Præsentation: Obligatorisk opgave 1

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Portfolioeksamen Studieområde 2
Advertisements

Krav til informationsformidling
Orientering om AT-eksamen Fredag d. 16/1 i 2. og 3. lektion.
Opfølgning på obligatorisk opgave 1
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Det Internationale Område Studieområde 3/
Sekvens 3: Diskussion i fokusgrupper Skolenetværk vedr. formativ evaluering og udvikling af skolekultur Arbejdsseminar 1, Fredericia Gymnasium 15/1/14.
Udarbejdelse af poster
Grundlæggende IT, niveau G
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Almen studieforberedelse
Dagens program  Feedback på Obl. Opgave 1 individuelt løbende  Emne: Skrivebordsmetaforen og papir og pen-metaforen  Kl : Forberede i grupper.
Kommunikation / it.
Brugergrænseflader til apparater BRGA Præsentation 1: Introduktion til faget.
Brugergrænseflader til apparater BRGA
Karl Henrik Flyums model
1 IT-Applied Pervasive Computing 1 (ITAPC1). 2 Læringsmål Deltagerne vil efter kurset være introduceret til Pervasive Computing områdets teoridannelser,
Usability – øvelse 2: Heuristisk inspektion
Faglige mål for AT – forskellige metoder til komplekse problemer
Synopsis VIP3/2012.
Bedre udbytte af it i skolen Et seminar til skoleudvikling Marianne Hornskov og Sanya Pedersen Danmarks Evalueringsinstitut.
Rapporter (Access, del 5)
Opfølgning på obligatorisk opgave 1
Formål med projektet At I kommer i dybden med de faglige emner: virksomhedsforståelse, krav, design og implementering. At I lærer at arbejde i grupper.
Generel introduktion til EC
Opfølgning på obligatorisk opgave 1 ONK1. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 Overordnet Flere gode opgaver De samme fejl går igen.. Alle der har afleveret.
Præsentation 28: Eksamen Objektorienteret Middleware.
Synopsis VIP13 HH3.
ITAPC 1 Præsentation 3: Artikelsøgning og Præsentation.
P0 erfaringsopsamling Program 8.15: Introduktion
Opfølgning på obligatorisk opgave 1 ONK1. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 14 Overordnet Generelt rigtigt fine opgaver –Mange fyldt med gode overvejelser.
Grundtræningsprogram 2. g
OOMI Præsentation 28: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 6 Pensum Pensum har været noget fragmenteret (ny struktur for faget, nyt indhold og.
Usability – øvelse 1: Kortsortering
Objektorienteret Netværkskommunikation Præsentation 28: Eksamen.
Tips og Tricks. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 15 Overordnet I: CW/HE/Design Typiske problemer ved afleveringer: –manglende referencer! manglende.
DIEB4.1 Kursusgang 4 Oversigt: Sidste kursusgang Opgaver Aktivitet 2: Generer design (fortsat) Design af interaktionselementer.
Øvelser Usability Metoder. I dag Evaluering af opgaver.  Aflevering.  Strukturen – (se senere). Aftenens øvelse: Usability plan.
Næste uges opgave Forbered interview med opdragsgiver Spørg til målgruppe, primær sekundær Primære mål og funktioner Alle typer data de kan stille til.
TIBRGA Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum” er pensum.
Præsentation af egen institution En forudsætning for en konstruktiv erfaringsudveksling og sparring indenfor netværket er, at kendskabet til hinanden er.
Usability ITU, forår Usability metoder. Usability ITU, forår 2008 Overvej undervejs ”- Hvilke metoder kunne være relevante at bruge ift. til de.
DIEB4.1 Kursusgang 4 Oversigt: Sidste kursusgang Opgaver Aktivitet 2: Generer design (fortsat) Design interaktionselementer Analysedokumentet.
Medier og kommunikation IX Eksamen :o)=. Eksamensform Intern censur, 13-skala, B4: Mundtlig eksamen med skriftlige arbejder men uden forberedelsestid.
AFSLUTTENDE RAPPORT Afleveres senest mandag den 11. maj kl til Ida.
Afleveres senest mandag den 3. maj, kl til Mikael via mail.
ITNET2 Præsentation 22: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum”
Midtvejsevaluering. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 4 Ting vi vil diskutere Alternativt pensum: –Hvilke bøger har I valgt og kan I følge med I forhold.
ITAPC 1 Præsentation 6: Presentations. Agenda Motivation Hvordan.
Usability – øvelse 2: Heuristisk evaluering
Formularer (Access, del 3). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller Vi.
KNÆK KODEN Opgave 1. Erhvervsøkonomiske område opgave 1 Med udgangspunkt i en af dig valgt virksomhed skal du udarbejde en økonomisk analyse af den valgte.
Intern mundtlig prøve Skriveperiode (synopsis) Vejledning Område, opgave, fag Dansk, engelsk, fransk/tysk/spansk Sprog, kommunikation & kultur Samfundsfag,
Mette Vedelsby & Leif Vejbæk Haslevseminarium 2008 Hvad er et matematikprojekt i.flg. studieordningen I studieordningen for matematik på Haslev Seminarium.
KNÆK KODEN SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 45.
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
Skriveperiode (synopsis)
TEMA 6 Præsentation: Sælg idéen
Video club – med fokus på autonomi Motivation i praksis And
Vrid i skulder.
Fald og snublen samme niveau - Lager.
Velkommen til.
SRO 2018 hHx.
Prøven i Natur/teknologi
Hvad er en Feltrapportage?
SRO SKRIV!.
Tilstedeværelsesundervisning
Præsentationens transcript:

