Rengøring af energidrevne maskiner

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gryde med filter og taphane
Advertisements

VEJLEDNING LEIFHEIT RENGØRING KUNDECENTER DK
Patientens sikkerhed er i dine hænder
Pumper virker ikke? -ingen væske i gennemsigtige rør
Klimafamilie i Favrskov
Honninghøsten.
Vejret Vandet i luften.
Biobact Tabs.
Termisk Energi Energi SI-enhed: joule Findes ved brug af formlen E=P/t
1 Video-regelquiz - Inkl. svar. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en.
Undervisningsmaterialer miljøambassadørkurser
SUPERSUND SALATER Kartoffelsalat og Laks med avocadosalat med ærter & spinat. Sidstnævnte salat er fra den nye ”Supersund - Salater” bogen – dog med mine.
Forholdsregler ved cytostatika
Kaffemaskinen - et eksempel på beregning af økologisk rygsæk
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Gips 1. semester Tandlægeskolen Afdeling for Tandsygdomslære
Nye midler til Desinfektion
Ansigtsmasker afslutbegynd. hjemtilbage ansigtsmasker næste Dette dokument er kun til brug for ansatte og uafhængige distributører hos Nu Skin Enterprises.
”Skodjobs og gode gys!” - Unges forhold til risiko i arbejdslivet Ph.d. Mette Lykke Nielsen
Ansigtsmasker afslutbegynd. hjemtilbage © 2001 Nu Skin ® Europe ansigtsmasker næste Hvorfor er masker så gavnlige?  Regelmæssig brug af masker er en.
Forebyggelse af håndeksem på arbejdspladsen
5S anvendes til indretning af arbejdspladser
Sådan spredes sygdomme
Kap. 2 Mikroorganismer Mikroorganismer i fødevarer
Regnskoven.
Sådan bruger Du et digitalvideokamera:SONY TRV 25E.
VE-anlæg Valg af vedvarende energikilder (case).
RUL Grønlænderrulninger. Næsten alle kajakroere ønsker at beherske et rul, men det er ikke alle det lykkes for. Et tilbagevendende problem er ”hoftevrikket”.
Onsdag d. 21 januar 2009 Arbejdstilsynets krav til indretning af køkkener FØDEVARESTYRELSENS SEMINAR OM MADORDNINGER I DAGINSTITUTIONER.
Hvor mange traktorer er nødvendige? - en tommelfingerregel !
Hvad kan du gøre for bekæmpe dem? Klimaforandringerne EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009.
Rengør og desinficér en gærtank med horolith
GMP and HACCP Comenius skoleudviklingsprojekt
Affald og genbrug.
Fortynding af rest sprøjtevæske og udstyr til rengøring af marksprøjter Christian Holst, Hardi International A/S,
PERIODE Uge 36 – august 2009 – 30. oktober 2009
Nye projekter - Slagtekyllinger Undersøgelse af Salmonella Enteritidis og Salmonella Typhimurium i slagtekyllingehuse Rengørings- og desinfektionsprojekter.
ATP måling VERSUS visuel inspektion og mikrobiologisk måling
Mikroorganismer og hygiejne
”Testen-Af-Vesten”.
Vands hårdhed !. Vandets hårdhed bestemmes ud fra indholdet af kalk i vandet. Kalk kaldes også for calcium. Hårdt vand kan give en række ulemper. Eksempelvis.
Underoverskrift 17 pkt bold hvid MAX 4 linjer Overskrift her Størrelse 49 pkt hvid MAX 2 linjer Landbrug & Fødevarer Mørt eller tørt?
Bild 1 NSM074SE Prøvetagning Vigtigt at tænke på ved kapillær-, vene- og arterieprøvetagning.
Vand på Island Et undervisningsforløb om vand og om hvordan vand udnyttes som resurse på Island. Ikke alle siderne er helt udviklet men kan bruges alene.
Crystalwave Generation II
Pleje og observation af den ældre patient
Rengøring indenfor industri- og skadeservice
Forebyggelse af sygehusinfektioner, oplæg 1
Rengøring på skoler Gør du rent på en skole,
Rengøring i private hjem
Rengøring og dansk for indvandrere
AGENDA Præsentation Kobold VK 150 Multi Rengøringssystem
Lavet af: Emil, Amanda, Simon og Marie.
Hospitalsinfektioner Hygiejne
FJERNER ALLE LUGTGENER 2 modeler: 200 eller 500 mg/time
Typer af stiklinger Stikkemetoder Vækstmedier Dækning
”Konservering af din køkkenhave”
Samspil mellem krop, træning og trivsel
Landmænds forurening af drikkevand
Rørte og piskede masser
Rengøring på kontor Gør du rent på kontor,
dag- og døgninstitutioner
HVAD KAN MAN BRUGE SVINEKØD TIL
Ernæringsassistent, 1. skoleperiode elevudgave
Faglig regning Kostberegning.
Instruktion og øvelser
Planlægning og forberedelse af sprøjtearbejdet sikrer, at der kan tages de nødvendige forholdsregler til at minimere risikoen for at forurene omgivelserne.
Opsætning og fugning og af fliser m. epoxyholdige produkter
Nu Jesus kommer gående på vandet
Præsentationens transcript:

