonet er forsvundet
TEST 3 modul 1 20 spørgsmål. Du skal klikke med musen på det rigtige svar, så kommer du automatisk til næste spørgsmål Klik for start.
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
IT – sikkerhed Fysisk sikkerhed Logisk sikkerhed
Lav en lydfortælling på computeren Find programmet Her kommer en kort i, hvordan du åbner Lydlab, og hvordan du arbejder med de mest elementære dele.
Introduktion til Access (Access, del 1)
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
Center for Undervisningsmidler Dispositionsvisning Den hurtige professionelle måde at arbejde på. Her kan du koncentrere dig fuldstændig om indholdet.
Ældre Sagen Funktionen ”Send til” inkl. Brænd en CD 1. Du får dette billede når du højreklikker på, mapper, dokumentfiler, billedfiler, lydfiler m.fl.
Backup/Storage Søren Helmer Jensen.
Huskeliste Grundindstilling Pinnacle 9 Find papir og blyant frem og brug dem flittigt. Det betaler sig i længden. Gennemse din råfilm og noter tidslinieklokkeslet.
Videregående pc-vejledning Modul 10: Sådan gør du 60+Bornholm.
Papirkurven En sidste chance for at redde en tabt fil. Start, tryk her.
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
Rapporter (Access, del 5). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller, og.
1 USB Gennemgang af installering af USB driver til ICT. Er fortaget på Windows XP.
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
Digital billed-collage/poster
Introduktion til Access (Access, del 1). RHS – Informationsteknologi – Fra design til udvikling Vi ved nu, hvordan vi finder et design for en database,
PC - Vedligeholdelse Hvordan gør jeg Pc’en sikker og hurtig igen ? En kronologisk gennemgang.
Computerens anatomi Dette er interaktivt så brug musen.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
PC’en & div. hardware … mange IT-fagudtryk !! v/Søren Noah:
Hvad kan gøre en Computer langsom Processor Ram Harddisk Spyware, Malware Virus.
Det har været et årti om mundtlig forhandling rædsel historien, som hjemsøger drømme de individuelle hvis liv var tilsluttet på computere og på World.
Sælg mere, og finansier din virksomhed. Med statsgaranti.
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
OneDrive Med OneDrive kan du sikkert gemme dine billeder, filer og mapper på ét sted, dele dem med andre og få adgang til dem overalt.
Brug af digitalkamera på Gesten skole
Tag sikkerhedskopier Når uheldet er ude – enten fordi dine ting går i stykker, eller fordi du bliver offer for kriminalitet – er det godt at have sikret.
Tag sikkerhedskopier Når uheldet er ude – enten fordi dine ting går i stykker, eller fordi du bliver offer for kriminalitet – er det godt at have sikret.
Videregående pc-vejledning
Modul 4: ”Tekstbehandling 2”
Præsentationens transcript:

BACKUP eller dø! Klik dig frem til næste billede ->

BACKUP => sikkerhedskopiering Lad os være ærlige - få af os ulejliger os med backup, og de, der gør, har sikkert lært det på den hårde måde efter et katastrofalt tab af data. Så, før vi går videre og undersøger smarte backup- løsninger, lad os få én ting på det rene: Du skal lave backup for at sikre dine filer! Sikkerhedskopier dine filer/data, altså dokumenter og billeder. Gem dem på en anden lokalitet og sov trygt.

Hvornår har du sidst taget backup? Computeren går i stykker. Den bliver repareret, eller du anskaffer en ny, men alle dine data er væk! Du får indbrud, og computeren bliver stjålet. Forsikringen dækker naturligvis, men alle dine data er væk! Har du en sikkerhedskopi af dine vigtigste data?

I den billigste ende af spektret er det fint at trække en kopi af de vigtigste data over på en Usb-nøgle. Det er muligt at købe en 16GB Usb-nøgle for ca. 150 kroner, og på den plads kan man lagre enorme mængder af dokumenter sammen med musik, og de dyre- bare fotografier. BACKUP

BACKUP En ekstern harddisk fylder mere. Den tilsluttes og fungerer som en Usb-nøgle, men kan rumme mange flere data. Eksterne harddiske koster ca. 120 kr. pr. 100 GB.

BACKUP Skrivebare dvd’er og cd’er er billigere end en Usb- nøgle, men glem alt om at lave backup til Cd’er. Det kan være noget af en prøvelse at kopiere til en optisk disk, og de bliver nemt ridsede, så benyt hellere en ekstern harddisk eller en Usb-nøgle. Men forresten: Hvem har ikke billeder liggende gemt på en Cd!? Vær omhyggelig med at gemme disken korrekt og undgå at skrive på etiket-siden med en permanent pen. Dette har vist sig at efterlade spor af farlige kemikalier såsom methylbenzen, der kan forringe dataoverfladen.

Klik på Stifinder i Proceslinjen. FLASH DRIVE (I:) Her hedder Usb-nøglen FLASH DRIVE (I:) Find nu det emne du vil sikkerhedskopiere - eller måske bare tage med dig. Overfør datafiler til en Usb-nøgle eller ekstern harddisk: <- Ikonet for Stifinder

Emnet, der skal kopieres til Usb-nøglen -> Overfør datafiler til en Usb-nøgle eller ekstern harddisk:

Højreklik på emnet, vælg Send til FLASH DRIVE (I). Overfør datafiler til en Usb-nøgle eller ekstern harddisk:

Og skal vi nu ikke lige gøre det rigtigt: Klik på FLASH DRIVE og tag det ud. Skub FLASH DRIVE (I:) ud Skub FLASH DRIVE (I:) ud

R Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!