Velkommen til en aften i Landslejrens tegn!

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
100 års fødselsdag Maj 2011.
Advertisements

Velkommen til Christiansfeld Skole
FDFs Værdigrundlag 1. Det kristne menneskesyn Vi tror på, at mennesker har brug for et udgangspunkt for deres pejling i livet, og at kristendommen er er.
Velkommen til. Visionen for SEE 20:10 Nyskabende og Tidssvarende En korpslejr skal være på spejdernes præmisser og en lejr som spejderne vil tænke tilbage.
SHADOW OWNERS DK VI ER PÅ VEJ JA VI SKAL OGSÅ SPISE.
Hvor står vi nu, og hvor er vi på vej hen? Timbuktufonden
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
1 Der er så meget, der kan trykke, gøre dagen trist og grå.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Vi gennemførte en række interview ifm
FDF.dk/landslejr.
FDF.dk/landslejr.
INN Indbudte kredse: Marselisborg Netværk: Århus 2. Kreds, Århus Midtby, Musik kredsen, Sø kredsen, Fredensvang, Århus 9. Kreds. Århus Syd Netværk:
Velkommen til ledermøde. Aftenens program •Ryste-sammen-løb •Orientering om tiltag i kvarteret •Generel orientering om lejren •Aktiviteter på lejren.
FDF.dk/landslejr. Indledning •Struktur og planlægning –Hvad skal holdlederen overveje inden lejren –Hvad er holdlederens rolle på lejren •Alle skal trives.
Velkommen til Steinkjer Steinkjer, den lille by midt i Norge, inderst i Trondheimsfjorden, byder velkommen til NORDLEK. Steinkjer by har alt det der skal.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Ny kultur-, idræts- og fritidspolitik. Velkommen • ”Verden ligger åben” – Hvor skal vi hen? – Hvad skal vores fælles hovedvej være? – Hvad skal vi række.
SEE20:10SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr Velkommen til.
Landslejr 2011.
Brabrand NytårsDysten - En alternativ samarbejdsdyst.
Kredsens udviklingsplan del 2
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
VELKOMMEN til alle jer ”nye” 10vk ‘r
Projektlederens rolle(r)
Relationer – børn og voksne
1 Introaften i DN-SAK. 2 Program Velkomst og introduktion Om DN Om DN-SAK Om jer Mad Lidt mere om ture og andet ekstra.
FDF Landsdel 8, Boområde udvalg, 6/ THA
Uddannelse til Sundhedsambassadør i landsbyerne i Favrskov Kommune
Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen. Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være.
Aktiviteter tiltrækker Relationer fastholder
Oplæg til Strategi for kreds-FDF HB møde februar 2012, bilag 4.2 Status – februar 2012 Ver.2.5.
KREDSEN I CENTRUM Ambitioner. HØJE OG SYNLIGE AMBITIONER Hvad er godt FDF hos os? FDF skal være sjovt – både for børn og voksne Ambitioner tager ofte.
VELKOMMEN Familiespejder DUD 27. september KORPSETS NYE FAMILIETILBUD Liane Brandt, udviklingskonsulent KFUM-spejderne.
Fællesskab og relAtioner i fdf
Kredsens udviklingsplan Del 2. Strategi og manøvrer - Er vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Skole, børnehave, kultur- og Idrætscenter Udvikling gennem ”Top Nu” Ejer Bavnehøj Mandag d. 09. januar 2012.
FDF s ambition FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.
Skolesangen Af Strandby skoles elever. Mel: Jeg er så glad for min cykel Jeg er så glad for min skole Der har vi mange sjove fag Og det er fordi i en.
1 Lise Daugaard og Jørgen Andersen. 2 Hvilken hjælp er der at få, når man ringer til Jørgen?
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
Velkommen til menighedsmøde og menighedsfest Københavns Frimenighed 2008 Københavns Frimenighed 2008.
Futureavenue Fremtidens by.
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
KICKSTART DET GODE SAMARBEJDE
Velkommen til Kulhuse!. Velkommen – og hvem er vi? Anne Louise Nanna.
INNOVATIV KIRKE Et forløb for menigheder, der ønsker at være mere kreative og nyskabende.
Børns sprogtilegnelse Hvordan arbejder vi med børns sprog i Vejen Kommune?
Info aften 2. december  Hvad er FDF Landslejr 2016  Livet på landslejren  Landslejrens idéramme  Landslejrsangen  Praktiske oplysninger  Spørgsmål.
?. Hvad er “ANDAGT” ? Andagt: ? Hvornår oplever du “andagt” i FDF? Til møderne? Omkring bålet? På vandre-turen? På sommerlejr? Andre tider og steder?
Tilgang 2: Få fat i forældrene Mange børn får (mere eller mindre) blide puf hjemmefra for at komme til FDF. Typisk har børnene store oplevelser, når de.
Aktiv Familieferie VINGSTED hotel & konferencecenter og Sinatur Hotel Haraldskær Store som små... klar til en sjov og aktiv ferie...!
Arbejdsgruppen: Inger Merete Sørensen Christian Rasmussen Klaus Bolø KOM OG OPLEV ET LANDSSTÆVNE.
Tilgang III – synlighed i lokalsamfundet Overvejelse: - Kan man se at der er en FDF-kreds? - Og... Hvad vil en tilfældig person, man møder på benzintanken,
Landslejr 2016 HVAD er en landslejr? HVOR afholdes landslejren? HVEM kan deltage på landslejren? HVORNÅR skal vi på landslejr? HVORDAN forberedes børnene.
FDF landslejr 2011 Vi skal med!.
Læringsuge 2017 De 17 Verdensmål
012 – Du store Gud, vor Fader god 1, S1
Møde i netværk VEST Jens Bærild Hansen
Mini konfirmander Skabelsen.
Solen stiger, se det lysner
Den åndelige kamp: hvordan lovsangen kan bruges som våben i den kamp, der foregår om bl.a. vore hjerter. Det profetiske ord: hvordan det også kan forekomme.
Sikken voldsom trængsel og alarm
Tag del i det, der er din tid
Danskerne findes i mange modeller
Tænk at vågne tidligt (Morning Has Broken)
Den Gud, der skabte lyset
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
FORBERED KLASSEN TIL DAGEN GØR JER KLAR TIL CAMPUS+
Præsentationens transcript:

