Erfaringer og status Aktiviteter for piger og drenge 4-6 år med forældre naturoplevelser 1november 2011Familie Spejd.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Advertisements

BrugerundersøgelseBrugerundersøgelse Gjerrild Bønnerup Friskole Juni 2006.
Caseoplæg om Facebook.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Børns fritid i Ballerup Kommune
3.a. deltager i ”Børnenes dag” på Kontiki skolen i Hillerød
kl i kantinen på Lyngholmskolen
Det svære liv i en sportstaske
Velkommen Børnefodbold Store Trænertræf Vejen 2012.
Læringsstile og lektier
Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper, i hverdagen er.
Forædremøde den
Program Velkomst – Allan Nyt fra matriklen – Allan og Lars
Spejder weekend d Hjemme på Hulvejen.
Netværksgrupper for 7.–9. kl. i UU Skive •Den politiske målsætning er at 95% af en ungdomsårgang gennemfører en ungdomsuddannelse. •De unges muligheder.
Velkommen til Lagoni SFO
Spejdernes Loppemarked, August 2011
Brøndby den 10. april 2007 Forældrerekruttering Teddy Pedersen Haderslev Fodboldklub DIF - Breddekonsulenttræf.
DDS Skanderborg gruppe Udviklingsplan Formål: 5% flere indmeldinger 5% færre udmeldinger.
Forældremøder på Kalbyris
Vejen går til Årets julemesse Klik med musen for at skifte billede.
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
En fortællende frise om Nattergalens BUPL støttede projekt: Hvordan ser dagtilbuddet ud i et drengeperspektiv – fra start til slut.
Velkommen. Agenda •Hvorfor informationsmøde nu? •Hvad er der sket de sidste 3 måneder? •Hvor vil vi gerne hen? •Aktiviteter frem til 31. december •Hvordan.
Solsikkens Nyhedsbrev 8. ÅrgangNr Så blev det atter tid til lidt nyheder fra Solsikken. Vi henviser også til vores hjemmeside,
Amtsorientering 27. juni-5. juli Indhold •Hvorfor deltage i et Landsstævne? •Hvem står bag ved L09? •Priser •Bredetved •Program •Tilmelding •DGI.
Informationsmøde den 25/8-2011
1 GPS Workshop 2010 Velkommen til Skovlund GPS Workshop 2010 Velkommen til Skovlund.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er det blevet 2014 og vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Nedenunder.
Den Attraktive Spejdergruppe Den største og mest grundige undersøgelse af en friluftsorganisation nogensinde.  Undersøgelsen Den Attraktive Spejdergruppe.
Åben skole i Århus Muligheder og myter ved skolesamarbejde.
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Veninde aften Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden FC´s U/11 piger inviterer til veninde.
Udeskole! Rønnebæk Skole..
Forældremøde Ellepilen 11. April Hvem er vi?
4K-pårørendegruppe Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe, Gentofte, Rudersdal
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Forældre- og fødselsforberedelse
- Hvad kan I forvente som forældre?
Trivselsaften for 0.A Børn mobber ikke deres forældres venners børn.
17. nov. 2011:Orienteringsaften januar:Indskrivningsaften skole og SFO. (kl ) Senest d. 1. april:Børnehaverne sender overleveringspapirer.
Relationer – børn imellem
Velkommen til Rådsmøde Onsdag d. 15. september 2010
Mobning er: Man bliver mobbet, når andre børn bliver ved med at drille en, og man synes, det ikke er sjovt.
Krudtuglerne Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper,
Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.
Aktiviteter tiltrækker Relationer fastholder
Forældre som ressource i skolen. Konceptet tager udgangspunkt i:  At forældre er en ressource  At skabe forældre og netværksdannelse  Fælles holdninger.
Sig noget pænt PRINT 2-3 SÆT OG LAMINÉR ”SUPER KLASSE KAMMERAT-STOLEN”
Hvem er I ledere for? Grønsmutter Spirer Begge dele.
VELKOMMEN Familiespejder DUD 27. september KORPSETS NYE FAMILIETILBUD Liane Brandt, udviklingskonsulent KFUM-spejderne.
Mandag den 5. november Alle børn var ude en time efter skoletid Mountainbiketur for drengene i 2.A kl Børnene cykler ud mod Ørnereden, en tur.
Lærings- og praksisfortælling
Forældremøde 2015 Lørdag 7. marts Juniorudvalget: Jan-Christian, Henning, Karsten, Thomas Og Lene.
SOMMERHUS- TUR 2011 Velkommen til…. Årets tur foregår: Fredag den 3. juni kl til søndag den 5. juni kl
For hele familien 7 søndage i foråret Kl 10-13
Mandag den 29. 0ktober  Bo på kursus  B klassen er ude til kl.13,  A,C,D klassen er ude til 14.  Bordtennistræning i drengenes gymnastiksal fra kl.
Skolebestyrelsens årsberetning Skolebestyrelsens opgaver Skolebestyrelsen fastsætter principper for skolens virksomhed, herunder om –undervisningens.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
Inklusion og Specialviden
Velkommen til alle nye og kendte elever og forældre.
EVALUERING AF LÆREPLANER STJERNESKUDDET Natur og naturfænomener.
Værløse Basketball Klub presents the 1st SKLZ Camp Development Coach Lithauania Rolandas Rakutis Farum Arena February Featuring In partnership with.
DIDAKTIKLABORATORIE Et laboratorium der arbejder med at udvikle et planlægningsværktøj. ”Et værktøj”, der kan hjælpe os til at se, hvordan Ord som ”Leg-
Målsætning og strategi Sejlklubben Lynæs Sejlklubben Lynæs 1.
Hvor skal Masters hen - du?
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Spejdernes Lejr juli (uge 30)
Bliv frivillig i Måltidet
– 13. Årgang Nr. 48 December 2018 December, december fyldt med traditioner, travlhed og hygge. Dagene er korte,
Præsentationens transcript:

