Udnyttelse af loftrum over 5. sals lejligheder

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

Overordnet målsætning:
Les meilleures photos de
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Jeg har brugt gratis billedebehandlingsprogrammet
Hvordan får du et Print Screen
Breve og mails mvni-selandia.
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Afkobling af stivelsesstøtte
Større Skriftlig opgave •Orienteringsmøde v. Catherine Lønholdt.
Udlægning af en ny cache
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Glædelig Jul Du behøver ikke vente til Jul…
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Introduktion til Det Praktiske Projekt Det Praktiske Projekt Udvikling og skriveproces.
Måske er I bedste venner i et år,
– Sådan virker det! Dit elektroniske postsystem Ved Arne Crown Rasmussen
Ældre Sagen Sommer1 Opret en ny mappe Vigtigt for at kunne holde orden i dokumenterne= filerne og billeder.
Velkommen 8C Velkommen 8C Håber I har haft det godt- Håber I har haft det godt- Det har jeg, som I får at se...
Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Genopfriskning Hvem er vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkatotek og biografier frem og genopfrisker.
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
”E-LÆRINGSRESSOURCER” Anne-Grete Roelof René Virtuel læring lyd*tale*billeder*video*handling.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
Opstart i forretningen • Hvad var det smarteste du så? • Tjene eller spare penge! • 2 måder at starte på: • Lille eller stor forretning • Min. et test.
Kære lejer af Skovhytten Vi er glade for din interesse og sender hermed rutebeskrivelsen.
Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
Tips & tricks Lærings-stile og it – den helt rigtige kobling Ny PIXI
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Min identitet af Julie 10.A Udseende Jeg har langt lyst og lidt krøllet hår. er lav. blå øjne.
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Jeg ønsker at få mere ud af livet Jeg har taget en beslutning.
UDVEKSLINGSMØDE 19. NOVEMBER 2013
Vejlederens kommunikation
»En mand havde to sønner
Version 3.1 Velkommen til introduktion af Digital Post PS: Er du dårligt hørende eller seende, så flyt venligst op foran. Side 1.
Ordet er dit. Selv om man egentlig ikke er spor blind kan man godt være temmelig ordblind.
1 Test i Word 2007 Klik her for at begynde. 2 Hvor skal du klikke for at gemme dit dokument?
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Dette program kan lave et portræt af dit ansigt ud fra den information, du selv giver... Klik her.
Obligatorisk selvvalgt opgave
Mr. Raggys prøveeksamen
Fra din mobiltelefon vælger du Nabohjælp.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Ret & Regnskab Velkommen til Ø90 kursus Faktureringsmodulet i Ø90.
Alarm fra kamera – Push og mail
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Billeder.
Uafhængige LifeWave Distributører
Jesper Lundh1 Implementering Det at bringe ny viden og færdigheder tilbage til praksis.
Historien om de gode venner.
Obligatorisk selvvalgt opgave
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Profilfag Julemarked Helt på plads med samarbejdsbutikker
Temadag om undervisning af borgere Fra forsøg til udvikling af konceptet - erfaringer og ideer.
En fejl af stor betydning...
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger, fordi.
Kursus i Wordpress Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder v/ Hjerteforeningens webredaktør Mads Louis Orry.
Vejledning: selvbetjeningssystem
Ekstraordinær Generalforsamling i Ejerforeningen Gråsten Havn
Begynd med at åbne
Præsentations-portfolio
Stikprøvekontrol af de tekniske emner
Præsentationens transcript:

Udnyttelse af loftrum over 5. sals lejligheder Udnyttelse af loftrum over 5. sals lejligheder. Denne vejledning gennemgår byggeprocessen fra ide til færdig byggeri og har billeder fra et udført projekt.

Hvilket krav er der til en hems? Udsnit fra bygningsreglementet Br08 OBS.. Ved bebyggelse over 4,5 m2, gælder andre regler mht. brand, rumhøjde og adgangsforhold!!

Eksempel på areal opgørelse: Hvid= Areal der tæller Blå= Areal der ikke tæller med i opgørelsen Grøn= Åbent areal ned til stuen med synlige bjælker

Hvordan forløber en byggesag? Få dine ideer ned på et stykke papir og klarlæg projektet udformning. Få udført det nødvendige tegningsmateriale og beregninger på u-værdier. Kontakt ejendomskontoret for at få den nødvendige fuldmagt til byggetilladelsen. Indsend byggetilladelsen samt tegningsmaterialet, beregninger af u-værdier og fuldmagten til Københavns kommune i 3 eksemplarer. (Behandlingstid ca. 4 uger). Aflever også en kopi af byggetilladelsen med tegninger osv. til ejendomskontoret. Kontakt ca. 3 lokale håndværkere og få nogle tilbud på udførsel af projektet. (Det kan sagtens svare sig, selv at købe byggematerialerne!!). Ved modtagelse af byggetilladelse, indsend påbegyndelseskortet som følger, og du er nu klar til at begynde. (For god ordens skyld, kan det godt svare sig at kontakte ejerforeningen og dens rådgiver, og gennemgå projektet inden påbegyndelse). Få projektet udført. (Husk altid at få udført håndværksarbejde af autoriserede folk). Husk løbende at have kontakt med ejerforeningen og dens rådgiver og tage fotos af byggeprocessen til evt. dokumentation. Når projektet er færdigt, send færdigmeldingskortet til Københavns kommune og afvendt kommunens svar ang. aftale om et afsluttende eftersyn. Kontakt ejerforeningen og dens rådgivere ang. aftale om et afsluttende eftersyn. Efter godkendt eftersyn fra ejerforeningen og dens rådgivere modtager du et slutbesigtigelse dokument. Efter godkendt eftersyn fra kommunen modtager du en ibrugtagningstilladelse. (Pris ca. 500 kr.). Lav en kopi af ibrugtagningstilladelsen og aflever den nede på ejendomskontoret. Dit nye projekt er nu klar til ibrugtagning.

Ved spørgsmål og hjælp: Jeg var den første i Aladdin ejerforeningen, der udnyttede loftrummet over min lejlighed. Jeg er utrolig glad for at have fået ekstra plads, dertil kan jeg sige, at lejligheden virker meget mere rumlig og har fået et fantastisk lysindfald og udsigt… Ved spørgsmål eller hjælp til dit kommende projekt, skal du være velkommen til at kontakte mig på enten mail eller mobil. Med venlig hilsen Jan Suhr, Burmeistersgade 17, 5 th Mail: Jansuhr@hotmail.com Mobil: 26 81 68 50

Billeder fra mit projekt: 7 m2 hems over min 5. sals lejlighed.

De synlige bjælker giver et flot antikt look og bryder lejlighedens hvide flader.

De store ovenlysvinduer tilfører dagslyset helt ind i lejlighedens kroge og kan åbnes helt op, så hemsen virker lidt som en tagterrasse.

Solnedgang set fra hemsen over de Københavnske tårne på en lun sommeraften.