Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Biobact Tabs.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Biobact Tabs."— Præsentationens transcript:

1 Biobact Tabs

2 Bioteknologi i kombimaskiner
Nilfisk Kem Bioteknologi i kombimaskiner En kombinationsmaskine, som ofte kaldes en "kombimaskine", er en gulvvaskningsmaskine med en eller flere børster eller rondeller, som samtidigt gør rent og suger vandet op. Anvendes til vask og rengøring af gulve. Kombimaskinens hoveddel er vaskeenheden/vaskehovedet, som kan bestå af en eller to børster eller drivplader til rondellerne. Kombimaskinen består af tanke, som indeholder vand eller rengøringsmiddel, samt det allerede anvendte rengøringsmiddel. Kombimaskinen har også en indbygget vandopsuger, som fører vandet eller rengøringsopløsningen fra gulvet via et sugemundstykke (sugefod, sugerampe) til snavsevandstanken. I forbindelse med bioteknologi sammen med kombimaskiner findes der to problemstillinger.

3 Nilfisk Kem Biofilm Biofilm er en ophobning af forskellige mikroorganismer, samt et lag af slim, organisk materiale og snavs, som sætter sig på en overflade. Biofilmen udvikles, når mikroorganismer i snavsevandet sætter sig fast på en overflade. Det kan være på indersiden i tankene, i rør og ventiler osv., men også på andre overflader, såsom eks. gulve. Hvis de ikke fjernes med det samme fra overfladen, kan de blive siddende permanent. Når koloniseringen er startet, vokser biofilmen ved hjælp af en kombination af celledeling og rekruttering af nye celler. Biofilmen er et mikromiljø, der, igennem nedbrydning af organisk materiale og næringsstoffer, tilfører mikroorganismerne mere energi og næring, så antallet af celler vokser og biofilmen spredes. Hvis der er anaerobe betingelser til stede i biofilmen, kan visse mikroorganismer producere ildelugtende gasser, såsom metan og svovlbrinte. Dette medfører dårlig lugt.

4 Ildelugtende snavsevandstank
Nilfisk Kem Ildelugtende snavsevandstank I snavsevandstanken opsamles det brugte rengøringsvand. Vandet indeholder organisk materiale, snavs og forskellige typer forureninger, afhængigt af, hvilken type gulv, som rengøres. Denne form for forurening kan bestå af fedt, proteiner, stivelse, bakterier osv. Disse former for forureninger skaber sammen med vand og mikroorganismer klynger, som klæber sig til hinanden og vokser sammen. Dette danner en biofilm. Det kan sammenlignes med en form for "slim". Når tanken tømmes, sætter denne biofilm sig på tankens vægge og i slangerne. Biofilmen ophobes over tid. Dette medfører en øget risiko for tilstopning. Jævnlig rengøring er påkrævet. Biofilmen afgiver også en dårlig lugt.

5 Har bioteknologi nogen virkning i en kombimaskine
Nilfisk Kem Har bioteknologi nogen virkning i en kombimaskine Kan vi anvende bioteknologi i form af bakterier og enzymer i en kombimaskine til rengøring? Funktionen og virkningen af bakterier vil være optimal, da varigheden er meget kort. (Afstanden mellem børsten og sugemundstykket). Desuden efterlader kombimaskinen ikke en fugtig overflade. (Vandet suges direkte op). Bakterierne vil blive tilført på overfladen, dog i meget små mængder. Bakterierne får derfor tid til at trænge ned i gulvfugerne, så de kan virke i dybden. Bakterierne vil nedbryde "biofilmen" og dermed skabe bedre forudsætninger for virkningen af rengøringsmidlet.

6 Nilfisk Kem Biobact Tabs Tabletter med aktive bakterier og enzymer til rengøring, aktivering og fjernelse af dårlig lugt i tankene. Nedbryder biofilmen i tankene og slangerne og fjerner snavs og dårlig lugt. Fjerner biofilm fra gulvet og øger virkningen af rengøringsmidlet. Klasse 1. Uskadeligt for mennesker, dyr og miljøet. Biologisk nedbrydeligt og ikke brændbart.

7 Nilfisk Kem Anvendelse Anvendes i både rent- og snavsevandstanken til kombimaskiner. Tilsæt tabletterne til snavsevandstanken. De opløses hurtigt indenfor 15 sekunder, og bioprocessen starter efter 20 minutter. Tøm ikke tanken indenfor de første 30 minutter. Kan også tilsættes til rentvandstanken. Dosering: En tablet/40 liter vand/uge.

8 Nilfisk Kem Biobact Tabs Fordele Mindsker ophobning af biofilm. Gør rengøringen af tankene lettere og forlænger rengøringsintervallet. Fjerner dårlig lugt. Fjerner biofilm på gulvet og øger virkningen af rengøringsmidlet. (Ved tilsætning til rentvandstanken). Nem at anvende.


Download ppt "Biobact Tabs."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google