Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Solen stiger, se det lysner

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Solen stiger, se det lysner"— Præsentationens transcript:

1 Solen stiger, se det lysner
Tekst: Jørgen Gleerup 1981 Melodi: Jørgen Gleerup 1981 Solen stiger, se det lysner, dagen bryder frem på ny. Kroppe strækkes – alting vågner, folk står op på land – i by. Snart går det mod job og skole, Det blå hav, den store by, livet går sin vante gang. træer med grønne grene Lad os takke Ham, der skabte hvisker til dig i regn og sol: dagen for os, med en sang. Du er ikke alene!

2 Solen stiger, se det lysner
Tekst: Jørgen Gleerup 1981 Melodi: Jørgen Gleerup 1981 Hør, en solsorts sang i hækken, se, en kat på listigt spring. Møde venner – holde sammen, glædes over verdens ting. Skønt at leve – lave noget, Det blå hav, den store by, måske gør´ en anden glad. træer med grønne grene Kæmpe for at ingen men´sker hvisker til dig i regn og sol: møder sult og vold og had. Du er ikke alene!

3 Solen stiger, se det lysner
Tekst: Jørgen Gleerup 1981 Melodi: Jørgen Gleerup 1981 Solen synker, og det mørkner, snart mod dunkel nat det går. Dagen bare fløj af sted, at den er endt, man knapt forstår. God musik, jeg lytter stille Det blå hav, den store by, her ved siden af min ven, træer med grønne grene tænker på da jeg var trist hvisker til dig i regn og sol: og sangen gjorde mig glad igen. Du er ikke alene! (gentag omkvæd)


Download ppt "Solen stiger, se det lysner"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google