Menu i Ryttercafeen Dagens ret 45 kr.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
- en lille lektie i det rigtige
Advertisements

Information om Nøglehullet 2011
Nr. 4.1: (Kompas udfoldet for sukker)
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Måltidssammensætning
Tallerken-modellen til konkurrencesvømmere
Afgangsprojekt Tandplejerstuderende Århus Tandlægeskole
Mad til unge på høj- og efterskoler
LIVERPOOL 20. november til 22. november Info: Dress code: Please respect the dress code of the Carlsberg Lounge: Smart Casual •No trainers/sneakers.
- vejen til en sund balance
SUPERSUND SALATER Kartoffelsalat og Laks med avocadosalat med ærter & spinat. Sidstnævnte salat er fra den nye ”Supersund - Salater” bogen – dog med mine.
… DEN BEDSTE VEJ TIL SUND MAD
Det er over 20% af vores totale udledning af drivhusgasser
Præsentation af Det Gode Køkken
Weekend Brunch Hver Lørdag / Søndag fra 8. jan. i tidsrummet i Sportscafeen Spis/drik hvad du kan (kaffe / the / juice / kakao). Kæmpe tag.
Perlehønebryst Frisk blomme
Supper Purésuppe Veloutésuppe Cremesuppe Consommé Kolde supper
Hvordan kan julemaden blive sundere?
Sommerlejr 2012 Dag for dag.
Torsdag den Afgang til Kastrup fra parkeringspladsen Flyafgang til Wroclaw fra Terminal Ankomst Copernicus.
av Lajla Ellingsen og Mari By Rise Adresseavisen
Golf N`Wine Tour 2014 Afgang i luksus bus fra Brande onsdag kl
Kantineordning. KANTINEORDNING - ET TVÆRSNIT AF EN PLAN.
YDERLIGERE OPLYSNINGER Er der spørgsmål vedr. stævnet – se hjemmesiden
- en lille lektie i de gode ting for kroppen
FDF Landsdel 8, Boområde udvalg, 6/ THA
Det afgørende er derfor , hvordan du spiser hver dag.
Til orienteringsmøde om tidlig SFO start
 Hver Lørdag / Søndag fra 8. jan. i tidsrummet i Sportscafeen  Spis/drik hvad du kan (kaffe / the / juice / kakao). Kæmpe tag selv bord.
SharePoint Bruger Gruppe  Vi skal snakke om  Status på SPBG  Ny struktur på vores ERFA møder  Andre møder  Dagens emne: Search i.
Den Sensoriske rejse igennem et måltid
Mandag den 5. november Alle børn var ude en time efter skoletid Mountainbiketur for drengene i 2.A kl Børnene cykler ud mod Ørnereden, en tur.
Høje-Taastrup Idrætsteam
Stöten uge 7, 2015 Lørdag d. 7. feb. Afgang Christiansfeldvejkl Stena Jutlandica Frederikshavn kl (evt. aftensmad på båden) Ankomst Göteborgkl.
SOMMERHUS- TUR 2011 Velkommen til…. Årets tur foregår: Fredag den 3. juni kl til søndag den 5. juni kl
4 retters menu for kun kr. 295,-
JULEFROKOST Næstved Lægecenter Tilmelding ”Først til mølle”
Opgave Nårvarerne modtages. Hvad bør du gøre af overvejelser, når du skal placere dine produkter på den mest hygiejnemæssige forsvarlige måde inde i køleskabet.
Session 7 – Livsstil Undervisere:
’MØRDRUPSKOLENS KANTINE - et sundt alternativ til madpakken’
Målgruppe 6 – 13 år (skoleelever) Drenge og piger Fra 5 MJ til 9 MJ. 13-årig dreng på 9 MJ. Der er ekstra behov for jern da de er i voksealderen. Hvis.
 Vi har børn i alderen 6 – 23 mdr. der går i dagpleje og vuggestue. Nogle er ikke i dagpleje eller vuggestue det første halve år til et år da barselorloven.
Informationsmøde 19. august 2013 omkring udbud af fødevarer.
Lægedage Velkommen til Lægedage Behandling af overvægtige børn og unge efter “Holbæk-metoden” Behandling i praksis Projektsygeplejerske Rikke Haslund Melskens.
Landbrug & Fødevarer VIDSTE DU, AT… 2895 KJ = 690 kcal2961 KJ = 705 kcal 150 g popcorn indeholder flere kalorier end en stor portion brunch, som vist på.
100 g medaljon af svinefilet 110 g grøntsager 40 g pasta MEDALJON MED PASTASALAT 1325 kJ = 315 kcal 4 g fedt Landbrug & Fødevarer.
Morgenmad Koster 72kr Holder 1 uge.. Frokost Koster i alt 107kr Ret kylling i karry med kartofler og ris. Koster i alt 71kr Ret kyllinge-sandwich Holder.
Unge fra 14 – 17 år ( Efterskole )
Unge og overvægt.
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Samfundet i danmark i mellem krigstiden
VIDSTE DU, AT… 2095 KJ = 505 kcal 2961 KJ = 705 kcal
Mild champignon- suppe
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Mild champignon- suppe
VIDSTE DU, AT… 2095 KJ = 505 kcal 2415 KJ = 575 kcal
HOTDOG.
Mild champignon- suppe
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Mild champignon- suppe
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Rigtig god sommer MADPLAN Mandag Tirsdag Onsdag
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Rødovrespejderne Lørdag d. 18. august 2019 kl
Dato: _______/_____ Kl: ___________________________
Præsentationens transcript:

Menu i Ryttercafeen Dagens ret 45 kr. Torsdag: hjemmelavede Boller i karry Fredag; hjemmelavede Boller i karry lørdag; Gammeldags flæskesteg m. det hele Søndag: lækker mørbrad ala creme m. ris og ærter Varme retter Karins delikate Pasta carbonara 35 kr. Tarteletdronningens tarteletter 3 stk. 35 kr. Lækker hjemmelavet tortillas m oksekød og blandet salat 45 kr. Cremet og smagfuld hjemmelavet tomatsuppe m. Flutes 25 kr. Fra grillen Pomfritter 20 kr. Pomfritter og nuggets 35 kr. Pølsemix 35 kr. Pomfritter med fiskefilet 40 kr. Fransk hotdog 22 kr. Toast 20 kr.

Menu i Ryttercafeen Morgenmad Skøn morgenkomplet: 1 rundstykke m. smør, 2 stykker pålæg, 1 stk. kage og 1 kop valgfri the, kaffe eller kakao 35 kr. Rundstykke m. smør 10 kr. Pålæg 4 kr. Frugt 5 kr. Kage ´ 10 kr. Kolde retter Frisksmurt sandwich med kylling og bacon 35 kr. Velsmagende og frisk pastasalat 35 kr.

Drikkevarer i Ryttercafeen Sodavand 10 kr. Juice 7 kr. Vand 10 kr. Øl 20 kr. Cocio 10 kr. Kaffe 5 kr. The 5 kr. Varm kakao (pulver) 5 kr. Rygende varm kakao m flødeskum 15 kr.