Velkommen til en aften i Landslejrens tegn!

Aftenens program Gensidig præsentation Landslejr-sangen Nyt fra KIRK-ledelsen Pause Netværksaftaler Andagt og tak for i aften

FDF når det er bedst Mylder og liv Bålet der knitrer Lejren den fyldes af sang Vi rejser en by her Og luften den sitrer Landslejren er nu i gang Her får livet energi, leg og fantasi. Sammen skaber vi lejrens melodi. Her er fællesskab og fest Folk fra øst og vest Her er det FDF, når det er bedst! Flyvende start Små sjove cykler Skateboard med turbo og gear En kano der løber Blå øjne der røber Sletten er livseliksir Her får livet energi, leg og fantasi. Sammen skaber vi lejrens melodi. Her er fællesskab og fest Folk fra øst og vest Her er det FDF, når det er bedst!

FDF når det er bedst Dagen er ny Solen den varmer Vi må i gang og afsted Landslejrglæden og fællesskabssuset Mærkes når du leger med! Her får livet energi, leg og fantasi. Sammen skaber vi lejrens melodi. Her er fællesskab og fest Folk fra øst og vest Her er det FDF, når det er bedst! William og Pyt Ved hvad det kræver Cecilia har god fantasi Med intelligenser Og eksperimenter Skabes den gode kemi Her får livet energi, leg og fantasi. Sammen skaber vi lejrens melodi. Her er fællesskab og fest Folk fra øst og vest Her er det FDF, når det er bedst!

FDF når det er bedst Natten er lun Stemmerne dæmpes Fader Vor bedes i kor Vi takker for dagen og livet Du gav os En verden uendelig stor Her får livet energi, leg og fantasi. Sammen skaber vi lejrens melodi. Her er fællesskab og fest Folk fra øst og vest Her er det FDF, når det er bedst! Days filled with fun Sunshine and laugther Smiling and happy new friends We’re joining our voices Singing together Hoping that this never ends Her får livet energi, leg og fantasi. Sammen skaber vi lejrens melodi. Her er fællesskab og fest Folk fra øst og vest Her er det FDF, når det er bedst!

Nyt fra KIRK Idékatalog Opsamling på ideer fra LL-kurset

Nyt fra KIRK Rød happening Dagligt tilbagevendende event i boområdet. Forslag? Kontakter? FDF’er for en dag Sønderjysk kaffebord efter besøgsdagen

Nyt fra KIRK Sponsorater SYDBANK: 10.000 kr SEMCO MARITIME: 5.000 kr. Samarbejde med LEGO omkring Innovationsdagen

Nyt fra KIRK Bopladsen 3 muligheder: Netværksplads Kredsplads ”Opsamlingsplads” til de kredse, som gerne vil have fælles lejrplads, men hvor netværket ønsker at bo kredsvis. Efter pausen er der mulighed for at snakke om, hvordan I ønsker det

Nyt fra KIRK Bopladsen Indgangsportal? Æ KIRK´torv med forskellige muligheder: Fordybelse, leg, kreativitet, fjæsbog osv. Fjæsbog: Vi vil lave Danmark største Fjæsbog – opslagstavle med tegnestifter og den råde tråd mellem profilerne. Ideen er, at der sættes røde tråde mellem de deltagere, som har mødt hinanden på lejren. Gode kontakter modtages gerne

Nyt fra KIRK Fortræningsweekenden – det store brag! En forsmag på Landslejrens aktiviteter Særlig seniordel Præmiere på landsdelens kendingsang Landsdelsråb-grand prix Besøg af LLU Besøg af SYDBANK presseafdeling Ikke fokus på lejropbygning. Så skal deltagerne lære at bygge med reb og rafter, er det noget, de skal lære hjemmefra. Mere fokus på aktiviteter

Nyt fra KIRK Forslag til børneaktiviteter frem mod landslejren Udarbejd kredsens forslag til et landsdelsråb. Det eneste krav er, at der skal indgå KIRK (Deadline 1.april) Indgangsportalen skal være en, vi er stolte af! Hvad tænker en pilt, væbner? Hvad er deres vildeste forslag? Opfinde ting, som gør hverdagen på lejren nemmere: En brændehugger, en soveposepakker osv. Ikke fokus på lejropbygning. Så skal deltagerne lære at bygge med reb og rafter, er det noget, de skal lære hjemmefra. Mere fokus på aktiviteter

Er der spørgsmål? Ikke fokus på lejropbygning. Så skal deltagerne lære at bygge med reb og rafter, er det noget, de skal lære hjemmefra. Mere fokus på aktiviteter

Tid til pause

Netværksaftaler