Kommunikation Dit budskab består af: 7% ord 38 % toneleje

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Kompetenceudvikling og innovation i yderområder
Advertisements

Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Lederens kommunikation og værktøjer
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
Forældremøde Lærkebo. Mariagerfjord Kommune.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
25.September 2006 Hvad er formålet med dette arrangement v/ elene fleischer.
Intern kommunikation – hvordan arbejder vi mere bevidst med den?
Økonomi og Bøn Søndag den 27. marts Repetition • Vi har lært at: • Gud ejer alt sølv og guld • Han ønsker at søger for os på alle livets områder.
Afrejsebriefing 2013 Mødet med det fremmede
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
FOKUS! På vores udvikling.
Hvordan kan du arbejde med meningsfuldhed?
”Fatter vi Guds hjerte for de fattige”? Guds glæde gennem generøsitet.
Kastanjehaven - Sand Trivsels Agent Opsamlingsdagen 6. juni 2013
Den urolige chef kigger på uret,
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Ledelse i Praksis – 4. aften
Albanigade 54E, 1. sal ● 5000 Odense C ● tlf: ● Frivillighed og foreningsliv sat på spidsen Hjerteforeningen, Region Midt.
I det efterfølgende ses på tre forskellige indgangsvinkler i kommunikationen med medarbejderne De tre temaer er Samtalen Synlig ledelse og gennemslagskraft.
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Fnidderspillet Redder SPLID MODSTAND KRIG TOMGANG Anklager Offer.
Feedback Manual.
MUNDTLIG FREMSTILLING
Refleksionsopgave Succesruten: Hvad har været motiverende for jer i denne proces? Hvad skete der? Hvem tog ansvar? Hvordan var humøret/stemningen? Hvordan.
Kommunikation i samarbejdet mellem Mentor og Mentee
Joken, der bringer dig held!
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Chefen ser fortvivlet på sit ur, og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden, til at holde et meget vigtigt foredrag. På en konference, som.
En ganske from historie….
Hvordan passer jeg på mig selv ?
Psykoedukation for patienter med skizofreni
Her står Mina Gilia Saber og Zaira Kousar Mina er væk.
Joken, der bringer dig held!
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Kommunikation mellem mennesker
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
To modsatrettede Opfattelser Organisation, Trojka, 4. udgave, 2007
Støvring den 11. september 2007
- Gør jeg det godt nok som leder. - Gør mine ledere det godt nok
Målet for os i dag ”At lære jer en simpel model, der sætter jer i stand til, at opbygge en argumentation, der giver jeg gennemslagskraft”
Loven om at dømme andre Matt 7,1-5
Tema 5: Relationer og kommunikation Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
stilhed Hvorfor er stilhed så svært at have med at gøre?
Køb af processer Dialog med kaospiloterne hold september 2004 Lisbet Thyge Frandsen, adm.dir. BDO ScanRevision.
Vejlederens kommunikation
Min far. Min far Usikker / Lavt selvværd X: Jeg vil drikke min formiddagskaffe alene. Y: Du kan åbenbart ikke holde mig ud
Du ønskes en rigtig glædelig jul
7-punktsmodellen Et eksempel på en heuristik
Forløsende bøn, kap.9.. Daniel 9:1-5 I Dareios’ første regeringsår – han var af medisk herkomst, søn af Ahasverus, og var blevet konge over kaldæernes.
AT 3.2 Igangsættelse af tankeprocesser – at udvælge endelig sag og formulere problemformulering.
Aktiv lytning - Lyt nu godt efter.
God kommunikation gi’r arbejdsglæde
Ipk-model.2 idé Ideen med at modellere en interpersonel kommunikationssituation – set med videnskabsteoretiske øjne er at vise og give overblik over :
Læreren som læringsleder
Sådan bruger du præsentationen
”Supervision og feedback” Skoletjenesten Den 10. september 2015.
Skab dit eget kommunikationsværktøj. Dette er et værktøj til dig, som vil Have orden i og styr på din kommunikation Være mere effektiv i brugen af dine.
360° evaluering af din kommunikation. Dette er et værtøj for dig, som vil Have feedback på dine kommunikationsevner Forbedre din kommunikation Afstemme.
Skab engagement som coach Dette er et værktøj for dig, som vil Skabe motivation, engagement og ejerskab Sikre bedre performance Skabe udvikling og læring.
Målrettet kommunikation
Fortæl din livshistorie så andre lytter
Velkommen Pårørendekursus Livet med demens i eget hjem
Præsentationens transcript:

Kommunikation Dit budskab består af: 7% ord 38 % toneleje 55% kropssprog

Problem Indsats Resultat PIR Lær at kommunikere kort og præcist Brug det, både når du skal kommunikere med ledelsen og når du skal kommunikere med dine medarbejdere Problem Indsats Resultat

Transaktionsanalyse F V B F V B Parallelle transaktioner Krydsede transaktioner F V B F V B Læreren: “Hvad er 15+7?” Eleven: “22” Læreren: “Hvad er 15+7?” Eleven: “Hvorfor er det altid mig der skal høres”

Anticipere Jeg forstår godt, hvis…… Tag gassen ud af ballonen – så dine svære budskaber bliver modtaget positivt Jeg forstår godt, hvis…… Prøv at anticipere over følgende dilemma: Du skal bede en medarbejder om at arbejde over, medarbejderen har ydet en stor indsats allerede, og du ved, at han er ved at være træt af, at du beder ham arbejde over. Du har måttet afskedige én medarbejder på grund af stor nedgang i omsætningen

Tak Forandre Forstå Forklare Forsvare Fortrænge Hvad kunne være den gode udvikling forandring/gevinsten Hvad kunne være det første skridt i en god retning? Forstå lytte og forstå det den anden forstår spørg dig selv “gad vide om der kunne noget om det”? Forklare jo jo. det er rigtigt nok men det er fordi... fordi,fordi, fordi.... det er derfor vi står i den situation Forsvare hvis du vidste hvad det er jeg står i.... det er altså helt umuligt med betingelser..... Fortrænge Det er der da ikke noget om Det passer ikke Det kan jeg ikke bruge til noget Bliver ved egen opfattelse Erkendelse Udvikling

FEEDBACK - BURGERMODELLEN X antal specifikke positive ting Bøffen: 1-2 ting til forbedring, formuleret positivt og konstruktivt Dine forventninger/an-befalinger fremadrettet