Tur til Grøn i Gaden.. Flot er det blevet! Socialpræsten fortæller i teltet.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan ser vores hjemmeside ud:
Advertisements

Dialog og læring i klagesager
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Modul 3C Ideudvikling med anvendelse af principper som stimuli.
Sådan cykler du mest sikkert til og fra vores skole:
Fra ufaglært til faglært på kort tid!. IKV – GVU • Individuel kompetence vurdering = IKV • Grundlæggede voksenuddannelse = GVU • 25 år, mindst 2 års.
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Læreplaner Der skal i alle dagtilbud udarbejdes en pædagogisk læreplan som skal give rum for leg, læring og udvikling. Den pædagogiske læreplan beskriver.
Sofies dejlige dag.
Forældremøde 2011 Renovering / udbygning af Poplen Hvordan organiserer vi arbejdet? Vi har følgende målsætning: Vi vil  skabe en meningsfuld og sjov hverdag.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
Rekruttering af unge til landbruget.
Emne: Kirke og gudstjeneste
Kære lejer af Skovhytten Vi er glade for din interesse og sender hermed rutebeskrivelsen.
Velkommen til 1. lektion •Velkommen til en lektion som er en del af Folkekirkens Nødhjælps ungdomskampagne slutsult.nu.
Inspirationsdag om musik med børn (2-10 år)
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Research light om Værestedets betydning Sted: Forår-sommer 2012.
Kate-QUIZ-mus.
Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
Gennemslagskraft i Tænketanken Nick Allentoft stifter af denoffentligesektor.dk. kommer med et bud på bibliotekerne som centralnerven i et moderne og velfungerende.
Netværkslokomotivet Netværk af private og offentlige virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner og beskæftigelsesregioner Uafhængige og uvildige.
Inspirationsdag i Undervisningsministeriet Introduktion til webservice Thomas Ellegaard Freelanceprogrammør tilknyttet Rambøll Informatik
Hvordan kan social ansvarlighed være en gevinst for virksomheder – og for socialt udsatte Hvilke muligheder ser KFUM’s Sociale Arbejde i samarbejdet med.
Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste.
NETVÆRK Dit netværk er nyttigt, når du har brug for at få
Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen. Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være.
Den gode historie Sådan finder vi på 24timer dagens historier ”Dét er en god historie!” Emma Gad for kommunikationsfolk.
10 roser til dig.
Kirkebygninger som professionelt drevne turist-sites Organisering og finansiering – danske eksempler 09/10/2013Lisbet Christoffersen1.
Et økumenisk projekt. Der er mulighed for sjælesorg og bibellæsning i kirken. Men: De unge kommer ikke til præsten i kirken De unge kommer ikke til bibelaften.
Kom til åben hus på GVS og tjek de utrolig flotte nye lokaler.
Excellent Systems Produceret i Danmark Patentbeskyttede produkter 100% Gift- og PVC-fri Fødevaregodkendte (FDA) materialer.
Guds glæde gennem generøsitet
Skole, børnehave, kultur- og Idrætscenter Udvikling gennem ”Top Nu” Ejer Bavnehøj Mandag d. 09. januar 2012.
Klimaklar i Skibhus Bag om projektet
Gudstjenester i Påsken Birkerød Kirke
De 5 B’er Brødrene Bønnerne Bibelen Brødet Badet
Aktivitetsplan uge 39 SFO Valhal & Bifrost
Efterskole og kirke Kirken er kun en generation fra at uddø Carey.
Skolesangen Af Strandby skoles elever. Mel: Jeg er så glad for min cykel Jeg er så glad for min skole Der har vi mange sjove fag Og det er fordi i en.
Karrosseriformer Karrosseriets former kan grundlæggende opdeles i forskellige typer, der hver især har et eller flere særlige kendetegn. Ken der du de.
En lille blomster flok En lille blomster flok, svømmede rundt uden en enkelt sok,men det var ligegyldigt,for ingen af dem var et pjok En lille blomster.
9. December 2010 Iværksætteri og tværkulturelle kompetencer.
Billeder til gennemgang af dåben
SPEJDERNES LEJR 2012 Ildsjæle - rundt om lejren. Spejdernes Lejr 2012 HVEM OG HVOR MANGE Hvem: De spejderkorps i Danmark Forventet deltagere på lejren.
Ugeprogram Forandringens Underlejr FormiddagEftermiddagAften LørdagAnkomst Åbningslejrbål SøndagLejretablering mulighed for aktivitet Gudstjeneste MandagUNDERLEJRDAG
Velkommen til den automatiske løn vurdering Besvar venligst nedenstående spørgsmål Deres lønregulering vil afhænge af deres svar!!! Klik her.
- indføring i kristentro for mennesker med trosbagage fra islam og nyåndelighed TPC - TEOLOGISK PÆDAGOGISK CENTER - LØGUMKLOSTER Præstehøjskolen Folkekirkens.
Mimi og Kirsten på tur Juni 2015.
Tryg i Gellerup – hvordan?. Hvad kan jeg gøre? Forældrene inddraget – kvinderne i Gellerupparken. Den aktive Kvindeforening – kan gå ud til de belastede.
Valby Kulturdage baggrund: Før stor opbakning fra handelsforening – op til til kulturdagene. De senere år vigende opbakning –sidste år ,
Sæt medarbejdere, fag og opfindsomhed fri – innovation? LO’s arbejdsmarkeds-, uddannelses- og erhvervspolitiske konference 25. november 2014 Pia Gjellerup.
Grethe Lindbjerg Sørensen – Rundt om det affektive Grethe Lindbjerg Sørensen – Klar, parat, vælg – er de unge klar? Valg og.
Synlighed i foreningen: kommunikation og markedsføring V. kommunikationskonsulent, Mette Vittrup Schmidt Seminar for seniorer Glostrup den 5. oktober 2015.
814_Måne og sol, skyer og vind 1, S1 Måne og sol, skyer og vind og blomster og børn skabte vor Gud. Himmel og jord, alting er hans Herren vor Gud vil vi.
Netværksmøde, Region Midt og Nord 21. marts 2017
København set fra kanten
Certifikat Grøn Spire naturdagplejer 2017
501 – O, havde jeg dog tusind tunger 1, S1
Velkommen Ældre med dobbelt sansetab Del 2
Kære gode Gud jeg vil takke dig1, S1
PowerPoint til totalteater om Barabbas
Guidet tur i København.
DTHS Synsfaglige Netværksdage 2017
Pause – i 20 minutter I Aarhus: NatCafé efter foredraget
Mini konfirmander Skabelsen.
577_Med en evig kærlighed 1, S1
SKOLE-VIRKSOMHEDSSAMARBEJDE
Præsentationens transcript:

Tur til Grøn i Gaden.

Flot er det blevet!

Socialpræsten fortæller i teltet.

Blomster og en grøn cykel.

En glad opgang!

Der netværkes i det fri!

Café Genbrugs flittige damer.

Fotostater af Grøn i Gaden.

Peder præst er klar!

Løgumkloster Menighedspleje.

Nu skal du høre om Blå Kors!

KFUM’s Sociale Arbejde.

Oplæg om aflastnings- og vågetjeneste.

Folkekirkens Tværkulturelle Center i Ribe Stift var også med!

Gudstjeneste midt på dagen.

Stiftspræsten takker.

Og så var pølsevognen åben!