Hvordan bruger jeg MinInstitution?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Advertisements

Fra mandag den 2. juLi til torsdag den. 5. juli
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Open street maps på GPSén Gå ind på Siden er lang tid om at loade, så hav tålmodighed.
Den store Tur guide Made by Socom.dk. Den store Tur guide Velkommen til Den store Tur guide •Her kan du: –Oprette nye turer –Tilmelde dig på en tur –Komme.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Jeg har brugt gratis billedebehandlingsprogrammet
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
Flickr.com – online billeddeling
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Hvordan du læser forældreintra
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Torbenfeldvej Vallensbæk strand Tlf.: – – dagligt brug af vores hjemmeside •AGEN LYS har en stor og omfattende.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
PC1 Lad os komme i gang…..
ForældreIntra Østerhøjskolen Formålet er
Gå for hjertet med Becel - for Hjerteforeningen
1 Innovation i AT i 2g på Fjerritslev Gymnasium Branding (2.22) Fremtidens by ( )
Hornbæk Skole Invitation til forældremøde og indskrivning til
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
WordPress Nyeste version af WordPress kan hentes her:
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
SMA Vores nye dagligdag ☺.
Hvad man skal og hvad der kan være en fordel
Tabulex - hvad er det? Et elektronisk komme/gå-registreringsprogram – det sikrer, at SFO´ens medarbejdere kan efterleve fremmødekontrollen. Målet er at.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Lyd-ikonet er forsvundet
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Aktiv brug af Søften Portalen
Digital Post til foreninger Kommunikation mellem det offentlige og din forening.
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
GRUPPEDRØFTELSER En af forældrene bedes lave notater på det omdelte papir. Vælg eventuelt en ordstyrer blandt forældrene.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Elektroniske holdkort
Version 3.1 Velkommen til introduktion af Digital Post PS: Er du dårligt hørende eller seende, så flyt venligst op foran. Side 1.
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Sammenlægning af Boblen og Loppen – efterår 2012 En gennemgang af processen.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
Børneruden – en del af MinRude Her får du informationer fra børnehuset: - Billeder - Dagbøger fra hverdagen - Nyheder fra børnehuset - Opslag (fx husk.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Velkommen til: UU+ på Podio Webinaret starter kl 11:00 Bemærk! Du behøver ikke at teste dit webcam og mikrofon, for de er begge slået fra. Det er meningen.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Tabulex Daginstitution. SFO Integration til SFO’ens system Børneadministration Ind- og udkrydsning Barnets aftaler Intra Intranet Ferier & aftaletyper.
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
Begynd med at åbne
Modul 8: ”Sådan bruger du digital post og e-boks”
Undgå falske beskeder Hackerne beder om dine personlige oplysninger i en mail eller sms. Det ville pengeinstitutter, virksomheder eller myndigheder aldrig.
Information om Aula til forældre
Præsentationens transcript:

Hvordan bruger jeg MinInstitution? - En hurtig forældreguide

Indholdsfortegnelse Præsentation Infotavlen Hvordan kommer jeg i gang? Hvad er stamkort og hvad er relevant? Ugentlige og enkeltstående aftaler. Hvornår beskeder??? Hvad med ferie og fridage i SFO? Hvordan får jeg adgang fra min mobil? Hvorfor både computer og mobil? App’en Bare spørg!

Præsentation Vi har fået et digitalt registreringssystem i SFO’en, som involverer jer forældre på en anden måde end hidtil. Det er vigtigt, at du sætter dig ind i det, da det letter det administrative arbejde for os i det daglige og giver os mere tid sammen med børnene. Det er dog vigtigt for os at slå fast, at dette ikke erstatter den personlige kontakt og forældre-samarbejdet! Vi forventer stadig et ”goddag” og ”farvel” fra jer og/ eller jeres børn og har naturligvis altid tid til en snak med jer.

Infotavlen Infotavlen er den store skærm, der hænger i aulaen i SFO’en. Her trykker dit barn sig ind, når det kommer i SFO og når det går hjem. Desuden kan du også selv registrere fravær fra denne tavle. Dit stamkort kan ikke ses fra denne tavle og andre børn eller forældre kan ikke gå ind og hente personfølsomme oplysninger på jer på denne tavle.

Hvordan kommer jeg i gang? For at komme nemmest og hurtigst i gang med at bruge MinInstitution, går du ind via skolens hjemmeside: www.havbakkeskolen.dk forældreintra SFO MinInstitution. Så er du inde på din forside og har oversigt over de børn, du har i SFO samt de evt. yngre børn, du har i institutioner, der også bruger programmet MinInstitution. (Hvis ikke du kan komme ind ved første forsøg, så prøv at tillade pop-up vinduer midlertidigt.) Hvis du stadig ikke kan komme ind, kan det være fordi dine antivirus-programmer ikke vil lukke MinInstitution igennem.

