… Af Line og Thomas Hej!!! Jeg vil være oppe i højre hjørne under hele forestillingen og holde øje med Jer.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
JEG GIK MIG OVER SØ OG LAND
Advertisements

Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Den lille Mads.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Vejle i gamle dage Vejle betyder vadested Vejle var omkranset af vand
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Mine roser Jeg elsker alle blomster, men aller mest roser Roser er aldrig ens men er lige så forskellige som os mennesker Det er hvad der gør dem så fascinerende.
Landbrugets perspektiv på referenceværdier
Velkommen til vores side!!!
Kaskelotten.
Jeopardy Bjergkæder Ørkener Byens kælenavn
Landskabet fra rindende vand: Ådalen (flodsletten)
QUIZ FOR KVIKKE HOVEDER
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Danmarks landskab På kort og billeder - En powerpoint-øvelse
Merkur. Her er et billede af Merkur..
Gødskning efter Yara-N-Sensor
Præsentation af resultater fra Elevtrivselsundersøgelse Hvad stiller man op? Erfaringer fra år 1 på Fredericia Gymnasium – hvor langt er FG?
Hald sø Natur og historie.
GRØNT FLAG TEKNIK Kristoffer Randrup, Rasmus Rønde, Gustav Hjarnø, Tenna Voight & Malene Sillas.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Kommunikation i samarbejdet mellem Mentor og Mentee
VIBORG AMT Erhvervsfremmekontoret Udvikling i landdistrikterne – Amtet som samarbejdspartner Torkil Stensig Erhvervsfremmekontoret Viborg Amt.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Bornholm Bornholm kaldes også for klippeøen eller solskinsøen. Øen har et areal på 588,5 km² og der er indbyggere (2010)
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Mette Arleth Aalborg Universitet Fru Madsen og de interaktive spatio- temporale online GI-applikationer Kan vi forstå GIS? (skal vi?)
Vokse gennem venskab!.
Introduktion til Kongen og hans Rige
Hvad kan man få for kr.? Hold Danmark Rent
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Vandet fra landet Vejle Kommune Ulla-Pia Geertsen, Paul Landsfeldt
Bogskabeloner i PowerPoint
Drivhuseffekten og Jordens klima.
Nordsjællands landskab
Han vil gerne fortælle om gulerødder i historien.
Paleochora - Creete. Stranden ved Falasane Kør evt langs vestkysten her Mod Paleochora.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Bill GATES er ikke verdeNs rigest mand
Ikke-kommercielleKommercielle Strategi Koncept udvikling Masse medier (TV, annoncer) Web, social Kataloger Analyse Idégenerering Konceptudvikling for fælles.
Jeopardy Istids-landskaber Verdens flag Island
Muldvarp.
Landskabsdannende faktor: Vind
Hvor mange traktorer er nødvendige? - en tommelfingerregel !
Erfaringer med rådgivning om naturpleje hos økologer Planteavlskonsulent Marie-Louise Simonsen Økologisk Landsforening.
Vores løsning Af: GR 6A Caroline N. Lindblad, Cecilie Have Kudsk Ejnar Maare Søndergaard og Kamille Klysner. Liv i skoven: stisystemer af træbrædder, der.
Landlivs seminar den 24.november 2012 Hvad er der brug for på landet: Nytænkning af landdistrikter? Fokus på ressourcer v. Mona Hvid
Projekt It for alle Projektets deltagere: Hanne Bjørn, Roskilde Bibliotekerne Susanne Kierkegaard, Roskilde Bibliotekerne Kirsten Syska, Roskilde Bibliotekerne.
Danske Øer.
Udvikling af bio-energi i Irland Pieter D. Kofman Senior konsulent Danish Forestry Extension.
Miljøchef, Hans Roust Thysen
Konsulentmøde Marts Dagsorden Børkop 12/ Kaffe rundstykker Velkomst – generelt Nyt sagsflow i tilskudssager.
Natur og historie. Hald Sø og Dollerup Bakker Et af Danmarks mest kendte naturområder Flotte landskaber Spændende historie Et rent og uspoleret miljø.
Hald sø Natur og historie.
Status i 2005 for 188 lysåbne naturarealer i Vejle Amt De 188 lysåbne naturtyper er udvalgt ud fra eksisterende viden om naturkvalitet,
18. Søndag efter Trinitatis Søndag d. 4. oktober 2015 Gudstjeneste kl
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Jellingestenen.
Byen og den kollektive trafik Med tog og bus i den spredte by Jan Jørgensen, Trafikstyrelsen Indsæt billede her 8,1 cm. højt x 16,3 cm. bredt.
EN BY I KLITTEN – HVAD HANDLER DEBATTEN OM DE DANSKE KYSTER OM? Lone Søderkvist Kristensen Lektor i Landskabsforvaltning Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning,
Jellingestenen blev sat op ca år 965. Den er meget vigtig fordi den viser hvordan Danmark blev kristen. Jellingestenen er over 1000 år gammel. Man kaldte.
HF-eksamen Maritim uddannelse Togt med skoleskibet Eksterne samarbejdspartnere Veksle mellem teori og praksis 4 valglinjer Studiemiljø.
Landinspektør Robert Jakobsen
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
Præsentationens transcript:

… Af Line og Thomas Hej!!! Jeg vil være oppe i højre hjørne under hele forestillingen og holde øje med Jer

… Af Line og Thomas Ca Ca Ca Ca Ca Vejle amt havde i 2002 et areal på 2997km 2, Et befolknings tal på personer Og en befolknings tæthed per km 2 på:117 personer

… Af Line og Thomas · 2997

… Af Line og Thomas Kolding Horsens Vejle Fredericia Hedensted Juelsminde Egtved Give Tørring-Uldum Børkop Gedved Brædstrup Vamdrup Nørre Snede Jelling Lunderskov

… Af Line og Thomas Næstsidste istid Hedeslette Sidste istid Randmoræne landskab Isdæmmet sø Hævet havbund fra Stenalderhavet Klitlandskab

… Af Line og Thomas Hjarnø ligger i Horsens Fjord kun 800 m fra fastlandet. Den er 3,2 km² stor - 3 km lang og 1 km bred, og befolkningen er på 135 fastboende. Der er et rigt plante- og fugleliv, fine badestrande og mulighed for gode vandreture. Højeste punkt er næsten 7 m. Der er 4 øer i Vejle amt. Alrø og Hjarnø er de to mest kendte. Størstedelen af Hjarnø består af dyrkede marker. Jeg har også en dejlig mark. Det er faktisk kun i Hjarnø by, at der er en lille løvskov Levende hegn og anden beplantning er sparsom, så der overalt på øen er god udsigt

...Af Line og Thomas

Der er 62 folkeskoler i Vejle amt Og der er 12 gymnasier/HF uddannelsessteder

...Af Line og Thomas

Noget af det mest kende i vejle er nok Jellingestenene, som henhold vist er opført af Danmarks første konge, ”Gorm dem Gamle” og Hans søn ” Harald Blåtand (Har ikke noget med hans mund at gøre)”

...Af Line og Thomas

Amtet ønsker at: • Sikre landbrugets udvikling • Hjælpe Amtets landsbyer • Skaffe rent miljø for landskabs- og kulturværdier • Sikre mulighed for indkøb for landdistrikterne • Hjælpe udviklingen i de mindre byer • Give borgerne bedre information • Støtte IT udviklingen

Danmarks laveste amtsskat...Af Line og Thomas