Tema: Politiske undertoner i litteraturen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Tab og traumer 1: Hvilke patienter drejer det sig om?
Advertisements

Livets Ord November 2008.
Hvordan bruger vi hans og sin?
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
At bruge disse to ord rigtigt
At have øje for alle tanker om børn og palliation 15. november 2013
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
”Intet” af Janne Teller
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Livets Ord April 2012.
De 10 små forskelle mellem Mann & Frau.
Det moderne gennembrud
AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN MOBNING SLADREHANK MEDLØBER DUKS TRUSLER.
Livets Ord April 2009 "Våg derfor, for I ved ikke, hvad dag jeres Herre kommer." (Mt 24,42).
Indhold Problemstilling Virkemidler Hvem stoler vi på?
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Information om AA til skoler m.m.
Hvordan kan undervisningen vitalisere / re-vitalisere de unges
Tema: De nye kvinder stemmer i
Sofies dejlige dag.
AT-1 - efterspil 2013.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Livets Ord December 2009 “Således skal jeres lys skinne for mennesker, så de ser jeres gode gerninger og priser jeres fader, som er i himlene ” (Mt 5,16)
Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der.
Tema: Mit barndomshjem
Kapitel 4 – nogle citater
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Gamle liv – de nye alderdomsskildringer Bliv inspireret i temaet på.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En helt normal samtale ved morgenbordet:
Bogskabeloner i PowerPoint
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Tema: Graphic novels Bliv inspireret i temaet på.
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Dolken Tove Ditlevsen, 1963.
Tema 5 Hverdagsliv i familien
1 Socialrådgiver Rikke Holme Otterup Kommune Unge – Forældre – Skoler – Læge – Sygehus - Andre Opfølgning Fagligt beredskab Kontaktperson Handleplan Kommunalt.
Guds glæde gennem generøsitet
Om Friedrich Nietzsche liv
Samson Og Dalila.
Tema: Fantastisk Fiktion Bliv inspireret i temaet på.
Om bogen Agnes er træt af sit liv, og nu har hun fået nok. Derfor har hun besluttet at begå selvmord på sin 15-års fødselsdag. I mellemtiden fortæller.
Tema: Årets danske debutanter Bliv inspireret i temaet på.
Af Christina Hesselholdt. Genre n Christian Hesselholdt betegner sin bog som en samling af fiktioner om en barndom.
Bulbjerg.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Steen Steensen Blicher Hans liv Blicher blev undervist hjemme af sin far, og i 1799 fik han sin studentereksamen og påbegyndte herefter sine studier.
Martin Andersen Nexø Forfatter..
Lavet af: Emil og Astrid
FORFATTER Tove kom til verden d. 14. december 1917, men hun sagde hele sin levetid at hun var født i Hun var gift fire gange. Tove døde d. 7 marts.
N iels Bohr blev født den 7. oktober Han voksede op og levede med sin familie i København. Bohr var igennem hele sit liv fascineret af fysik og videnskab,
Steen Steensen Blicher Hans liv Blicher blev undervist hjemme af sin far, og i 1799 fik han sin studentereksamen og påbegyndte herefter sine studier.
Velkommen til Kulhuse!. Velkommen – og hvem er vi? Anne Louise Nanna.
Tema: Lyrik går tæt på det menneskelige Bliv inspireret i temaet på.
Verdens Bedste Mor Forår 2017
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
- og hvordan du undgår dem…
Ansvar og forandring frihed.
Ansvar og forandring frihed.
Præsentationens transcript:

Tema: Politiske undertoner i litteraturen Bliv inspireret i temaet på Bliv inspireret i temaet på Bliv inspireret i temaet på

Tema: Politiske undertoner i litteraturen Rebecca underviser håbløse elever på VUC, og Robert er tandlæge. De mødtes over en rodbehandling og forsøger nu at få deres dysfunktionelle, sammenbragte familie til at fungere, mens Robert huser en illegal flygtning.

