Solsikkens Nyhedsbrev www.solsikken13.dk 8. ÅrgangNr. 2906.03.2012 Så blev det atter tid til lidt nyheder fra Solsikken. Vi henviser også til vores hjemmeside,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Kongsberg Guttemusikk Korps
Advertisements

IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
BrugerundersøgelseBrugerundersøgelse Gjerrild Bønnerup Friskole Juni 2006.
100 års fødselsdag Maj 2011.
Værdiseminar Af Katrine Soelberg, Ousbjerggaard 2012
Evaluering af Projekt Unge
3.a. deltager i ”Børnenes dag” på Kontiki skolen i Hillerød
Tal på familieområdet.
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Det svære liv i en sportstaske
Velkommen til vores side!!!
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Efterårets opdatering fra det høje Nord. Placering af nogle af bryllupsgaverne Bordene – som vi ønskede os !! Kalenderbamsen og den flotte ramme til vores.
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Program Velkomst – Allan Nyt fra matriklen – Allan og Lars
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Netværksgrupper for 7.–9. kl. i UU Skive •Den politiske målsætning er at 95% af en ungdomsårgang gennemfører en ungdomsuddannelse. •De unges muligheder.
Eventyret om Eventyrlig leg med sprog
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Sofies dejlige dag.
Boligforeningernes strategi for samarbejde med biblioteker og medborgercentre ……
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
Junior til Junior Konceptet
- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub.
Erfaringer fra felten – det lykkes når vi samarbejder Med udgangspunkt i nogle konkrete projekter sættes der spot på vigtigheden af konstruktiv dialog.
Velkommen til juleafslutning Aftenens program: • Gennemgang af vores udlandsrejse/aktiviteter • Spørgsmål vedr. indbetaling! • Igangværende og kommende.
Erfaringer og status Aktiviteter for piger og drenge 4-6 år med forældre naturoplevelser 1november 2011Familie Spejd.
Elevernes digitale dannelse
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
Velkommen til Steinkjer Steinkjer, den lille by midt i Norge, inderst i Trondheimsfjorden, byder velkommen til NORDLEK. Steinkjer by har alt det der skal.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
LKS Du opdager, at din nabos søn på 5 år til har mange blå mærker, bl.a. på overarmene. Hvad gør du?
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Weekend Brunch Hver Lørdag / Søndag fra 8. jan. i tidsrummet i Sportscafeen Spis/drik hvad du kan (kaffe / the / juice / kakao). Kæmpe tag.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er det blevet 2014 og vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Nedenunder.
Kontaktforældre - et vigtigt led mellem skole og forældre Kontaktforældrene er et vigtigt led mellem skole og forældre. Kontaktforældrene repræsenterer.
Fælles forældremøde Thurø
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Tilfredshedsundersøgelse
I 1996 gik turen til Aalborg. Så er vi på vej Man ser frisk og forventningsfuld ud.
Relationer – børn og voksne
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet tid til at høre lidt om hvad Solsikken har oplevet.
Mandag d. 10. september  Jeannie er syg.  Mountainbike tur for 2.b’s piger. Alle børn får tilbud om at komme en tur i skoven på s.f.oens mountainbikes.
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
Mandag den 7. januar Bordtennis i drengenes gymnastiksal kl. 14. Der bliver bygget med lego, spillet spil m.m.
Barndommens gade Af Tove Ditlevsen.
Arbejdslørdag d.15 september Børnehaveklassen får en omgang med malerpenslen. 4 klasse bliver også frisket op.
DIN KARRIERE – DIN FREMTID ”Min røv er helt ødelagt. Fuldstændig. Den er rød med blå mærker over det hele.” Maria-Louise Beuchert.
FÆLLESSKAB.
11. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så blev det tid til årets første nyhedsbrev. Nedenfor kan I læse, hvad vi har oplevet de.
Skitur 2015 – fra den 15/2 – den 21/ Klub Roskilde Øst.
Mandag den 5. november Alle børn var ude en time efter skoletid Mountainbiketur for drengene i 2.A kl Børnene cykler ud mod Ørnereden, en tur.
Lærings- og praksisfortælling
Fritidspas.
Udvikling på IT-området
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Futureavenue Fremtidens by.
Grønne områder og aktiviteter
Hvad kan vi gøre for at hjælpe søskende??
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
1. Information – hvem – hvad – hvordan 2. Programmet – aktiviteter 3. Noget interesserer dig – eller ikke 4. Din tilmelding – hvordan 5. Spørgsmål nu.
Kærlighedsskema Han bliver sur Nul sex Han prøver Han og hun har
BOG: ANTON OG DINO HUSK: DUÅ: KUFFERTSANGE: REMSER: TURFORSLAG:
Da jeg fik sommerferie skulle jeg hente en pige som hedder Matine
Min sommerferie Jeg har været på Cypern det var rigtig varmt. På Cypern var der også et badeland det hed waterpark. Der var nogle rigtig vilde rutcherbaner.
Hej her er noget om min ferie !!!
– 13. Årgang Nr. 48 December 2018 December, december fyldt med traditioner, travlhed og hygge. Dagene er korte,
Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne
Præsentationens transcript:

Solsikkens Nyhedsbrev 8. ÅrgangNr Så blev det atter tid til lidt nyheder fra Solsikken. Vi henviser også til vores hjemmeside, som bliver opdateret løbende. Nyheder Solsikkens værdigrundlag, ydelsesbeskrivelser, inddragelse af børn og unge, forældre og netværk er lagt ind på Solsikkens hjemmeside. Ringsted badeland Lørdag d. 14/1 var vi på tur til Ringsted badeland. Vi havde et par hyggelige timer, med vandrutchebane, vipper, sauna og aktivitets bassinet. Skøjtebanen i Holbæk Lørdag d. 28/1 var en tur på den udendørs skøjtebane i Holbæk. Det var en meget kold dag, men Steven, Angelina, Trine og Gitte, der skøjtede kunne sagtens holde varmen. Det var værre for Tina og Maria, som kiggede på. Da vi kom hjem hyggede vi os med b.la. X-boks og div. bræt spil. Weissenhauser I vinterferien var vi i Tyskland i et stort badeland med rutsjebaner, boblebad o.l. Vi boede i 2 lejligheder med 3 personer i hver og vi lavede selv mad nogle af dagene. Der var også et ”abeland/klatreland,” hvor vi kunne hoppe i trampolin, på hoppeborg, spille bordtennis og der var også en spejllabyrint, I forbindelse med ”abeland” var der en grotte med forskellige dyr bag glas bl.a. frøer i forskellige farver, vandrende pind, slanger, græshopper, ørkenrotter, edderkopper, oddere, varaner og krokodiller. Så var vi også i spilleland, hvor vi bowlede og kunne spille forskellige spil. På vej hjem var vi i bordershop. Maria, Steven, Trine og Angelina

Solsikkens Nyhedsbrev