Præsentation: Obligatorisk opgave 1

Agenda Baggrund for opgaven Opdeling i grupper (skal være på plads i dag) Opgavens emne Egen idé (tid til at diskutere i dag) eXTV projektet Krav Systemets egenskaber Valg af teknologier Raport struktur og størrelse Præsentation Evaluering

Baggrund for opgaven Den eneste måde I lærer noget om brugergrænseflade design, er ved selv at lave noget …

Opdeling i grupper Grupper laves i dag Gruppestørrelser på 4-6 Send mig en email med følgende Valg af emne Inklusiv en synopsis Liste med gruppemedlemmer Navn Email

Opgavens emne Egen ide eXTV (eXtended TV) Som nævnt sidste gang: jeg vil helst have I selv finder på noget, det gør det lidt sjovere Apparatet der skal designes en brugergrænseflade til i opgaverne er (næsten) valgfrit, men skal godkendes af mig – send en synopsis Samtidigt er det meget vigtigt at I har adgang til slutbrugerne af jeres system Vi har begrænsninger omkring hvilken teknologi der står til rådighed for projektet eXTV (eXtended TV) TV program, email og dagens vejr på TV.

Systemets egenskaber - eXTV En kendt leverandør af kvalitets TV produkter ønsker at profilere sig med et nyt high-end TV produkt - eXTV Blandt mange nye features er det jeres gruppes opgave at designe understøttelse for adgang til følgende tre nye features på Tv'et: Oversigt over dagens TV program (alle kanaler), morgendagens vejrudsigt samt email Tilgang til disse faciliteter skal designes til forskellige medier: Brug af touch screen baseret (PDA) produkt med WLAN til søgning, og med mulighed for visning på TV skærm (forslag til opgave 1!) Talegenkendelse med visning på TV skærm Endeligt skal der understøttes mobil adgang via f.eks. en mobiltelefon Kendte HCI teorier & metoder skal anvendes, samt diverse design guidelines og heuristikker.

Krav til anvendte teknologier I er meget frie til at anvende de teknologier og produkter I finder relevante Dog skal der gode argumenter til ikke at understøtte mindst én af følgende i første opgave: Trykfølsom skærm (her bruges f.eks. Pocket PC) ELLER et apparat med et stort display og anden form for input medie (PC kan her bruges som Prototype)

Rapportens indhold For de obligatoriske opgaver skal der afleveres en rapport hvor der bliver gjort rede for de metoder, retningslinier og heuristikker der er blevet anvendt (med reference til litteratur), en beskrivelse af forløbet med henvisning til evt. testresultater der vedlægges som bilag, og endeligt en præsentation af det endelige produkt komplet med skærmbilleder (hvor relevant). Evt. prototyper og opgivne strategier kan vedlægges som bilag. Første obligatorisk opgave fylder maks. 3 normal sider pr. gruppe – fraregnet større illustrationer såsom prototype skitser mv. (som der så gerne må være mange af), og de efterfølgende to opgaver maks. 5 sider.

Rapport struktur og størrelse Rapporten kunne se ud som følger Kort resume Synopsis Design overvejelser Som beskrevet på sidste slide Beskrivelse af forløbet Beskrivelse af produktet Refleksion og diskussion Litteraturliste HUSK referencer til anvendt litteratur - vigtigt Skal indeholde mindst to referencer jeg IKKE har brugt i undervisningen (men gerne fra kompendierne)

Præsentation Når produktet er færdigt skal alle grupper i plenum præsenterer: Ideen bag projektet (Synopsis) Den færdige prototype Redegøre for relevante design beslutninger