Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tag del i det, der er din tid

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tag del i det, der er din tid"— Præsentationens transcript:

1 Tag del i det, der er din tid
Tekst: Klaus Thormann 2000 Melodi: Klaus Thormann 2000 Lad tanken flyve som en svale, meld ud med al din idé. Brug ord, lad drømmene tale, så andre også kan se. Øs ud af det du har derinde, lad drømmesynet få magt, vi andre famler i blinde – hvis ikke du får det sagt. Tag del i det, der er din tid del ud af dig selv til os andre – så trives fællesskabet.

2 Tag del i det, der er din tid
Tekst: Klaus Thormann 2000 Melodi: Klaus Thormann 2000 Et liv er næsten som en stjerne på himlens buede hvælv, en del af nære og fjerne, men aldrig kun som sig selv. Ræk hånden ud mod den der blegner, når himlen bliver for svær. Dén taber alt som beregner, hvad hjælpsomheden er værd ! Tag del i det, der er din tid del ud af dig selv til os andre – så vokser fællesskabet.

3 Tag del i det, der er din tid
Tekst: Klaus Thormann 2000 Melodi: Klaus Thormann 2000 Forstod vi verden var vi vise, men var vor visdom vor vej? På jord, på gulv og på flise skal visdom læres ved leg. Mangfoldighed er som en vilje, der kræver mere end mod, at vokse op som en lilje gør den vi aldrig forlod. Tag del i det, der er din tid del ud af dig selv til os andre – Så blomstre fællesskabet.


Download ppt "Tag del i det, der er din tid"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google