Hvad er stamkort og hvad er relevant? Stamkortet på dit barn, er de oplysninger, vi kan få brug for i det daglige i SFO’en. Det er vigtigt, at dette udfyldes grundigt, da det gør, at vi hurtigt kan reagere og evt. kan få fat på jer, hvis en anden pludselig kommer for at hente dit barn, hvis dit barn er allergisk overfor bistik eller… Det allervigtigste er dog, at jeres telefonnumre er korrekte både på jer selv og på jeres arbejde. Ingen andre har adgang hertil end jer og SFO’en. Denne kan ikke ses på infotavlen, der hænger i SFO’en.

Ugentlige og enkeltstående aftaler Hvis dit barn går til f.eks. fodbold hver onsdag, kan du gå ind og oprette en gennemgående aftale. De hedder i dette system ”ugentlige aftaler”. Disse oprettes ved at gå ind under aftaler på din egen side. Tryk ny ugentlig aftale; så kommer der en dialogboks op, som skal udfyldes. Vær opmærk- som på, at alle felter skal udfyldes samt i hvor lang tid aftalen gælder. Evt. aftaler skal fornyes ved udgangen af december. Tryk opret. Du kan også foretage dette over APP’en. ENKELTSTÅENDE: Hvis dit barn har en aftale med en kammerat, bedsteforældre eller selv må gå hjem på et givent tidspunkt, skal det oprettes under aftaler og ikke beskeder. Igen: aftaler - ny enkeltstående aftale – dialogboksen udfyldes – tryk opret. Du kan også foretage dette over APP’en.

Hvornår beskeder??? De fleste af de nuværende sms’er, telefonopkald og beskeder, drejer sig om afhentning, gåtider og lignende. Det er meningen, at disse som nævnt oprettes under aftaler. Beskedsystemet kan så bruges til at give besked om f.eks. at når barnet skal gå hjem, skal regntøjet huskes eller barnet havde hovedpine i morges, men vi satser på det går over og lignende beskeder. Desuden skal beskeder lægges ind inden kl. 14.00, da man ellers ikke kan regne med, at vi får beskeden. Naturligvis kan man herefter stadig ringe eller sende en sms.

Hvad med ferie og fridage i SFO? Når dit barn har en fridag – det være sig legeaftale, fødselsdag m.v. - fra SFO’en, vil vi gerne have dette at vide. Det kan gøres via infotavlen i SFO’en, via app’en eller over computeren. Det er vigtigt, at dette skrives under fravær og ikke under beskeder. På infotavlen: tryk på dit barns navn, tryk på registrer fravær, tryk på fri, tjek datoen og tryk opret. Via app’en: tryk andet fravær, vælg fri, tjek datoen og tryk opret. Over computeren: gå ind under ferie og fravær, tryk registrer fravær, tryk fri, tjek dato og gem

Hvordan får jeg adgang fra min mobil? I højre hjørne øverst finder du desuden et link, hvor du kan downloade en App til din smartphone. Her bliver du ledt videre og får det password, du skal bruge til din App. Brugernavnet er dit fornavn. Endelig downloader du App’en på din smartphone.

Hvorfor både til computer og mobil? App’en bruges til de hurtige beskeder og fraværsmeldinger. Når der skal udfyldes stamkort, tilmeldes ferie m.m., skal det foregå fra hjemmesiden. Når App’en er downloaded og du første gang skal ind, beder den om din nøgle – det er dét password, du lige har hentet gennem hjemmesiden. Skriv det ind og du er i gang. Det er muligt at melde syg, oprette aftaler, melde fridag, se legelisten, sende beskeder og skifte mellem alle sine børn (også hvis man har en yngre i børnehave med MinInstitution)

App’en Her finder du påmindelse på fx en ferietilmelding. Dette kan du dog ikke gøre over mobilen, men SKAL ind over forældreintra og ind på linket og foretage denne. Her kan du skifte imellem dine børn i SFO og børnehave. Her registrerer du fridage. Hvis dit barn holder eftermiddagen fri pga. legeaftaler, fødselsdag eller andet. Det er vigtigt at du meddeler dette her og ikke i beskeder. Her sender du besked om, at dit barn bliver hentet af en anden end dig, skal gå hjem på et bestemt tidspunkt eller skal noget andet end sædvanligt aftalt. I boksen ”beskeder” kan du se vores svar, hvis dette ville være aktuelt. Her kan du oprette aftaler enkeltstående eller ugentlige.

Bare spørg! Nu skulle du være i gang med at bruge programmet ”MinInstitution”. Hvis der skulle være problemer med noget eller spørgsmål, er du mere end velkommen til at henvende dig i SFO’en. God fornøjelse!!