Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Denne serie vil vise nogle af mine sjove billeder
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Samsø Outdoor Explorer.
Billeder.
Amalie og bedstefar bygger legehus
Helene (Sofie Kort) Sloth
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Middelalderaften på Ikast Nordre Skole Skrevet af eleverne: Pernille Bjerg Iversen 5A og Mia Søndergaard Jepsen 5B.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Født: 25. oktober 1991 Næsten voksen: 30. april 2005
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
”Vind gratis sex når du tanker”
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Den urolige chef kigger på uret,
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
MG Production Den 75-årige Stig besøger sin læge for at få sin sperm undersøgt !
Glædelig jul fra Elvis og Lisa Marie
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
1999 Turen går til Herning. Så er det 1999 og vi skal til Herning.
Jesus beskriver vejen til et stormsikret liv!
PPS med lyd. Klik for Næste billede Jeg stillede nogle få spørgsmål Til ånden i lampen.
August April august 2007 •5 år og 5 måneder.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Dette diasshow er udarbejdet af:  Gitte Larsen  Charlotte Pedersen Fra O 27.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Vokse gennem venskab!.
En ganske from historie….
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Introduktion til Kongen og hans Rige
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
Bogskabeloner i PowerPoint
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE
Hvem vil være lys? Der hvor der er brug for det?.
stilhed Hvorfor er stilhed så svært at have med at gøre?
Venlig hilsen og god fornøjelse Erik Schousboe Hej; Velkommen. For at komme ”videre” i dette PowerPoint show, skal ”højrepilen” på tastaturet benyttes.
»En mand havde to sønner
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Mig Her er Jeg Jeg hedder Lea Jeg har fødselsdag den 12.april.
Den barmhjertige samaritaner
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Puff den magiske drage Puff, hvor kan man finde drager som dig Du ligger på en klippeø og venter kun på mig Du kan li at lege, du var min ven men kære.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
EN AF DE DAGE I dag vågnede jeg tidligere end sædvanlig.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
Lavet af Katrine , Lucas , Sander og Malou 3.a
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
PPS med lyd. Klik for Næste billede.
Præsentationens transcript:

Klik for næste billede eller vent 30 sek.

Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen – mest med mig. Jeg fik leget både med store og små. Klik for næste billede eller vent 30 sek.

Ud over min nye mor og far, var Marcus og Kristina også med – så der var da nogle jeg kendte. Klik for næste billede eller vent 30 sek.

Alle gæsterne sad og spiste kage – og hvad fik jeg? Klik for næste billede eller vent 30 sek. En skål vand!

Fars svoger Flemming lod til at være meget flink – han ville både lege træk, klappe og jeg måtte prøve at bide! Klik for næste billede eller vent 30 sek.

Alle de to-benede skulle også lege – og jeg ville være med Klik på X i øverste højre hjørne for at lukke denne side. Men der gik kludder i snoren, så mor måtte rette den ud igen!