Tema: Politiske undertoner i litteraturen Danmark i fremtiden. I 2018-24 raser borgerkrigen med drab, selvtægt, sammenbrud og kaos til følge. 450 år senere fortæller rigmanden, der ved hjælp af stamceller stadig er i live, om sine tanker, tab og oplevelser til sin talende hund og lever samtidig et tumultarisk og dekadent liv i rigdom sammen med venner, som løbende fortæller hinanden utrolige historier om psykisk syge bjørne og meget mere.

Tema: Politiske undertoner i litteraturen I en nær fremtid, hvor livsstilssygdomme ikke tolereres og menneskers tilbøjelighed til destruktiv omgang med mad og drikke er reguleret, så alkohol og kød er afskaffet, følger vi en lille gruppe mennesker, der hver har deres at slås med: tilbøjelighed til myrderier, sidespring, overspisning og vaghed og hvor manglerne i børneopdragelsen klares med en pille.

Tema: Politiske undertoner i litteraturen En ung kvinde skriver om sin »boyfriend«, der er utilfreds og fraværende. Hun længes efter ham - sin drøm om ham - gør hun, monomant og ulykkeligt. Hun vil have hans foragt og perfektion. Hun rejser rundt uden ham, sidder på hotelværelser og længes efter at føle sig lille og uværdig. 

Tema: Politiske undertoner i litteraturen Mette vil gerne skrive en bog om de sultne i ulandene, men da hun via det magiske værelse 516 på Hotel Astor i København får ulandenes virkelighed at føle, bliver hendes trygge verden pludselig usikker.

Tema: Politiske undertoner i litteraturen Digte der med vrede, indignation og stor sproglig kraft sætter ord på hvordan det er at vokse op i en ghetto, hvor vold, svigt og kriminalitet er en del af virkeligheden.

Tema: Politiske undertoner i litteraturen Digte der med vrede, indignation og stor sproglig kraft sætter ord på hvordan det er at vokse op i en ghetto, hvor vold, svigt og kriminalitet er en del af virkeligheden.

Tema: Politiske undertoner i litteraturen Den eksklusive konsulent Michael Sander og kriminalkommissær Lene Jensen tvinges af omstændighederne til at arbejde sammen om en sag, hvor vage antydninger og belejlige sammentræf udvikler sig til en veritabel menneskejagt. Hvem jager hvem? Og hvorfor egentlig?

Tema: Politiske undertoner i litteraturen Thriller. Den traumatiserede krigsveteran Niels Oxen forsøger at finde ro for sine indre dæmoner ved at bosætte sig dybt inde i Rold Skov. Han hvirvles i stedet ind i en dramatisk sag hvor hævn og magt er centrale og farlige aktører, og hvor hans evner som elitesoldat bliver nyttige.

Tema: Politiske undertoner i litteraturen Den ansete professor i immunologi og infektionssygdomme, Kristian Storm, har tilsyneladende begået selvmord, men kan det virkelig passe? Hans forskning stod over for et stort gennembrud. Hans assistent, Marie Skov, får overbevist kriminalkommissær Søren Marhauge om at sagen bør tages op igen.

Tema: Politiske undertoner i litteraturen Digte oplyst af emhætter, nattens stjerner og tv. Ord fra en plaget ugidelig pige med livet i bagagen.

Tema: Politiske undertoner i litteraturen Ana er velhavende dansk karrierekvinde, som går ned med stress. Hun forsøger at finde en mening med sit eget liv ved at sponsere en uddannelse for en ung gambiansk kvinde, men projektet går helt galt.

Tema: Politiske undertoner i litteraturen Vi befinder os under en økokatastrofe i nær fremtid, eller måske står vi allerede midt i den. En civilisationskritisk digtsamling, hvor scenen er storbyen og en apokalyptisk, kaotisk verden, som er brudt delvis sammen, og hvor naturen er i overtag.