Rengøring af energidrevne maskiner Kapitel 6 B Rengøring af energidrevne maskiner

Mulige kombinationer Man kan vælge mellem følgende kombinationer afhængig af hvad man ønsker at opnå ... 1. Hvis man ikke har meget tid til at rengøre håndværktøjet og maskiner kan man vælge enten: skoldhedt vand, større dosis rengøringsmiddel eller ekstra skrub med børster og svampe (knofedt) Hvis man ønsker at anvende mindre rengøringsmiddel: brug mere tid eller højere temperatur (skoldhedt vand).   Hvis man ønsker at beskytte maskinens overflade mod skrammer/ridser: anvend mere tid eller stærkere rengøringsmiddel.

Salamander 1. Tag stikket ud af kontakten 2. Skub varmelegemet op 3. Fjern grillen 4. Rengør grillen med varmt vand og rengøringsmiddel 5. Hvis der er meget snavset lad rengøringsmidlet virke i længere tid 6. Afmonter flytbare dele for at rengøre snavsede hjørner 7. Aftør grundigt og monter alle delene korrekt

Rengøringsprocessens trin Rengør overfladen Almindelig overfladerengøring er ikke tilstrækkeligt fordi ikke alt der ved første øjekast ser rent ud, er tilstrækkeligt rent efter hygiejnisk standard. Det er nødvendigt at rengøre hver eneste redskab grundigt efter det er brugt en gang. Afmonter redskabet så vidt det er muligt Da madvarer ikke må komme i kontakt med desinfektionsmidler, skal man være ekstra omhyggelig, så desinfiktionen har haft tid til at virke og desinfiktionsmidlet e.v.t er fordampet. Grundig rengøring Skyl med rent vand (desinficering)

Pålægsmaskine 1. Fjern stikket 2. Anbring maskinen på en måde så alle dele let kan ses og nås. 3. Løft fremføringsskjoldet. 4. Skru dækslet af pålægskniven/skiven 5. Løsn alle skruer og afmonter fremføringsskjoldet. 6. Rengør alle dele grundigt med vand og rengøringsmiddel. 7. Aftør alle dele med et rent klæde Saml maskinen igen….. … og smil !!

Typer af snavs Kulhydrat Fedt Protein Salt Rengøringsprocessens succes er afhængig af sammensætningen af snavs på maskinen Hovedkomponenterne: Kulhydrat Fedt Protein Salt Varm rengøringsvæske (vand) kan vanskeliggøre rengøringsprocessen. Rester af kulhydrat kan klistre, proteinpartikler kan klumpe og hænge fast på maskinen. Derfor skal man skylle maskinerne med lunkent vand (temp. 30 - 35° C) og derefter vaske med med varmt vand (temp. ver 45° C) og rengøringsmiddel.

Rengøringsplan for køkkenmaskiner Hvor ofte ? Hvem ? Hvordan ? Dokumentation ?