Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gammelheds-Philosophy
Advertisements

Der var engang et ældre ægtepar ....
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
Her kommer en gammel kinesisk fortælling…
Måske er I gode venner i et år,
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
Musik: Nightengale Serenade
Hvad gør livet så værdifuldt?
I dag er temaet Visualisering
3 Historier fra det virkelige liv
Livets Ord April 2009 "Våg derfor, for I ved ikke, hvad dag jeres Herre kommer." (Mt 24,42).
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Nørrebros erfaringer med aktiviteter i et heterogent kvarter Børnearbejdet i Nørrebro Taekwondoklub.
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Måske er I bedste venner i et år,
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Kinesisk visdom er ikke at foragte!
Simon Sjørup Simonsen Kolding 25. September
Joken, der bringer dig held!
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Chicken Af: Louise, Camilla og Johanna..
Hvilken del af spørgsmålet forstod du ikke??
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Hvilken del af “vær stille” forstod du ikke??
At vente på Guds time.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Hvad gør livet så værdifuldt?
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
Joken, der bringer dig held!
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Skru op for lyden og læn dig tilbage
»En mand havde to sønner
Prisen for efterfølgelse – vi du betale den?. Teksten til 3. søndag eft. Trinitatis v25 Store skarer fulgtes med Jesus, og han vendte sig om og sagde.
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Mr. Raggys prøveeksamen
Den barmhjertige samaritaner
Samson Og Dalila.
LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Livet.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Præsentationens transcript:

Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er gamle nok, og at alt bliver bedre når de bliver ældre.... Så bliver vi frustrerede over at de pludselig er teenagere, med alle de problemer DET medfører....og tænker ...det bliver helt sikkert bedre når de ikke er teenagere mere.... Vi siger til os selv at det bliver bedre når vores afkom er kommet godt i vej.....når vi får en bedre bil....når vi kan tage en god ferie......når vi endelig går på pension..... Sandheden er at der er ikke noget bedre tidspunkt at være lykkelig på end lige nu....hvis ikke lige nu...hvornår så? Dit liv er vil altid være fuld af udfordringer...det bedste er at beslutte sig til at være lykkelig nu...trods alt.

I lang tid var det som livet var lige ved at starte og blive godt I lang tid var det som livet var lige ved at starte og blive godt. Det rigtige liv. Men der var altid en forhindring for det rigtige liv på vejen....nogle børn der skulle tackles...noget arbejde der skulle være færdigt...noget tid der skulle bruges...en regning der skulle betales...til sidst forstod jeg at alle disse ting er....livet. Denne erkendelse hjalp mig med at forstå at der er ingen vej til lykken....vejen er lykken.. Så nyd hvert øjeblik. Lad være med at vente til skoletiden er overstået....eller på at tabe 5 kg....eller tage 5 kilo på....på at arbejdet begynder....på at blive gift....på fredag aften....eller søndag morgen.....en ny bil...eller på at huset er betalt færdigt...eller på sommer efterår vinter og forår.....før du beslutter dig til at være tilfreds og lykkelig.

Lykke er en rejse...ikke et mål i sig selv. Der er ikke noget bedre tidspunkt at være lykkelig på end NU. En ting af gangen Den vigtigste først Tag det roligt Lev og lad leve Tænk dig om og prøv at besvare disse spørgsmål: 1 – Navnene på de 5 rigeste i verden. 2 – De sidste 5 Miss Universe vindere. 3 – De sidste 10 nobelpristagere. 4 – De sidste 10 Oscar vindere.

Det kan du ikke - vel? Meget svært, men tag det roligt ingen kan huske det. Applause dør ud! Trofæer samler støv! Vindere bliver hurtigt glemt. Prøv at svare på disse spørgsmål: 1 – Navnene på 3 lærere der har bidraget til din uddanelse. 2 – Navnene på 3 der har hjulpet dig når du havde brug for det. 3 – Tænk på nogle få personer der har fået dig til at føle du er speciel. 4 – Nævn 5 personer du godt vil tilbringe tid sammen med. Meget nemmere ikke? De mennesker der betyder noget I dit liv er ikke “eliten”, de er ikke de rigeste, har ikke vundet store priser. Det er dem der tænker på dig, og hjælper dig uanset hvad. Tænk på det et øjeblik. Livet er meget kort! Og dig…hvilken kategori er du i.

Du er ikke blandt de mest berømte, men du er blandt dem jeg huskede at sende denne mail til.… For nogle år siden ved Seattle Olympiaden for handicappede stod ni løbere klar til 100 meter løbet…..alle med en psykisk lidelse. Startpistolen knaldede og løbet var igang. Ikke alle løb, men alle ville deltage og vinde. Nogle løb ind I hinanden, en dreng snublede slog en saltomortale og faldt og lå og græd. De andre otte hørte ham græde. De satte farten ned og kiggede sig tilbage. De stoppede og gik tilbage… Allesammen. En pige med Down’s Syndrom satte sig ned ved siden af ham, gav ham et knus og sagde ”går det bedre nu”? Derefter gik alle skulder ved skulder over mållinien. Publikum stod op og klappede….i meget lang tid…

Et lys mister ingenting ved at blive brugt til at tænde et andet. Dem der overværede det taler stadig om det. Hvorfor? Fordi vi inderst inde godt ved at det vigtigste ikke er at vinde for os selv. Det vigtige I livet er at hjælpe andre med at blive vindere I livet, selv om det betyder vi selv sætter farten ned… Et lys mister ingenting ved at blive brugt til at tænde et andet.