Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tabulex - hvad er det? Et elektronisk komme/gå-registreringsprogram – det sikrer, at SFO´ens medarbejdere kan efterleve fremmødekontrollen. Målet er at.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tabulex - hvad er det? Et elektronisk komme/gå-registreringsprogram – det sikrer, at SFO´ens medarbejdere kan efterleve fremmødekontrollen. Målet er at."— Præsentationens transcript:

1 Tabulex - hvad er det? Et elektronisk komme/gå-registreringsprogram – det sikrer, at SFO´ens medarbejdere kan efterleve fremmødekontrollen. Målet er at lette de administrative opgaver. Der vil være en touch-skærm både i Bølgen og Ventilen. Vi håber på at det giver mere tid med jeres børn.

2 Hvad kan man med Tabulex?
Læse nyheder. Sende beskeder. Lave gå-hjem aftaler. Melde ferie/fri. Både i ferier og på skoledage. Give tilladelser. Modtage SMS´er når dit er barn er kommet/gået hjem (alm. takst – 26 øre).

3 Hvordan kan man bruge Tabulex?
Gennem skole-intra vha. PC, Tablet eller mobil (Android eller Iphone). Du skal down-loade en App.

4 Nyttige informationer
Personalet øver sig fra nu af. Touch-skærmene opsættes i løbet oktober, hvorefter børnene kan øve sig. Forældre kobles på til kick-off d. 19. november. Der kommer et velkomstbrev. Der vil komme anvendelige slides på hjemmeside og forældreintra + lidt ekstra papir-udgaver i afdelingerne – til brug for at komme i gang. Der vil være en prøve-periode frem til kick-off: eftermiddage, hvor der vil være hjælp at hente. Kom ned og drik en kop kaffe og få hjælp. Frem til jul er der både papir og Tabulex. Efter jul er der kun Tabulex.


Download ppt "Tabulex - hvad er det? Et elektronisk komme/gå-registreringsprogram – det sikrer, at SFO´ens medarbejdere kan efterleve fremmødekontrollen. Målet er at."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google