Mange ord - spillet Lad børnene skrive A – Å på A5 papirer.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
JEG GIK MIG OVER SØ OG LAND
Advertisements

Leg og lektier Idéer til 2-4 piger Alder 4. klasse
Program for aftenen kl – 20.30
Mia,Om mig selv. Jeg hedder Mia og er 10 år og den 17. Januar bliver jeg 11 år og jeg går i 4.kl.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Hvis du søger nogen, der vil gøre hvad som helst for at glæde dig ...
Børnearbejde lavet af 4. klasse og lærer Stine B
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
Morfemer mvni-selandia.
En dag med A Vi laver en dag med A – eller måske hellere en hel uge
Læringsstile og lektier
Præsentation af materialer fra English Center
Velkommen på biblioteket Vi glæder os til at få dig som bruger. Spørg bare, hvis du har brug for hjælp!
Grønland er en ø med masser af eventyr
Billedbøger.
Projektopgave klasse.
Historie 9. kl. uge 6 1.Intro 2.Sang 3.Samtale 4.Opgave 5.Opsamling Mål: At blive fanget af undervisningen mindst én gang!
+ Danskkursus Storutjarnarskolí November 2011 ”Dansk ud af bogen” Hvordan kan vi supplere undervisningen med IT og (ikke goggle.com)
Fjern spildtid i hverdagen
Du kender det… man vil prøve dette eller hint, man vil prøve dette eller hint, for at opdage - lige midt i - for at opdage - lige midt i - at det skulle.
SJOVE GÆTTERIER Micro Trivial 2 hold.
Navneord/Nafnorð En hund, en kat, en hest, en mus, et pindsvin, en løve, en kanin, en gris, et får, en ko, en slange….
Et uformelt læringsmiljø
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Beboerudviklings samtale
Birkistans flag. Her er Birkistans forside hvor du kan vælge hvad du vil se. Klik på Birkistans flag og se og læs om det. Klik på Birkistans fodbold tøj.
Jeg har altid vist det….
Jeg har altid vist det…. Og her er Beviserne Der findes mange flere.
Å.
Dansk 1. klasse.
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Chicken Af: Louise, Camilla og Johanna..
Lav din egen bog LAD BØRNENE KLIPPE OG HÆFTE.
Velkommen til nye børn som er kommet fra vuggestue og dagpleje eller hjemmefra. Blomsterprojekt hvor vi får blomster hjemmefra som vi passer, vander og.
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
CASSIOPEIASTUEN TRIVSEL OG LÆRING. MORGENMAD Hygge og dialog!
Videreudvikling af ide 2&2
Jørgen Haagen & John Andersson UCSJ
1 Naturbørnehavens græsserlaug. 2 Hvad er et kogræsserlaug.
23. februar 2009 Dias 1 Studie- og Karrierevejledningen Humaniora Læsegrupper Mødeledelse og planlægning Studie- og karrierevejledningen Humaniora Ea Feldfos.
Uge 7 Unge og seksualitet.
Tværfaglighed – en ny måde at skabe innovative hygiejneresultater på
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Stimuliord Sten Dukke Gris Sværd Gaffel.
Genbrug af kapsler – der ellers bliver smidt ud
Hvad kan du gøre for bekæmpe dem? Klimaforandringerne EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009.
Lærings- og praksisfortælling
Læsning.
Alsidig personlig udvikling Sociale kompetencer Sproglig udvikling Krop og bevægelse Naturen og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier x Læreplans.
NYE BØRN I BØRNEHAVEN.
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
Generel tekstslide Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at fjerne eller tilføje bullit brug bullit-værktøjet.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
MRSA Sundhedsstyring Hvad er MRSA Stafylokok bakterie -ikke følsom for behandling med de almindelige stafylokok-penicilliner Findes hos mennesker,
Jellingestenen blev sat op ca år 965. Den er meget vigtig fordi den viser hvordan Danmark blev kristen. Jellingestenen er over 1000 år gammel. Man kaldte.
Hvordan løser vi klimaproblemet
Idegenerering Digitale designprodukter
Vi ved godt ingeniører ikke praler – men vil du ikke nok gøre en undtagelse? Engineer the future har med succes skabt en række portrætter af unge ingeniører.
Alternative Energi i alternative samfund
TEMA 1 Kortlægning: Mobilitet i hverdagen
Besat af sundhed Asta & Nikoline.
Spil: Repetitions fysisk aktivitet Spørgsmål: Spilleregler:
Trivselsmålingens resultater på vores skole
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Hvad kan du gøre for bekæmpe dem?
PowerPoint Råd og vink.
Barnets læring og trivsel Kulturelle udtryksformer og værdier
Sommer ferie Her står forfatterne til den her hiristore.
Præsentationens transcript:

Mange ord - spillet Lad børnene skrive A – Å på A5 papirer. Du kan også bruge ABC gulvkortene fra Sjovskole Lad børnene skrive A – Å på A5 papirer. Ét sæt til hvert hold. Det hold med den laveste deltager starter. Træk et kort – så får I emnet. Holdet skal finde ord om emnet. Vend det bogstav som ordet starter med eller fjern bogstavet. Når alle bogstaverne i alfabetet er vendt har holdet vundet. Eller når æggeuret ringer – tæller vi op, hvor mange bogstaver der er fundet ord til. Det hold, der har vendt flest bogstav-kort har vundet. Klip alle emne kortene ud

om dyr der lever i vandet Ord der handler om ferie Ord der handler om vinter Ord der handler om sommer Ord der handler om cyklen Ord der handler om bilen Ord der handler om toget Ord der handler om forår Ord der handler om efterår Ord der handler om dyr med pels Ord der handler om dyr der lever i vandet Ord der handler om dyr der kan flyve Ord der handler om møbler

Ord der handler om huset Ord der handler om sport Ord der handler om tegnefilm Ord der handler om prinsesser Ord der handler om riddere Ord der handler om skole Ord der handler om eventyr Ord der handler om mad Ord der handler om hunde Ord der handler om heste Ord der handler om byer i Danmark Ord der handler om musik

Ord der handler om venner Ord der handler om familie Ord der handler om påske Ord der handler om spil Ord der handler om madlavning Ord der handler om film i biffen Ord der handler om tøj Ord der handler om sange Ord der handler om rengøring Ord der handler om penge Ord der handler om slotte Ord der handler om bøger