Erfaringer og status Aktiviteter for piger og drenge 4-6 år med forældre naturoplevelser 1november 2011Familie Spejd

PR • Udsendt s med sedler til spejdergrupper • På Gladsaxedagen: – Opsat sedler med riv-af huskeseddel – Uddelt ”folde-kop” sedler • Hjemmeside med ovenstående sedler 2november 2011Familie Spejd

MånedTemaDette lavede vi AugustInsekter Så og følte på græshopper, kakerlakker og andre insekter. Kimsleg. Opgaveløb. Lavede edderkoppespind af garn. Bagte fladbrød på bål SeptemberFisk Fiske-madding (dej-boller). Fangede fisk. Pressede æblesaft. Stegte æbler og brød på bål. OktoberFugle Fuglekasser. Lavede suppe NovemberSkattejagt (Planlagt) GPS, spor-løb 3november 2011Familie Spejd

4november 2011Familie Spejd

5november 2011Familie Spejd

6november 2011Familie Spejd

Erfaringer • Forældre aktive deltagere i aktiviteterne • Tyrolerhuset er en fantastisk ramme • Både børn og forældre virker glade for arrangementerne • Konceptet er blevet fastlagt med nogle tilbagevendende programpunkter • Aktiviteterne er mest drevet af arrangørerne • Det er vores ønske at afvikling af program i højere grad varetages af forældrene selv • Planlægning lettet af at det er erfarne spejderledere der står bag • Mere PR kunne helt sikkert lokke flere til • Udtrykt ønske fra deltagere om at vi fortsætter … 7november 2011Familie Spejd

Familie spejd er for børn og forældre som sammen laver spændende aktiviteter. Hovedvægten er lagt på samvær og naturoplevelser. Emnerne har i efteråret været insekter, fisk og fugle. Tyrolerhuset tæt ved Bagsværd sø er rammen om møder med lege, hamren og saven, brødbagning, nysgerrighed, saftpresning, løb, fiskeri, bål og meget mere. Vi er omkring små og store, som hygger os sammen i 3 timer den sidste søndag i hver måned. Ledere fra 3 spejderkorps planlægger aktiviteterne, men vi kan ikke klare os uden forældrenes aktive medvirken og børnenes gode humør. november 2011Familie Spejd8