En buffet af uddannelsesmuligheder

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Køge Handelsskole Thomas Nielsen og Anders Klosterman
Advertisements

Fokus på skriveprocessen
Hvad er EGU ? Egu er en 2-årig ungdomsuddannelse med stor vægt på praktik. Egu er for unge under 30 år.
Velkommen til Handelsskolernes Grundforløb hg
Den Danske KvalitetsModel i institutionskøkkener
”Husmandskost, er grov og tarvelig mad, men enkel og solid mad baseret på traditionel madkultur og hjemlige råvarer. Husmandskost er typisk retter af.
Grafisk fortælling 2. Den dag, Mary skulle til visitationssamtale på Projekt VIA, glemmer hun aldrig!
Kontrollens erfaringer med norovirus
Hvordan kommer jeg ind på hg?
KEA KOMPETENCE.
Erhvervsakademi DANIA
Eventkoordinator Eventassistent
Mette Andersen SDE Ansættelse af elev. Mette Andersen SDE
Et målrettet uddannelsesforløb i 3 trin påLæssøesgades Skole, Århus Produktionsskole og en ungdomsuddannelse.
Menuteori ved Jesper Rye - hvordan man planlægger en menu til selskab.
Lavet af: Isabel Odder & Katrine Heidelbach 2.5 K
… DEN BEDSTE VEJ TIL SUND MAD
Uddannelsesmuligheder
EUD indgange: EUC LILLEBÆLT Bygge og anlæg (G) tømrer
før Uddannelsesmessen
En rejse i tid, geografi og historie
Sprog/billeder på Internettet
Skabelon til EGU-præsentation målrettet unge i målgruppen
Slagterkurvens nordiske mad
Vi byder dig velkommen på Handelsskolen Nordsjælland
UNIQUE PHOTO Anne-Sofie Thers.
Hvad er AMU’s placering i uddannelsessystemet? Hvem laver AMU?
Ud af skolen – og hva’ så? UU Ringkøbing Fjord
Afslut Frem >>
L’Histoire de la Cuisine Française
Et målrettet uddannelsesforløb i 3 trin på Læssøesgades Skole, Århus Produktionsskole og en ungdomsuddannelse. Projektet er lavet i samarbejde med Århus.
Virksomhedens profil Restauranten ”Det gamle mejeri” ligger på godset Vilhelmsborg syd for Århus. I særprægede lokaler serveres mad af højeste kvalitet,
Menuteori ved Jesper Rye - hvordan man planlægger en menu til selskab.
Hvad kræver det? Parat til erhvervsuddannelse. Parat til… Erhvervsuddannelser? En konkret erhvervsuddannelse? Grundforløb? En bestemt indgang? En konkret.
Konference Hotel Legoland, den 21. april 2010 De merkantile erhvervsuddannelser aktuelt nyt uddannelsesaftalens længde kæde-/koncerngodkendelser.
SUNDBY. SUNDBY Sundby kantine/café Sundby kantine/café; I Sundby Cafe lærer du at finde opskrifter om sund mad, både almindelig mad, men også det søde.
AMU som element i jobpakkerne Annette Ramsøe Kontor for livslang læring 19. August 2009.
Kold College er en moderne, selvejende uddannelsesinstitution, der har specialiseret sig i uddannelser inden for området fra jord til bord. Skolen udbyder.
Centralkøkkenets kunder Rigshospitalet 1200 patienter Frederiksberg Hospital 500 patienter Amager Hospital 375 patienter Personalekantinerne på Rigshospitalet,
Større Skriftlig opgave
De merkantile uddannelser
23. april 2008 EASY P konference1 Den merkantile indgang Generel kontoruddannelse 1912 Kontoruddannelsen –TRIN: Kontorservice (tidligere 1941)
Virksomhedsservice og mentorprojekt for unge. Virksomhederne kommer ind her Virksomheder ringer til vores callcenter på Virksomhedsservice sidder.
Projekt uge 40 Tradium Hobro. Udgangspunkt: Vi ville øve eleverne og os selv i den kreative platform Bruge et fælles udgangspunkt for innovation: lav.
Hvordan benytter praktikstedet mulighederne i elevplan?
Konference for det administrative personale Trin 1 afstignigsprøven - Rutebilchauffør 17. december 2007 Esbjerg Højskole.
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former for teknologiunderstøttelse ved etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette.
VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF UDDANNELSER PÅ
Index 24NATIVE A/S – VESTERBROGADE 20, 1.SAL, 1620 KBH.V Hvem er vi Kundeservice branchen Hvem søger branchen Profiler Uddannelsen generelt.
Uddannelsesparathed Niels Nygaard Silkeborg Tekniske Skole.
Uddannelsespolitik og Beskæftigelsespolitik Direktør Lars Kunov Danske Erhvervsskoler.
To change the document information in the footer, press [Alt + F8] and use the “FORM“ Chaîne des Rôtisseurs du Danemark.
Præsentation for Marianne Kragh. Presentation to: Poul bjorn Date: DANMARK HAR EN SERVICEUDFORDRING Serviceniveauet er bedre end sit.
Økologi og økonomi i uddannelsesinstitutionerne s kantiner Hvad tænker skolernes ledelse?
Klimavenlig mad Rasmus Fredslund.
Hotel Thinggaard I Hurup ved Nationalpark Thy
Forretningsudvikling med Destination Lillebælt
Velkommen til informationsmøde 14.juni 2017
VELKOMMEN TIL ÅBENT HUS
Det rummelige efterskolekøkken
Velkommen til informationsmøde 11. oktober 2017
BB Food’n’Events – Ballerup Bowling
Besøg på Dagkursus Torsdag d. 15. december
Hvad er KUU for en uddannelse ?
Velkommen til informationsmøde
Menu teori.
Hvorfor dansk på GF1?.
Status for branchenetværk
Narcotics Anonymous’ SERVICESTRUKTUR.
Præsentationens transcript:

En buffet af uddannelsesmuligheder Vælg selv fra menuen Råvarer, fremstilling og et spændende resultat af arbejdet i køkkenet Det hektiske liv bag kulisserne, hvor der gøres klar til modtagelse af nye gæster Restaurant, gæster og servering Kundekontakt, administration og service i receptionen Hoteller og Restauranter mm Læs mere om de enkelte uddannelser og videreuddannelsesmuligheder samt hvordan du kommer i gang: www.khru.dk HORESTA-A Vodroffsvej 32 1900 Frederiksberg Køkken-, Hotel- og Restaurantfagenes Uddannelsessekretariat Vigerslev Allé 18, 2500 Valby www.khru.dk 3F Kampmannsgade 4 1790 København V

Gastronom - med speciale kok En uddannelse for dig, der har lyst til at arbejde med gastronomi bag kulisserne i hotel- og restaurantbranchen. Som kok står du for virksomhedens gastronomiske udtryk og er ansvarlig for det produkt, du har i gryderne og på panden – både før, under og efter tilberedningen. Uddannelsen varer 3 år og 9 mdr. og veksler mellem skoleophold og praktik i en virksomhed. Der er gode muligheder for at tage en del af praktikken i udlandet. Uddannelsen til gastronom er trindelt. Du har mulighed for at indgå uddannelsesaftale alene for 1. trin i uddannelsen til gastronom. Trin 1 (gastronomassistent) har en varighed på 1 år efter afsluttet grundforløb. Jobmuligheder: På hoteller, i restauranter, kursus- og konferencecentre og større kantiner og køkkener. Der er gode muligheder for at bruge uddannelsen i udlandet. Læs mere om de enkelte uddannelser og videreuddannelsesmuligheder samt hvordan du kommer i gang: www.khru.dk HORESTA-A Vodroffsvej 32 1900 Frederiksberg Køkken-, Hotel- og Restaurantfagenes Uddannelsessekretariat Vigerslev Allé 18, 2500 Valby www.khru.dk 3F Kampmannsgade 4 1790 København V

