Dansk 1. klasse.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Spørgeord/Spurnarorð
Advertisements

Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
JEG GIK MIG OVER SØ OG LAND
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Den lille Mads.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Hvem er vi? Martin Dahl Karin Dam Nielsen
Lav design med ord, billeder og meget andet...
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
James Bond går tur i en park...
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
Derfor har vi altid meget at lave Pensionistens hverdag
Faglig læsning Dagsorden
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Læringsstile og lektier
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Hvad vil det sige at leve i tro?
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Telefonen ringer.
Sofies dejlige dag.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
Velkommen 8C Velkommen 8C Håber I har haft det godt- Håber I har haft det godt- Det har jeg, som I får at se...
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”
Kan du gætte mærket ? En kort test for bilkendere.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Mindre grimt, tak.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Engelbert H – og den sidste chance
Lav din egen bog LAD BØRNENE KLIPPE OG HÆFTE.
”Skodjobs og gode gys!” - Unges forhold til risiko i arbejdslivet Ph.d. Mette Lykke Nielsen
Af Pernille Mathiesen og Rikke Wiuff
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Står i stedet for et navn
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Kate-QUIZ-mus.
Hvad er læseskub? Hovedfokuspunkt: De svage læsere
Juhu – nu skal jeg lære at læse….
Læs med blyant Sæt streg under de vigtigste
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Trin 1: Undergrunden Til brug i din PowerPoint-præsentation har du her et tværsnit af jorden, som det kunne se ud et sted i Danmark. Placer navnene på.
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
(Klik med musen – så lærer du noget om materialesøgning)
Elever med særlige behov Lidt om allerede installerede hjælpe programmer i windows vista.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Bogkassen Michael Tillgaard 2/3 skoleleder 1/3 lærer
SkoleIntras værktøjer til arbejdet med læseforståelse
Læsning.
Kære børnehaveklasseleder / lærer Her har du nogle billeder og en oplæsningstekst om Søren Kierkegaard. Bemærk at du kan finde den tekst, der passer til.
Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Sociale historier – et pædagogisk værktøj
PERU Missionsprojekt.
Leret i pottemag'rens hånd
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Nu Jesus kommer gående på vandet
Præsentationens transcript:

Dansk 1. klasse

Kryds ord Indsæt det rigtig ord i boksene og find sætningen P e n g e

Kryds ord Dette ville være den færdige opgave.

Kryds ord Eleven får vidst i en boks hvilke ord han/hun skal bruge til at sætte ind i boksene. Den sætningen eleven skal finde vil står i lodret retning i de fremhævede firkanter. Hvis et ord står i en boks hvor det ikke hører til, vil det kun være bogstavet står i den fremhævede boks der bliver rød.

Hvad viser tegningen Skriv navnet på det tegningen viser.

Hvad viser tegningen Dette er den færdige opgave Blyant Blomst

Hvad viser tegningen Eleven kigger på billedet og skriver hvad han/hun tror det skal forestille. Når eleven er færdig, vil de ord der er forkerte blive fjernet og eleven kan gætte igen, indtil alle er rigtige. Hvis eleven ikke har gætte det på tredje forsøg vil denne gældende tegning blive annulleret så eleven kan komme videre.

læsning Jonas siger: ”Der er en elefant der skal optræde om lidt. Vil i med hen og se det? I kan få en is mens i ser elefanten optræde.” Albert og Freja råber: ”Jubii, vi skal se en elefant der optræder.” De går hen til der hvor elefanten optræder. Der er elefanten, og en dyrepasser. Det er den elefant der skal optræde. Elefanten er stærk. Den kan bære en bil. Den er meget stærk. Den kan nemlig løfte to biler. Dyrepasseren siger: ”Er der en der vil være med til at optræde?” Jeg vil gerne siger Albert. Albert går hen til elefanten. Han skal være med til at optræde. Albert ved bare ikke hvad han skal gøre. Han kan at der står et kar. Der er vand i karet. Elefanten sprøjter vand fra karet på Albert. Han bliver helt våd. Nu er Albert sur.

læsning I nogle timer vil eleverne skulle læse på computer, hvor teksten lige ud sagt vil kunne virke kedelige for nogle. Men dette er i håb om at eleverne hurtigere vil få forståelse for ordene uden tegninger at støtte sig til. Andre timer vil eleverne læse i en læsebog hvor der er billeder til teksten. Dette vil være en af de få bøger eleverne har, som de kan tage med hjem fra skole.