Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

Coaching Det handler om at stille de rigtige spørgsmål!
SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
Gammelheds-Philosophy
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
At bruge disse to ord rigtigt
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Mia,Om mig selv. Jeg hedder Mia og er 10 år og den 17. Januar bliver jeg 11 år og jeg går i 4.kl.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Music: Nightengale Serenade
Helene (Sofie Kort) Sloth
Fremtidens folkeskole i Aalborg
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
James Bond går tur i en park...
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Hvad du har lært Dine nye mentaltræningsvaner. Du har nu lært dig selv bedre at kende som løber • Du er blevet mere bevidst om den tankevirksomhed der.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Udviklende Læringsforløb for Lægesekretærer og øvrigt Administrativt personale med tæt kontakt til patientforløb ULLA Sektion for Rekruttering og beskæftigelsesfremme.
Er mit barn klar til skolestart ?
Rehabilitering Brønderslev Kommune
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
I dette indkøbscenter kan kvinder vælge mellem forskellige typer mænd..
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Musik: Nightengale Serenade
Hvilken del af spørgsmålet forstod du ikke??
- Et dagbehandlingstilbud til unge hashmisbrugere
Dette diasshow er udarbejdet af:  Gitte Larsen  Charlotte Pedersen Fra O 27.
En fejl af stor betydning...
Verdens 7 underværker….
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En helt normal samtale ved morgenbordet:
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Min identitet af Julie 10.A Udseende Jeg har langt lyst og lidt krøllet hår. er lav. blå øjne.
Hold fast, hold ud eller hold igen
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
Sundhed og livsstil Tema i psykoedukation til unge i OPUS behandling
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...
»En mand havde to sønner
Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen. Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Workshop Motivation og fokus på målet
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Sundhedssamtaler i naturen - erfaringer fra Hjørring Projekt Natur og Sundhed Hjørring.
Tema 6 Samvær og fælles aktiviteter
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Christopher Jensen Htx – 1.x 10/9-07 Det perfekte skud.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Forside uden yderligere tekst. Du kan vælge andre forsider ved at højreklikke på slidet og vælge ”Formatér baggrund”. I boksen, der dukker op, vælger du.
Lavet af Cesilie Bitsch og Viktor Aarslev
Unge og overvægt.
Team Nordahl og Skibet Skole
Energipokalen 2018: Elisabeth Eskildsen
Præsentationens transcript:

Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.

Tag godt imod de modige piger, som skal gå catwalk i aften LisePenny LisHanne

Lis Vægt tab 12 kilo ” Mit kolesterol tal er faldet = mindre medicin på grund af den rigtige kost. Min læge er (også) super tilfreds med mig  Sjovt, at der skal ”tygges” igennem for at blive lettere” Opstart. 10/ Stabilisering 17. april 2012

Hanne vægt tab indtil nu 22 kilo Hvad der driver mig? ”Ønsket om en sundere livsstil, sundere mad, motion, og derved forhåbentligt varigt vægttab – samt at gøre det "grønne" til en naturlig del af hverdagen for både mig og min familie. Opstart sept. 2011

Lise vægt tab 10 kilo Motivation " Selv om man plumper i den ene dag, er det bare op på hesten igen,... Udfordringer er en del af en kostomlægning, hold fokus og hold ud. Resultaterne vil på sigt tale for sig selv "

Penny  Vægt tab – indtil nu- 27,2 kilo ”Helt fra start, af mit forløb, var det vigtigt for mig, at jeg tænkte, ny livsstil og ikke endnu en kur”. Juli 2012

Lis Vægttab 12 kilo Jeg har fået maximal støtte hjemmefra. Min mand er vild med vores ”nye” mad, og spørger altid efter opskriften, så eleverne på hans skole, også kan få lov til at afprøve dem. Opstart. 10/ Stabilisering 17. april 2012

Hanne vægt tab indtil nu 22 kilo -Super dejlig fornemmelse, at kunne købe tøj i "normale" butikker igen, nu er der også noget jeg kan passe ! Opstart sept. 2011

Lise vægt tab 10 kilo " Jeg gør det her for mit helbreds skyld..!!! Kost og motion høre sammen i min hverdag, og løbeturen er nu nemmere uden ”rygsæk, med i baggagen” 

Penny Vægt tab – indtil nu- 27,2 kilo ”For mig har det været vigtig, at komme til møderne - blive vejet og få gode tips, det motiverer mig”

Lis vægt tab 12 kilo ”Vores unge mennesker, elsker at smage på nye retter, og vil have opskrifterne med hjem. Det er sjovt, at tilberede spændende mad, der samtidig gør noget fornuftigt for min/vores krop” Opstart. 10/ Stabilisering 17. april 2012

Hanne -indtil nu- vægt tab 22 kilo Motivation i forløbet Ønsket om mange gode år med mine 3 dejlige drenge, hvor mor bla. også vil/kan deltage i fodboldkampe, vandland, lege osv.” Opstart sept. 2011

Lise vægt tab 10 kilo ” Skønt, at jeg nu har fundet ud af, at jeg kan / skal vælge, hvilke kalorier jeg helst vil ha‘, hver dag. ( f.eks. at vælge imellem et halv stk. rugbrød eller 3 stk. knækbrød)” Sund mad = sund fornuft”  Lise har her været en tur i foto shop 

Penny Vægt tab – indtil nu – 27,2 kilo. Huske sætninger ”Jeg vil, jeg kan, jeg skal” Ju hu livet er herligt”

Lis vægttab 12 kilo ” Køkken tjansen er blevet en ny og spændende hobby, som giver energi. Det er skønt hver tirsdag, at ha’ ”taber” venner”  Opstart. 10/ Stabilisering 17. april 2012

Hanne vægt tab - indtil nu – 22 kilo Motivation ”Jeg bliver glad og stolt af : Rosende ord/komplimenter, jeg har fået meget mere energi, god støtte, og jeg ved mit projekt er godt i gang”  Opstart sept. 2011

Lise vægt tab 10 kilo Lise mødte op i februar og kom på stabilisering i august 2012 ” Jeg har lært mig selv, kunsten, at fravælge uden at savne.” Skønt, at jeg nu kan passe det tøj, jeg helst vil have”

Penny juli 2012 Vægt tab – indtil nu – 27,2 kilo ”Jeg vil være en sej mor, som kan lege/ spille med mine børn, uden jeg skal tænke på, hvor besværligt det er, med ekstra kilo på sidebene”