Gastronom - med speciale cater En uddannelse for dig, der kan lide at tilberede og anrette mad og have kundekontakt. Det vil typisk være tilberedning af frokostretter og fastfoodprodukter. Cateren sælger også de færdige produkter og får på den måde mulighed for at få kundernes reaktion på varen med det samme. Uddannelsen varer 2 år og 10 mdr. og veksler mellem skoleophold og praktik i en virksomhed. Uddannelsen til gastronom er trindelt. Du har mulighed for at indgå uddannelsesaftale alene for 1. trin i uddannelsen til gastronom. Trin 1 (gastronomassistent) har en varighed på 1 år efter afsluttet grundforløb. Jobmuligheder: I selvbetjeningsrestauranter, cafeteriaer , kantinekøkkener, cafeer og fastfoodforretninger. Læs mere om de enkelte uddannelser og videreuddannelsesmuligheder samt hvordan du kommer i gang: www.khru.dk HORESTA-A Vodroffsvej 32 1900 Frederiksberg Køkken-, Hotel- og Restaurantfagenes Uddannelsessekretariat Vigerslev Allé 18, 2500 Valby www.khru.dk 3F Kampmannsgade 4 1790 København V

Gastronom - med speciale smørrebrødsjomfru En uddannelse for dig, der har lyst til at vide noget om gastronomi og arbejde med råvarer og fremstilling af mad, der specielt knytter sig til frokostbordet og buffeten. Som smørrebrødsjomfru vil du bla. fremstille forskellige former for smørrebrød, salater, lune og kolde frokostretter til buffeten. Uddannelsen varer 3 år og veksler mellem skoleophold og praktik i en virksomhed. Uddannelsen til gastronom er trindelt. Du har mulighed for at indgå uddannelsesaftale alene for 1. trin i uddannelsen til gastronom. Trin 1 (gastronomassistent) har en varighed på 1 år efter afsluttet grundforløb. Jobmuligheder: På hoteller, i restauranter, smørrebrødsforretninger og kantiner. Læs mere om de enkelte uddannelser og videreuddannelsesmuligheder samt hvordan du kommer i gang: www.khru.dk HORESTA-A Vodroffsvej 32 1900 Frederiksberg Køkken-, Hotel- og Restaurantfagenes Uddannelsessekretariat Vigerslev Allé 18, 2500 Valby www.khru.dk 3F Kampmannsgade 4 1790 København V

Tjener En uddannelse for dig, der gerne vil betjene gæster i restauranten og ved selskaber. Som tjener ved du noget om vin, du dækker bord efter anledning og årstid og vejleder gæster i menu og drikkevaresammensætning. Du afvikler også selskaber med styring af taler, sange og servering. Uddannelsen varer 3 år og 4 mdr. og veksler mellem skoleophold og praktik i en virksomhed. Der er gode muligheder for at tage en del af praktikken i udlandet. Uddannelsen til tjener er trindelt. Du har mulighed for at indgå uddannelsesaftale alene for 1. trin i uddannelsen til tjener. Trin 1 (konference- og selskabstjener) har en varighed på 1 år og 2 mdr. efter afsluttet grundforløb. Jobmuligheder: På hoteller, i restauranter, kroer, kursuscentre og konferencevirksomheder. Læs mere om de enkelte uddannelser og videreuddannelsesmuligheder samt hvordan du kommer i gang: www.khru.dk HORESTA-A Vodroffsvej 32 1900 Frederiksberg Køkken-, Hotel- og Restaurantfagenes Uddannelsessekretariat Vigerslev Allé 18, 2500 Valby www.khru.dk 3F Kampmannsgade 4 1790 København V

Receptionist En uddannelse for dig, der har lyst til den direkte serviceorienterede kundekontakt og gerne vil være virksomhedens ansigt udadtil. Du skal kunne agere i uforudsigelige situationer og varetage en række administrative og praktiske opgaver i receptionen. Eksempler på dette kan være ind- og udcheckning og kommunikation på dansk og fremmedsprog. Du skal også kunne koordinere samarbejdet mellem virksomhedens afdelinger. Uddannelsen varer 2 år og 4 mdr. og veksler mellem skoleophold og praktik i en virksomhed. Der er gode muligheder for at tage en del af praktikken i udlandet. Du kan tage uddannelsen på kortere tid, hvis du er student. Jobmuligheder: På hoteller, i restauranter, kroer, kursus- og konferencevirksomheder m.fl. Læs mere om de enkelte uddannelser og videreuddannelsesmuligheder samt hvordan du kommer i gang: www.khru.dk HORESTA-A Vodroffsvej 32 1900 Frederiksberg Køkken-, Hotel- og Restaurantfagenes Uddannelsessekretariat Vigerslev Allé 18, 2500 Valby www.khru.dk 3F Kampmannsgade 4 1790 København V